Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grøn faglærer til ejendomsserviceteknikeruddannelsen

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en faglærer til ejendomsserviceteknikeruddannelsen, som kan hjælpe os videre med den ambition.

Vi tilbyder
Et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger. Der er gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling.

Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, vi har fælles forberedelse i teamet og arbejder med implementering af et fælles pædagogisk grundlag.

Jobbet
Vi søger en kompetent og engageret underviser indenfor de grønne fag – almen pleje og vedligehold af grønne arealer, beskæring, betjening af udendørs maskiner og motorkædesav. Du vil komme til at undervise på Ejendomsserviceteknikeruddannelsens grundforløb, hovedforløb og AMU efteruddannelse samt præsentere fagene for folkeskoleelever. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen og udvikle undervisningens form og indhold i samspil med ejendomsservicefaget.

Din profil, du

  • har en faglig uddannelse som gartner/anlægsgartner og mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • har et højt fagligt engagement og en anerkendende tilgang til eleverne
  • har gennemslagskraft i mødet med eleverne
  • er god til at arbejde i team, men du kan også arbejde selvstændigt
  • har gode kommunikationsevner
  • er stolt af dit fag og vil gerne være blandt de bedste
Har du erfaring med at bruge og undervise i motorkædesav er det en fordel.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Almene kvalifikationer
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Glostrup. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %. Vi ønsker du begynder den 1. maj 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes ansættelsessamtaler d. 24. og 25. marts. Ved spørgsmål til stillingen kan uddannelsesleder Nathalie Hauberg-Lund kontaktes på 61716276.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.