Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grillen Burgerbar søger opvaskere til vores nye restaurant i Vejle (fuldtid el. deltid)

Har du lyst til at være en del af vores nye team i Vejle? Så søger vi lige nu opvaskere til vores restaurant der åbner i midten af marts.

Vi ser gerne at du er:

  • Frisk, glad og udadvendt
  • Kan arbejde hurtigt og tage fat når der er travlt
  • Pligtopfyldende
  • Minimum 16år

Vi skal nok sørge for oplæring, så tidligere erfaring er ikke et krav. Arbejdstiden er normalt i tidsrummet 16.00 - 22.30, på alle ugens syv dage.

Restauranten er beliggende I Å-centeret i Vejle, hvor vi håber på at kunne bidrage med velsmag og en fed atmosfære til Vejle centrum.

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en ansøgning, billede og CV i .PDF format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen ”Opvasker” i emnefeltet.

Ansættelse er fra marts måned, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Løn og arbejdstider aftales ved ansættelse.

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du ligeledes sende dem til ovenstående mailadresse.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her