Grøn anlægsgartner søges med egen bil

Vi søger friske og glade anlægsgartnere, der er glade for a levere smukke løsninger for vore kunder i Hovedstadsområdet.

Vore opgaver
Beplantningsopgaver, Graveopgaver, Gødskning, Beskæringsopgaver, Anlæg af plæne, Vanding, Slå græs. 

Du kan finde os her

Folk med svendebrev bliver foretrukket, men alle må søge, især dem der brænder for jobbet. Vi ser helst at du har minimum 2 års erfaring.

Vore opgaver variere hele tiden.

Vi ser helst at vore folk har lastbil kørekort og evt. hængerkort til personbil, men ikke et krav.

Det er absolut ikke en hindring, hvis du tilmed har et rørlægger bevis.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330008941Phoenix-67732d0712019-04-17T00:00:00Grøn anlægsgartner søges med egen bil

Vi søger friske og glade anlægsgartnere, der er glade for a levere smukke løsninger for vore kunder i Hovedstadsområdet.

Vore opgaver
Beplantningsopgaver, Graveopgaver, Gødskning, Beskæringsopgaver, Anlæg af plæne, Vanding, Slå græs. 

Du kan finde os her

Folk med svendebrev bliver foretrukket, men alle må søge, især dem der brænder for jobbet. Vi ser helst at du har minimum 2 års erfaring.

Vore opgaver variere hele tiden.

Vi ser helst at vore folk har lastbil kørekort og evt. hængerkort til personbil, men ikke et krav.

Det er absolut ikke en hindring, hvis du tilmed har et rørlægger bevis.

Vi søger friske og glade anlægsgartnere, der er glade for a levere smukke løsninger for vore kunder i Hovedstadsområdet. Vore opgaverBeplantningsopgaver, Graveopgaver, Gødskning, Beskæringsopgaver, Anlæg af plæne, Vanding, Slå græs. Du kan finde os her Folk med svendebrev bliver foretrukket, men alle må søge, især dem der brænder for jobbet. Vi ser helst at du har minimum 2 års erfaring. Vore opgaver variere hele tiden. Vi ser helst at vore folk har lastbil kørekort og evt. hængerkort til personbil, men ikke et krav. Det er absolut ikke en hindring, hvis du tilmed har et rørlægger bevis.11jobnet67732d07100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-12T00:00:000000https://denrigtigehandyman.dk/0EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3510350Den Rigtige Gartner & Handyman IVS11Felixvej 244200SlagelseDKDanmark0
info@denrigtigehandyman.dkDKDanmarkDanmark
7Deltid46Permanent747057JobNet4976873497687310017-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67732d07https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=67732d07https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67732d07&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67732d07&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/2.jpgEr du en fagligt stærk Anlægsgartner?169811311Dansk3Læse/ tale611201Anlægsgartner21Bygge og anlæg24Land-, skov- og havebrug361500227Peter Jeppeseninfo@denrigtigehandyman.dkDanmarkDanmark330018260AnlægsgartnerRobot I Mapaw anlæg og vedligeholdelse har vi travlt pga. stor ordretilgang og derfor søger vi ny og dygtig medarbejder enten som faglært eller ufaglært anlægsgartner til belægnings afdelingen. Mapaw Anlæg og vedligeholdelse er et anlægsgartnerfirma i rivende udvikling der har sans for kvalitetsarbejde og som den enkelte medarbeder skal kunne levere. Vi arbejder overalt på sjælland, og udfører både store og små opgaver indenfor anlæg, samt vedligeholdelse og pleje af grønne områder. Vi søger pt. medarbejder til den grå afdeling. For at komme i betragtning til jobbet, skal du opfylde følgende kvalifikationer: Du skal have erfaring indenfor grå anlægsteknik eller være udlært anlægsgartner. du skal være Kvalitetsbevidst og kunne arbejde både selvstændig og sammen med andre. Du skal kunne lide varierede arbejdsopgaver, have overblik, være punktlig samt effektiv i den daglige arbejdsgang. Du skal have kørekort B eller B E Vi tilbyder: En moderne arbejdsplads med pensionsordning og sundhedsforsikring. Frihed under ansvar. Et spændende job med masser af udfordringer, på både større og mindre opgaver. Løn efter kvalifikationer. Mulighed for efteruddannelse Forventer opstart snarest. Hvis du kan se dig selv i dette job, og opfylder du vores krav, så send din ansøgning snarest på mail: mb@mapaw.dk. Hvis du ingen erfaring har er alt henvendelse unødvendigt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Martin Bang På 70 20 33 88

I Mapaw anlæg og vedligeholdelse har vi travlt pga. stor ordretilgang og derfor søger vi ny og dygtig medarbejder enten som faglært eller ufaglært anlægsgartner til belægnings afdelingen.

Mapaw Anlæg og vedligeholdelse er et anlægsgartnerfirma i rivende udvikling der har sans for kvalitetsarbejde og som den enkelte medarbeder skal kunne levere. Vi arbejder overalt på sjælland, og udfører både store og små opgaver indenfor anlæg, samt vedligeholdelse og pleje af grønne områder.

Vi søger pt. medarbejder til den grå afdeling.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du opfylde følgende kvalifikationer:
Du skal have erfaring indenfor grå anlægsteknik eller være udlært anlægsgartner.

du skal være Kvalitetsbevidst og kunne arbejde både selvstændig og sammen med andre.
Du skal kunne lide varierede arbejdsopgaver, have overblik, være punktlig samt effektiv i den daglige arbejdsgang.
Du skal have kørekort B eller B/E

Vi tilbyder: 
En moderne arbejdsplads med pensionsordning og sundhedsforsikring.
Frihed under ansvar.
Et spændende job med masser af udfordringer, på både større og mindre opgaver.
Løn efter kvalifikationer.
Mulighed for efteruddannelse

Forventer opstart snarest.

Hvis du kan se dig selv i dette job, og opfylder du vores krav, så send din ansøgning snarest på mail: mb@mapaw.dk. Hvis du ingen erfaring har er alt henvendelse unødvendigt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Martin Bang 
På 70 20 33 88

MAPAW ANLÆG & VEDLIGEHOLDELSE ApSRingsted2019-05-07T00:00:002019-06-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Anlægsgartner

MAPAW ANLÆG & VEDLIGEHOLDELSE ApS

Ringsted
I Mapaw anlæg og vedligeholdelse har vi travlt pga. stor ordretilgang og derfor søger vi ny og dygtig medarbejder enten som faglært eller ufaglært anlægsgartner til belægnings afdelingen. Mapaw Anlæg og vedligeholdelse er et anlægsgartnerfirma i riv...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019