Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GRILLEN BURGERBAR SØGER FRISKE KOKKE TIL VORES NYE RESTAURANT I VEJLE (DELTID)

Grillen Burgerbar i Vejle søger friske mennesker til vores køkken. Man skal være frisk i hovedet og klar til at arbejde hurtigt, samt have et positivt sind.

Vi kræver ikke at man har tidligere erfaring, vi tror på at vi kan lærer jer alt det i har brug for at vide. Du kommer til indgå i et team af hårdtarbejdende livsnydere, der sammen arbejder i et køkken, som er bygget på respekt, ansvarlighed, struktur og højt humør, selv når der er rigtig travlt.

Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Vejle. Her skal vi bruge et helt nyt hold og dermed har vi en række stillinger, der skal udfyldes efter kvalifikationer. Vores medarbejdere er kendte for at være energiske, positive og ambitiøse omkring deres arbejde og den udvikling og succes, som Grillen Burgerbar gennemgår.

VI SER GERNE AT DU KAN NIKKE GENKENDENDE TIL FØLGENDE:
• Du er arbejdsom
• Du har et godt overblik og en god energi
• Du er organiseret og struktureret
• Du forstår vigtigheden af god hygiejne
• Du er mødestabil og præsentabel
• Du kan arbejde i højt tempo

VI TILBYDER:
• En stilling hvor udviklingsmulighederne er rigtigt høje for dem, der viser engagement og vilje
• At blive en del af et nyt stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
• Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed, der er i stor vækst

Restauranten er beliggende helt centralt i Vejle, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Vejle centrum.

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Vejle - Deltid” i emnefeltet.

Ansættelse er hurtigst muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Arbejdstiden er omkring 15 timer og ugen, med mulighed for mere. Startlønnen er 110kr.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329785704Phoenix-8560750d12018-04-02T00:00:00GRILLEN BURGERBAR SØGER FRISKE KOKKE TIL VORES NYE RESTAURANT I VEJLE (DELTID)

Grillen Burgerbar i Vejle søger friske mennesker til vores køkken. Man skal være frisk i hovedet og klar til at arbejde hurtigt, samt have et positivt sind.

Vi kræver ikke at man har tidligere erfaring, vi tror på at vi kan lærer jer alt det i har brug for at vide. Du kommer til indgå i et team af hårdtarbejdende livsnydere, der sammen arbejder i et køkken, som er bygget på respekt, ansvarlighed, struktur og højt humør, selv når der er rigtig travlt.

Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Vejle. Her skal vi bruge et helt nyt hold og dermed har vi en række stillinger, der skal udfyldes efter kvalifikationer. Vores medarbejdere er kendte for at være energiske, positive og ambitiøse omkring deres arbejde og den udvikling og succes, som Grillen Burgerbar gennemgår.

VI SER GERNE AT DU KAN NIKKE GENKENDENDE TIL FØLGENDE:
• Du er arbejdsom
• Du har et godt overblik og en god energi
• Du er organiseret og struktureret
• Du forstår vigtigheden af god hygiejne
• Du er mødestabil og præsentabel
• Du kan arbejde i højt tempo

VI TILBYDER:
• En stilling hvor udviklingsmulighederne er rigtigt høje for dem, der viser engagement og vilje
• At blive en del af et nyt stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
• Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed, der er i stor vækst

Restauranten er beliggende helt centralt i Vejle, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Vejle centrum.

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Vejle - Deltid” i emnefeltet.

Ansættelse er hurtigst muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Arbejdstiden er omkring 15 timer og ugen, med mulighed for mere. Startlønnen er 110kr.

2018-05-22T16:13:16.617 Grillen Burgerbar i Vejle søger friske mennesker til vores køkken. Man skal være frisk i hovedet og klar til at arbejde hurtigt, samt have et positivt sind. Vi kræver ikke at man har tidligere erfaring, vi tror på at vi kan lærer jer alt det i har brug for at vide. Du kommer til indgå i et team af hårdtarbejdende livsnydere, der sammen arbejder i et køkken, som er bygget på respekt, ansvarlighed, struktur og højt humør, selv når der er rigtig travlt. Grillen Burgerbar er en voksende kæde af burgerrestauranter med lokaliteter i hele landet og det nyeste skud på stammen bliver i Vejle. Her skal vi bruge et helt nyt hold og dermed har vi en række stillinger, der skal udfyldes efter kvalifikationer. Vores medarbejdere er kendte for at være energiske, positive og ambitiøse omkring deres arbejde og den udvikling og succes, som Grillen Burgerbar gennemgår. VI SER GERNE AT DU KAN NIKKE GENKENDENDE TIL FØLGENDE: Du er arbejdsom Du har et godt overblik og en god energi Du er organiseret og struktureret Du forstår vigtigheden af god hygiejne Du er mødestabil og præsentabel Du kan arbejde i højt tempo VI TILBYDER: En stilling hvor udviklingsmulighederne er rigtigt høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et nyt stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed, der er i stor vækst Restauranten er beliggende helt centralt i Vejle, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Vejle centrum. Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Vejle - Deltid i emnefeltet. Ansættelse er hurtigst muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Arbejdstiden er omkring 15 timer og ugen, med mulighed for mere. Startlønnen er 110kr.11Jobnet8560750d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3194590GRILLEN GROUP ApS11Lyngbyvej 4212820GentofteDKDanmark155.7506487012.52246710
teamherning@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent544911JobNet48002431000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8560750dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8560750dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8560750d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8560750d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgSom Kok hos GRILLEN GROUP ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353901209Bjarke Nielsenteamherning@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark329915741Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtidRobot Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder. Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere. Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling.

VikarBasen A/S søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder.

Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener, men med et ensartet og højkvalitetskoncept, hvor du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere.

Mange af opgaverne vil være i hverdagen i dagtimerne, så der vil være god mulighed for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team, men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk. Du kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god fast løn og vi sætter en ære i, at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 % af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid sammen med os over en kop kaffe, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.

VikarBasen A/S2018-12-03T00:00:002019-01-20T00:00:00
329918359Kok til ElmehusetBasic Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser, samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker. Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år, og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år. Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 27 timer ugentligt til besættelse 1. januar 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er i øjeblikket mandag og torsdag 10.00-16.00 og tirsdag, onsdag og fredag 14.00-19.00. Opgaven er dagligt at sørge for at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til ca. 25 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider. Du vil være husets eneste køkkenmedarbejder, og du skal derfor have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Også udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet hører til ugens opgaver. Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag, og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet. Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet samtidig med, at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt. Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad, og den historie de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg. Vi tilbyder en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge et dejligt køkken på husets 3.sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde et hus med en høj grad af fokus på kost, og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge engagerede og kvalificerede kollegaer, og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kollegaer og ledelse et hus i kontinuerlig faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af hvad der er muligt i arbejdet et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen Du har en uddannelse som kok eller lignende kan lide at arbejde midt på dagen, og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge, og på den måde være en tydelig figur i huset er en skarp organisator, og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt, herunder at tage hensyn til allergier og andre særlige kostbehov har en veludviklet ordenssans og er vild med at dine omgivelser fremstår indbydende inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kollegaer, børn og unge som har gode idéer om kost og det gode måltid elsker at lave mad, og at blive fagligt udfordret har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro. Yderligere information Du er velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069 for yderligere uddybning. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 12. december 2018 Der afholdes ansættelsessamtaler den 20. december 2018.
Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? 
 
Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser, samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker.  
Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år, og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år.  
 
Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 27 timer ugentligt til besættelse 1. januar 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er i øjeblikket mandag og torsdag 10.00-16.00 og tirsdag, onsdag og fredag 14.00-19.00.  
 
Opgaven er dagligt at sørge for at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. 
Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til ca. 25 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider. 
 
Du vil være husets eneste køkkenmedarbejder, og du skal derfor have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Også udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet hører til ugens opgaver. 
 
Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag, og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet. 
 
Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet samtidig med, at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt. 
 
Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad, og den historie de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg. 
 
Vi tilbyder 
  • en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge 
  • et dejligt køkken på husets 3.sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde 
  • et hus med en høj grad af fokus på kost, og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge 
  • engagerede og kvalificerede kollegaer, og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone 
  • faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kollegaer og ledelse 
  • et hus i kontinuerlig faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af hvad der er muligt i arbejdet  
  • et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen 
Du  
  • har en uddannelse som kok eller lignende 
  • kan lide at arbejde midt på dagen, og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge, og på den måde være en tydelig figur i huset 
  • er en skarp organisator, og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt  
  • har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt, herunder at tage hensyn til allergier og andre særlige kostbehov 
  • har en veludviklet ordenssans og er vild med at dine omgivelser fremstår indbydende 
  • inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende 
  • er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kollegaer, børn og unge som har gode idéer om kost og det gode måltid 
  • elsker at lave mad, og at blive fagligt udfordret 
  • har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad 
Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro. 
 
Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069 for yderligere uddybning. 
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 12. december 2018
Der afholdes ansættelsessamtaler den 20. december 2018.
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngElmehusetFrederiksberg2018-11-27T11:00:03.8002018-12-12T00:00:00
329920154Kok/økonoma til det særlige dagtilbud De Fire BirkeBasic Genopslag Brænder du for det gode måltid? Er du kok, økonoma, ernæringsteknolog eller har en tilsvarende uddannelse? Stillingen er på 35 timer om ugen og til besættelse den 1. januar 2019. De Fire Birke er en del af Specialklyngen i Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune. Specialklyngen består i alt af seks Særlige Dagtilbud for børn i alderen 0-6 år. Specialklyngens kerneopgave Vi skaber rammer, for at børn med særlige behov får de bedste muligheder for trivsel, udvikling og læring til at mestre livet. Dette gøres i samarbejde med forældrene. De Fire Birke er et Særligt Dagtilbud for 35 børn i alderen 0-6 år. Vi bor i en grøn oase på Rymarksvej mellem Hellerup og Ryparken Station. Åbningstiden er fra kl. 7.15-16.15. Arbejdstiden i køkkenet vil primært være i tidsrummet kl. 7.00-14.00. Børnene har vidtgående fysiske og psykiske funktionsnedsættelser (bl.a. multiple handicap, sjældne handicap, blinde svagtsynede, cerebral parese). Den mangfoldige børnegruppe i De Fire Birke kræver, at måltidet bliver tilberedt således, at den kan rumme alle børns behov. Vi søger en medarbejder, der kan lave spændende mad, der stimulerer sanserne både syns-, smags- lugte- og berøringssansen og som kan lave varieret og inspirerende mad til børn, der er småt spisende, har madlede eller er ensidige i deres spisemønstre. Madens konsistens (modificeret kost) skal være tilpasset det enkelte barns synke- og spisefunktion, da vi har børn med dysfagi (synkebesvær) og børn, der er på andre diæter. I De Fire Birke tilbyder vi børnene et morgen-, frokost- og eftermiddagsmåltid. Københavns Kommune har en målsætning om en økologiprocent på mindst 90, hvilket vi har i De Fire Birke. Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer Har et fagligt højt niveau og menneskeligt engagement Har erfaring fra specialkost og indenfor børneområdet (0-6 år) Er god til at prioritere arbejdsopgaver ved travlhed Skal kunne have mange bolde i luften og overblik over hver enkelt barns individuelle mad behov Vil samarbejde med forældrene og pædagoger omkring maden, herunder specialkost (jvf. ovenstående beskrivelse) Står for oprydning, rengøring og opvask i køkkenet Kan planlægge månedsmenuer Kan stå for varebestilling og indkøb indenfor udmeldt budget Anvender pc på brugerniveau Tager ansvar i forhold til Københavns Kommunes specifikke krav omkring forplejning og hygiejne Overholder de love og bestemmelser, som der er i et køkken, fx egenkontrol Vi lægger vægt på Det tværfaglige samarbejde Sparring med pædagogerne og ergoterapeuten omkring det enkelte barns oplevelse af maden spisningen Åbenhed for feedback omkring maden fra pædagoger og ergoterapeut At du kan være alene i din faglighed og finde kollegafællesskabet i tværfagligheden og arbejdsfællesskabet En positiv indstilling til de mange særlige opgaver, du vil møde Imødekommenhed overfor børn, forældre og kolleger En høj grad af fleksibilitet i den daglige opgaveløsning En høj arbejdsmoral Humoristisk sans Vi kan tilbyde Et afvekslende og fagligt udfordrende arbejde Tværfaglighed med pædagoger, ergoterapeut og fysioterapeut Dagligt samarbejde med 25 engagerede kolleger Samarbejde med øvrige køkkenmedarbejdere i specialklyngen Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsesområdet er Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattester, og det er en forudsætning, at det er muligt at indhente referencer, hvis man skal tilbydes stillingen i De Fire Birke. Yderligere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lene Zøllner på 5052 0025 og eventuel aftale et besøg i institutionen. Du kan også besøge De Fire Birkes hjemmeside på: http: defirebirke.kbhbarn.kk.dk . Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 13. december 2018
Genopslag 
Brænder du for det gode måltid? Er du kok, økonoma, ernæringsteknolog eller har en tilsvarende uddannelse?   
 
Stillingen er på 35 timer om ugen og til besættelse den 1. januar 2019.  
 
De Fire Birke er en del af Specialklyngen i Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune. Specialklyngen består i alt af seks Særlige Dagtilbud for børn i alderen 0-6 år.  
 
Specialklyngens kerneopgave  
Vi skaber rammer, for at børn med særlige behov får de bedste muligheder for trivsel, udvikling og læring til at mestre livet. Dette gøres i samarbejde med forældrene. 
 
De Fire Birke er et Særligt Dagtilbud for 35 børn i alderen 0-6 år. Vi bor i en grøn oase på Rymarksvej mellem Hellerup og Ryparken Station. 
Åbningstiden er fra kl. 7.15-16.15.     
Arbejdstiden i køkkenet vil primært være i tidsrummet kl. 7.00-14.00.  
 
Børnene har vidtgående fysiske og psykiske funktionsnedsættelser (bl.a. multiple handicap, sjældne handicap, blinde/svagtsynede, cerebral parese).  
 
Den mangfoldige børnegruppe i De Fire Birke kræver, at måltidet bliver tilberedt således, at den kan rumme alle børns behov.  
 
Vi søger en medarbejder, der kan lave spændende mad, der stimulerer sanserne – både syns-, smags- lugte- og berøringssansen – og som kan lave varieret og inspirerende mad til børn, der er småt spisende, har madlede eller er ensidige i deres spisemønstre. Madens konsistens (modificeret kost) skal være tilpasset det enkelte barns synke- og spisefunktion, da vi har børn med dysfagi (synkebesvær) og børn, der er på andre diæter.  
 
I De Fire Birke tilbyder vi børnene et morgen-, frokost- og eftermiddagsmåltid.  
 
Københavns Kommune har en målsætning om en økologiprocent på mindst 90, hvilket vi har i De Fire Birke.  
 
Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer  
  • Har et fagligt højt niveau og menneskeligt engagement  
  • Har erfaring fra specialkost og indenfor børneområdet (0-6 år)  
  • Er god til at prioritere arbejdsopgaver ved travlhed  
  • Skal kunne have mange bolde i luften og overblik over hver enkelt barns individuelle mad/behov 
  • Vil samarbejde med forældrene og pædagoger omkring maden, herunder specialkost (jvf. ovenstående beskrivelse)  
  • Står for oprydning, rengøring og opvask i køkkenet  
  • Kan planlægge månedsmenuer  
  • Kan stå for varebestilling og indkøb indenfor udmeldt budget  
  • Anvender pc på brugerniveau  
  • Tager ansvar i forhold til Københavns Kommunes specifikke krav omkring forplejning og hygiejne  
  • Overholder de love og bestemmelser, som der er i et køkken, fx egenkontrol  
Vi lægger vægt på  
  • Det tværfaglige samarbejde  
  • Sparring med pædagogerne og ergoterapeuten omkring det enkelte barns oplevelse af maden/spisningen  
  • Åbenhed for feedback omkring maden fra pædagoger og ergoterapeut  
  • At du kan være alene i din faglighed og finde kollegafællesskabet i tværfagligheden og arbejdsfællesskabet  
  • En positiv indstilling til de mange særlige opgaver, du vil møde  
  • Imødekommenhed overfor børn, forældre og kolleger  
  • En høj grad af fleksibilitet i den daglige opgaveløsning  
  • En høj arbejdsmoral  
  • Humoristisk sans  
Vi kan tilbyde  
  • Et afvekslende og fagligt udfordrende arbejde  
  • Tværfaglighed med pædagoger, ergoterapeut og fysioterapeut  
  • Dagligt samarbejde med 25 engagerede kolleger  
  • Samarbejde med øvrige køkkenmedarbejdere i specialklyngen  
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsesområdet er Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. 
Ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattester, og det er en forudsætning, at det er muligt at indhente referencer, hvis man skal tilbydes stillingen i De Fire Birke.  
 
Yderligere information  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lene Zøllner på 5052 0025 og eventuel aftale et besøg i institutionen.  
 
Du kan også besøge De Fire Birkes hjemmeside på:  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 13. december 2018   
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDe Fire BirkeGentofte2018-11-29T17:04:13.5032018-12-13T00:00:00
329910570KokRobot Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har  erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Restaurant La Fiesta MaxicanaFrederiksberg2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00329905859Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige KøkkenRobot Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

Beit Sitti IVSKøbenhavn2018-11-02T00:00:002018-12-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

VikarBasen A/S

Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde og samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling. VikarBasen A S søger netop nu professionelle faguddannede kokke...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Kok til Elmehuset

Elmehuset

Frederiksberg
Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn o...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:12. december 2018

Kok/økonoma til det særlige dagtilbud De Fire Birke

De Fire Birke

Gentofte
Genopslag Brænder du for det gode måltid? Er du kok, økonoma, ernæringsteknolog eller har en tilsvarende uddannelse? Stillingen er på 35 timer om ugen og til besættelse den 1. januar 2019. De Fire Birke er en del af Specialklyngen i Børne- og Ungdom...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:13. december 2018

Kok

Restaurant La Fiesta Maxicana

Frederiksberg
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019

Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Beit Sitti IVS

København
Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018