Gem job

Grøn Køkkenchef med et twist

Elsker du at lave mad til andre og yde god service? Så er det dig vi søger!

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Vi søger en nytænkende køkkenchef og madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du får ansvaret for at drive en 2 mands kantine på DTU i Lyngby. Kunden er kendetegnet ved at være en utrolig kompleks forretning, hvor der både er fokus på normale et godt studiemiljø. Herudover vil aktivets niveauet være meget forskelligt, da der er perioder med høj drift og perioder med lav drift. Du sikrer, at det gode samarbejde med dine kolleger i de 4 andre kantiner og udvikles på både gastronomi og serviceoplevelsen, og så vil det også være dig, der tager ansvar for at igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte målsætninger indenfor vækst, udvikling og kundetilfredshed.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et ansvarsfuldt og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

Du har det fulde ansvar for

  • Nye initiativer og serviceleverancer i samarbejde med kunden
  • Tilberedning af varmt og koldt køkken, salatbuffet og bagning
  • Menuplanlægning, varebestilling og varemodtagelse
  • Opvask og rengøring
  • Gæste- og kundetilfredshed, gastronomisk udvikling og innovation
  • Sikre overholdelse af sundheds- og miljømæssige standarder
  • Drift af kantine, som en vigtig del af studiemiljøet
  • Mødeforplejning og arrangementer i huset

Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstid kl. 6.30 – 14.30

Forskudte arbejdstider aften og weekend ved arrangement kan forekomme.

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der agerer med selvstændighed, kreativitet, stabilitet og godt humør. Du brænder for at skabe god mad af høj kvalitet, og det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på sund og bæredygtig mad. Du er nytænkende og kreativ i forhold til vores arbejde med at undgå madspild.

Du kommer med en baggrund som uddannet kok med min. 5 års anciennitet og ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling. Du er stabil, god til at danne nye relationer samt engagere og motivere folk omkring dig. Du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har god økonomisk forståelse.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, hvilket giver os mulighed for at matche dine karriereønsker i højere grad. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Sådan er din nye arbejdsplads

Det er en spændende og travl hverdag, med dit eget team.

Du vil også være en del af en stærk køkkenchefgruppe, som leder kantinerne på DTU.

Tiltrædelse og løn

Tiltrædelse til august og løn efter kvalifikationer.

Din ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Alle henvendelser behandles løbende og fortroligt.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Restaurant Teaterkælderen under Det Ny Teater søge...

DET NY ApS

København V
Som køkkenchef er du ansvarlig for: * Den daglige ledelse og drift af køkkenet * Udvikling og kontinuerlig høj kvalitet * Indkøb og vagtplanering * Overholdelse af køkkenets normprocenter for forbrug * Kvalitets- og egenkontrol Vi forventer at du: * ...
19. september 2022

Er du vores nye Kitchen Manager på SKAAL KBH?

SKAAL

København K
Vi søger lige nu en motiverende, engageret og organiseret Kitchen Manager til SKAAL KBH. SKAAL er en craft beer ølbar, hvor vi har kvalitet i fokus. SKAAL er en af Danmarks største specialølbarer, hvor man I sommerperioden kan nyde øl på Kultorvet. S...
26. september 2022

ambitiøs Køkkenchef

Restaurant Charlottenlund Fort ApS

Charlottenlund
Køkkenchef Restaurant Charlottenlund Fort Charlottenlund Fort er beliggende i det naturskønne Charlottenlund i Gentofte Kommune, lige nord for København og med udsigt ud over øresund og den smukke strand. Stedet og omgivelserne giver en historisk for...
10. september 2022

Grøn Køkkenchef med et twist

Elsker du at lave mad til andre og yde god service? Så er det dig vi søger!

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Vi søger en nytænkende køkkenchef og madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du får ansvaret for at drive en 2 mands kantine på DTU i Lyngby. Kunden er kendetegnet ved at være en utrolig kompleks forretning, hvor der både er fokus på normale et godt studiemiljø. Herudover vil aktivets niveauet være meget forskelligt, da der er perioder med høj drift og perioder med lav drift. Du sikrer, at det gode samarbejde med dine kolleger i de 4 andre kantiner og udvikles på både gastronomi og serviceoplevelsen, og så vil det også være dig, der tager ansvar for at igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte målsætninger indenfor vækst, udvikling og kundetilfredshed.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et ansvarsfuldt og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

Du har det fulde ansvar for

  • Nye initiativer og serviceleverancer i samarbejde med kunden
  • Tilberedning af varmt og koldt køkken, salatbuffet og bagning
  • Menuplanlægning, varebestilling og varemodtagelse
  • Opvask og rengøring
  • Gæste- og kundetilfredshed, gastronomisk udvikling og innovation
  • Sikre overholdelse af sundheds- og miljømæssige standarder
  • Drift af kantine, som en vigtig del af studiemiljøet
  • Mødeforplejning og arrangementer i huset

Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstid kl. 6.30 – 14.30

Forskudte arbejdstider aften og weekend ved arrangement kan forekomme.

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der agerer med selvstændighed, kreativitet, stabilitet og godt humør. Du brænder for at skabe god mad af høj kvalitet, og det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på sund og bæredygtig mad. Du er nytænkende og kreativ i forhold til vores arbejde med at undgå madspild.

Du kommer med en baggrund som uddannet kok med min. 5 års anciennitet og ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling. Du er stabil, god til at danne nye relationer samt engagere og motivere folk omkring dig. Du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har god økonomisk forståelse.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, hvilket giver os mulighed for at matche dine karriereønsker i højere grad. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Sådan er din nye arbejdsplads

Det er en spændende og travl hverdag, med dit eget team.

Du vil også være en del af en stærk køkkenchefgruppe, som leder kantinerne på DTU.

Tiltrædelse og løn

Tiltrædelse til august og løn efter kvalifikationer.

Din ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Alle henvendelser behandles løbende og fortroligt.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Restaurant Teaterkælderen under Det Ny Teater søge...

DET NY ApS

København V
Som køkkenchef er du ansvarlig for: * Den daglige ledelse og drift af køkkenet * Udvikling og kontinuerlig høj kvalitet * Indkøb og vagtplanering * Overholdelse af køkkenets normprocenter for forbrug * Kvalitets- og egenkontrol Vi forventer at du: * ...
19. september 2022

Er du vores nye Kitchen Manager på SKAAL KBH?

SKAAL

København K
Vi søger lige nu en motiverende, engageret og organiseret Kitchen Manager til SKAAL KBH. SKAAL er en craft beer ølbar, hvor vi har kvalitet i fokus. SKAAL er en af Danmarks største specialølbarer, hvor man I sommerperioden kan nyde øl på Kultorvet. S...
26. september 2022

ambitiøs Køkkenchef

Restaurant Charlottenlund Fort ApS

Charlottenlund
Køkkenchef Restaurant Charlottenlund Fort Charlottenlund Fort er beliggende i det naturskønne Charlottenlund i Gentofte Kommune, lige nord for København og med udsigt ud over øresund og den smukke strand. Stedet og omgivelserne giver en historisk for...
10. september 2022