Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grillen Burgerbar søger en erfaren køkkenchef til vores nye restaurant i Vejle (fuldtid)

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Som køkkenchef på Grillen i Vejle får man et stort ansvar, samt mulighed for at se sine ambitioner blive til virkelighed. Vi leder efter en der brænder for sit arbejde og har lyst til at tage det ansvar, der følger med at have den højeste stilling i vores køkken.

Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Vejle. Her skal vi derfor bruge et helt nyt hold og derfor er der forskellige stillinger der skal udfyldes efter kvalifikationer.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du har tidligere erhververfaring som kok og gerne som køkkenchef
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret og har en passion for branchen
  • Du har et naturligt lederinstinkt og er ikke bange for at tage styringen  
  • Du er organiseret og struktureret
  • Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor ansvaret er højt og der er gode muligheder for at udvikle sig
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes
  • Gode muligheder for at udvikle sig yderligere
  • Meget konkurrencedygtig løn

 

Restauranten er beliggende I Å-centeret i Vejle, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Vejle centrum.

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen ”Køkkenchef – Vejle” i emnefeltet.

Ansættelse er fra marts måned, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn, samt arbejdstider aftales ved ansættelse.

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329755362Phoenix-8a6c700712018-02-06T13:03:55.460Grillen Burgerbar søger en erfaren køkkenchef til vores nye restaurant i Vejle (fuldtid)

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Som køkkenchef på Grillen i Vejle får man et stort ansvar, samt mulighed for at se sine ambitioner blive til virkelighed. Vi leder efter en der brænder for sit arbejde og har lyst til at tage det ansvar, der følger med at have den højeste stilling i vores køkken.

Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Vejle. Her skal vi derfor bruge et helt nyt hold og derfor er der forskellige stillinger der skal udfyldes efter kvalifikationer.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du har tidligere erhververfaring som kok og gerne som køkkenchef
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret og har en passion for branchen
  • Du har et naturligt lederinstinkt og er ikke bange for at tage styringen  
  • Du er organiseret og struktureret
  • Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor ansvaret er højt og der er gode muligheder for at udvikle sig
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes
  • Gode muligheder for at udvikle sig yderligere
  • Meget konkurrencedygtig løn

 

Restauranten er beliggende I Å-centeret i Vejle, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Vejle centrum.

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen ”Køkkenchef – Vejle” i emnefeltet.

Ansættelse er fra marts måned, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn, samt arbejdstider aftales ved ansættelse.

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

2018-02-26T18:52:52.240 Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Som køkkenchef på Grillen i Vejle får man et stort ansvar, samt mulighed for at se sine ambitioner blive til virkelighed. Vi leder efter en der brænder for sit arbejde og har lyst til at tage det ansvar, der følger med at have den højeste stilling i vores køkken. Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Vejle. Her skal vi derfor bruge et helt nyt hold og derfor er der forskellige stillinger der skal udfyldes efter kvalifikationer. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du har tidligere erhververfaring som kok og gerne som køkkenchef Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret og har en passion for branchen Du har et naturligt lederinstinkt og er ikke bange for at tage styringen Du er organiseret og struktureret Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel Vi tilbyder: En stilling hvor ansvaret er højt og der er gode muligheder for at udvikle sig Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes Gode muligheder for at udvikle sig yderligere Meget konkurrencedygtig løn Restauranten er beliggende I Å-centeret i Vejle, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Vejle centrum. Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen Køkkenchef Vejle i emnefeltet. Ansættelse er fra marts måned, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn, samt arbejdstider aftales ved ansættelse. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.11Jobnet8a6c7007100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-11T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxeEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3102466GRILLEN GROUP ApS11Lyngbyvej 4212820GentofteDKDanmark0
teamvejle@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent520985JobNet47629691000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6c7007https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6c7007https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6c7007&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6c7007&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos GRILLEN GROUP ApS får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration352859108Bjarke Nielsenteamvejle@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark329937272Restaurant Flammen Glostrup søger fuldtids Buffet ManagereRobot Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi tre ansvarsbevidste Buffet Managere, der vil være med allerede fra opstarten. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen og du er klart på nye udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage alligevel ikke er ens. Vi forventer, at du: Har et højt kvalitets- og hygiejneniveau Er udadvendt og samarbejdsvillig Er effektiv og ansvarsbevidst Kan indgå i et fast koncept Kan arbejde selvstændigt Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere Har gode kommunikations- og lederevner Er opsøgende og serviceminded Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø En fuldtids arbejdsuge En god vagtplan med varierende arbejdstider En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens Dine primære arbejdsopgaver: Tilberedning af vores grillbuffet Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse Drift af køkkenet Fastholde høje hygiejnestandarder Guide og lede køkkenets øvrige personale Daglig sparring med General Manager Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Academy Leader Buster Rud på telefon 28 91 68 36 eller mail buster@restaurant-flammen.dk Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu elektronisk via vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi tre ansvarsbevidste Buffet Managere, der vil være med allerede fra opstarten.

Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen og du er klart på nye udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage alligevel ikke er ens.

Vi forventer, at du:

  • Har et højt kvalitets- og hygiejneniveau
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Kan indgå i et fast koncept
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Er opsøgende og serviceminded
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • En fuldtids arbejdsuge
  • En god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse
  • Drift af køkkenet
  • Fastholde høje hygiejnestandarder
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale
  • Daglig sparring med General Manager

Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte  Academy Leader Buster Rud på telefon 28 91 68 36 eller mail buster@restaurant-flammen.dk

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu elektronisk via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

 

Restaurant Flammen Glostrup ApSGlostrup2019-01-11T00:00:002019-01-31T00:00:00
329943814Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelseBasic Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt. Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!VI TILBYDER Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid Gode og kompetente kollegaer Overenskomstmæssig løn At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger Deltagelse i personalemøder efter behov En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø. VI SØGER EN KOK DER Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden Er en udpræget teamplayer Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov Er fleksibel initiativrig Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet Bestiller og modtager varer Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget. LØN OG ANS TTELSESVILKÅRLøn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.YDERLIGERE INFORMATION kan fås på hjemmesiden http: stokholtbuen.dk eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøgerVi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt.
 
Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!

VI TILBYDER
  • Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid
  • Gode og kompetente kollegaer
  • Overenskomstmæssig løn
  • At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger
  • Deltagelse i personalemøder efter behov
  • En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø.

VI SØGER EN KOK DER
  • Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden
  • Er en udpræget teamplayer
  • Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang
  • Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret
  • Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov
  • Er fleksibel & initiativrig
  • Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov
  • Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet
  • Bestiller og modtager varer
  • Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget.
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
kan fås på hjemmesiden http://stokholtbuen.dk/eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.

ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019
Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøger

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.
 

ORS/BK-Byvaaben_small.pngStokholtbuenHerlev2019-01-16T17:00:24.2602019-01-31T00:00:00
329941849Sushi bar i Hellerup søger erfaren sushi kokRobot Vi er en sushi bar i hellerup som søger en fuldtid erfaren sushi kok Kvalifikationer: Du skal have minimum erfaring min 3-4 år Du skal kunne tilberede ris og skære fisk Du skal kunne lave maki og nigiri Du er kreativ Du er stabilt Du er imødekommende Du har overblik og er ikke bange for at tage fat Du er god til at samarbejde med andre Du skal kunne tale engelske el dansk Arbejds opgave At forberede alt i køkkenet At lave sushi Hverdags rengøring af køkkenet ved lukke tid Arbejds tid er ca.fra 14-21.20 kan være både i hverdag og weekende Lønnen efter kvalifikationer

Vi er en sushi bar i hellerup som søger en fuldtid erfaren sushi kok

 

Kvalifikationer:

Du skal have minimum erfaring min 3-4 år

Du skal kunne tilberede ris og skære fisk

Du skal kunne lave maki og nigiri 

Du er kreativ 

Du er stabilt

Du er imødekommende 

Du har overblik og er ikke bange for at tage fat

Du er god til at samarbejde med andre

Du skal kunne tale engelske el dansk

 

Arbejds opgave 

 

At forberede alt i køkkenet 

At lave sushi

Hverdags rengøring af køkkenet ved lukke tid

Arbejds tid er ca.fra 14-21.20 kan være både i hverdag og weekende

 

Lønnen efter kvalifikationer 

Nordic Sushi ApSHellerup2019-01-14T00:00:002019-02-14T00:00:00
329940782Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfruRobot Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd! Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. februar Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. februar Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-01-11T00:00:002019-03-08T00:00:00
329939002Faglært kok - primært varmt partiRobot Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne
  • Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle
  • Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant Flammen Glostrup søger fuldtids Buffet Managere

Restaurant Flammen Glostrup ApS

Glostrup
Til vores nye restaurant i Glostrup søger vi tre ansvarsbevidste Buffet Managere, der vil være med allerede fra opstarten. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen og du er klart på nye ud...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelse

Stokholtbuen

Herlev
Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pæda...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Sushi bar i Hellerup søger erfaren sushi kok

Nordic Sushi ApS

Hellerup
Vi er en sushi bar i hellerup som søger en fuldtid erfaren sushi kok Kvalifikationer: Du skal have minimum erfaring min 3-4 år Du skal kunne tilberede ris og skære fisk Du skal kunne lave maki og nigiri Du er kreativ Du er stabilt Du er imødekommend...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:14. februar 2019

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at hav...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Faglært kok - primært varmt parti

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurti...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019