Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grindsted Skole søger barselsvikar

Skal du være lærer i et alternativt læringsrum, hvor der er tænkt ud af boksen og den traditionelle indretning er lagt på hylden - så er denne stilling for dig. 

Vi har netop indviet vores nye flotte lokaler, som indeholder alle klasser, musiklokale og DUS. 
Der er ingen borde og stole i klasserne, men siddetribuner, skamler, hemse, huler giver mange andre muligheder for at arbejde. Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev under overskriften "dit næste sted er dit bedste læringssted"

Grindsted Skole er en velfungerende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, humor og højt til loftet. Vi vægter traditioner højt. Alle medarbejdere har en høj faglighed og et stort engagement. Desuden er der en stor grad af tværfagligt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Skolen er endvidere præget af et godt forældresamarbejde og en aktiv skolebestyrelse.
Grindsted Skole har 95 elever fra 0. klasse til 6. klasse, 31 personaler heraf 9 lærere. Alle lærere har deres egen plads til forberedelse, og vi har en høj grad af fleksibilitet i forhold til, hvor og hvornår forberedelsen foregår.
Skolen ligger i udkanten af Hammer Bakker med direkte udgang til skoven. 
Stillingen er tidsbegrænset fra 1. marts 2018 til 1. juni 2018  
 

Stillingen indeholder:

  • Dansk 2. klasse 
  • Engelsk 1., 2., 3. klasse
  • Idræt 
  • Funktion på skolebiblioteket 

For mere information om Grindsted Skole se www.grindstedskole.dk eller find os på Facebook - Landsbyordningen Grindsted Skole.
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte skoleleder Søren Kold Madsen eller viceskoleleder Sussie Jensen på 99824747

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 28. februar fra kl 11:00
 

Arbejdsstedets adresse
Grindsted Skole
Uggerhalnevej 4
9310 Vodskov

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst
Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her