Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grøn specialarbejder til Vej, Park og Natur

Vej, Park og Natur søger pr. 1. oktober 2020 eller snarest muligt derefter en dygtig og dedikeret medarbejder til at passe kommunens mange bede. Der er tale om en fuldtidsstilling.
 
Vi har et stort drivhus og producerer selv stedmoderblomster og sommerblomster. Disse bliver plantet ud i kommunens mange bede og kummer, som efterfølgende skal luges og vandes. Vi forestiller os, at du har lokalkendskab og gerne relevant erfaring fra tidligere jobs. Du skal være indstillet på at deltage i afdelingens mange øvrige arbejdsopgaver, herunder arbejde i weekender i forbindelse med arrangementer samt at hjælpe kommunens åmænd i deres højsæson i september og oktober måned.

Deltagelse i kommunens vintertjeneste må forventes i vinterhalvåret, hvilket indebærer arbejde uden for normal arbejdstid. Der er risiko for vinterhjemsendelse i 1 - 5 måneder. Bliver man vinterhjemsendt, er man garanteret at vende tilbage på en given dato under samme ansættelsesvilkår, som inden vinterhjemsendelse.
               
Vej, Park og Natur er en arbejdsplads med ca. 40 fastansatte, der varetager et stort socialt ansvar. Vi har et tæt samarbejde med kommunens Jobcenter herom, og har på den baggrund nogle medarbejdere i ikke-ordinære stillinger.

Om dig:
  • Du er eventuelt uddannet gartner
  • Du trives med en travl hverdag og et til tider krævende fysisk arbejde.
  • Det er vigtigt, at du har humor, arbejdsglæde, er god til at samarbejde og er en god kollega.
  • Du skal som minimum have kørekort til kategori B

Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads i fortsat udvikling med fokus på faglig kvalitet inden for gældende rammer
  • Spændende og alsidige opgaver
  • Gode og engagerede kolleger
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

Yderligere information:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan stilles til driftsleder Bettina Fisker på tlf.: 3016 1411.

Ansøgningsfristen er 20. september 2020
Samtaler forventes afholdt i uge 39

Pr. 1. august 2020 har Nyborg Kommune indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og fra denne dato, er det ikke muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.