Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grillen Burgerbar søger en souschef til vores restaurant i Århus

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830100Phoenix-65547d9812018-06-12T00:00:00Grillen Burgerbar søger en souschef til vores restaurant i Århus

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes

Restauranten er beliggende I hjertet af Århus på adressen Klosterport 2, hvor vi bidrager med velsmag og en fed atmosfære

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamklosterport@grillenburgerbar.dk med titlen ”Souschef – Århus” i emnefeltet.

Ansættelse er fra august, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn er efter kvalifikationer. Det er en fuldtidsstilling.

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

2018-07-23T00:50:36.537 Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og teamets trivsel Vi tilbyder: En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes Restauranten er beliggende I hjertet af Århus på adressen Klosterport 2, hvor vi bidrager med velsmag og en fed atmosfære Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamklosterport@grillenburgerbar.dk med titlen Souschef Århus i emnefeltet. Ansættelse er fra august, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn er efter kvalifikationer. Det er en fuldtidsstilling. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.11Jobnet65547d98100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3284223GRILLEN GROUP ApS11Klosterport 28000Aarhus CDKDanmark156.1590242010.20616470
teamklosterport@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588395JobNet48389321000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65547d98https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=65547d98https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65547d98&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65547d98&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Ledelse_og_HR/Ledelse/6.jpgEr du en fagligt stærk Souschef?12007991Dansk3Læse/ tale122918Souschef6Ledelse355589547Bjarke Nielsenteamklosterport@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK