Grøndalslund søger en kostfaglig og eneansvarlig medarbejder til køkkenet

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grøndalslund søger en kostfaglig og eneansvarlig medarbejder til køkkenet, som har interesse i at lave økologisk, sund og spændende mad til børn.

Stillingen er på 37 timer om ugen; arbejdstid ca. 6.30 – 14.00 pr. 1.januar 2023.

Du skal hver dag producere morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til alle børn. Vi har p.t. 24 vuggestuebørn og 27 børnehavebørn fordelt i huset.

Grøndalslund er en integreret institution i tre etager med vuggestue på første sal, børnehave i stueplan og køkkenet i kælderen. Vi er et gammelt hus og benytter en lille vareelevator til at levering af mad og opvask mellem etagerne og køkkenet. Grundet køkkenets placering betyder det, at du skal trives med generelt at være alene i køkkenet, til gengæld vil du være uforstyrret i dit arbejde.

Som kostfaglig medarbejder har du ansvaret for køkkenet og ansvaret for tilrettelæggelse af madproduktionen, den daglige bagning af brød, opvask og rengøring i køkkenet. Du har ansvaret for menuplanlægningen, bestillinger, egenkontrol, opfølgning på regler/vejledning fra Fødevarestyrelsen mv. Hertil kommer at modtage varer og sætte disse på plads i kælderen.

Du vil have et samarbejde med det pædagogiske personale i forhold til at få hverdagen til at glide bedst muligt.

Grøndalslund er en del af Brønshøj/Vanløse Klynge F, og du vil derfor indgå i et køkkennetværk med klyngens øvrige køkkenansvarlige.

Vores forventninger

  • har en relevant faglig uddannelse
  • kan lave ernæringsrigtig, sund mad fra bunden til målgruppen
  • kan stå for varierede frokost- og eftermiddagsmåltider, herunder også allergikost
  • kan producere en varieret og spændende frokost til op til 60 børn og 12 voksne
  • kan arbejde i it-system i forhold til varebestilling
  • kan selvstændigt stå for menuplanlægning og tilrettelægge eget arbejde
  • har en fleksibel, positiv og dialogbaseret tilgang til samarbejdet med leder og kolleger
  • betragter udfordringer som noget, vi løser i fællesskab
  • kan varetage systematisk rengøring af køkken og maddepot
  • har styr på egenkontrol, hygiejneregler og dokumentation
  • forstår og taler dansk

Du får en arbejdsplads med

  • plads til indflydelse på eget arbejde
  • plads til kreative bidrag i forhold til maden
  • samarbejdsvillige og positive kollegaer
  • en tillidsfuld og dialogisk leder
  • et dejligt stort køkken med moderne faciliteter

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer.

Spørgsmål kan stilles til pædagogisk leder Jette Blixt på 2058 5741.

Søg via linket senest onsdag den 14. december 2022
Vi holder samtaler i uge 51.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Grøndalslund søger en kostfaglig og eneansvarlig medarbejder til køkkenet

Grøndalslund søger en kostfaglig og eneansvarlig medarbejder til køkkenet, som har interesse i at lave økologisk, sund og spændende mad til børn.

Stillingen er på 37 timer om ugen; arbejdstid ca. 6.30 – 14.00 pr. 1.januar 2023.

Du skal hver dag producere morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til alle børn. Vi har p.t. 24 vuggestuebørn og 27 børnehavebørn fordelt i huset.

Grøndalslund er en integreret institution i tre etager med vuggestue på første sal, børnehave i stueplan og køkkenet i kælderen. Vi er et gammelt hus og benytter en lille vareelevator til at levering af mad og opvask mellem etagerne og køkkenet. Grundet køkkenets placering betyder det, at du skal trives med generelt at være alene i køkkenet, til gengæld vil du være uforstyrret i dit arbejde.

Som kostfaglig medarbejder har du ansvaret for køkkenet og ansvaret for tilrettelæggelse af madproduktionen, den daglige bagning af brød, opvask og rengøring i køkkenet. Du har ansvaret for menuplanlægningen, bestillinger, egenkontrol, opfølgning på regler/vejledning fra Fødevarestyrelsen mv. Hertil kommer at modtage varer og sætte disse på plads i kælderen.

Du vil have et samarbejde med det pædagogiske personale i forhold til at få hverdagen til at glide bedst muligt.

Grøndalslund er en del af Brønshøj/Vanløse Klynge F, og du vil derfor indgå i et køkkennetværk med klyngens øvrige køkkenansvarlige.

Vores forventninger

  • har en relevant faglig uddannelse
  • kan lave ernæringsrigtig, sund mad fra bunden til målgruppen
  • kan stå for varierede frokost- og eftermiddagsmåltider, herunder også allergikost
  • kan producere en varieret og spændende frokost til op til 60 børn og 12 voksne
  • kan arbejde i it-system i forhold til varebestilling
  • kan selvstændigt stå for menuplanlægning og tilrettelægge eget arbejde
  • har en fleksibel, positiv og dialogbaseret tilgang til samarbejdet med leder og kolleger
  • betragter udfordringer som noget, vi løser i fællesskab
  • kan varetage systematisk rengøring af køkken og maddepot
  • har styr på egenkontrol, hygiejneregler og dokumentation
  • forstår og taler dansk

Du får en arbejdsplads med

  • plads til indflydelse på eget arbejde
  • plads til kreative bidrag i forhold til maden
  • samarbejdsvillige og positive kollegaer
  • en tillidsfuld og dialogisk leder
  • et dejligt stort køkken med moderne faciliteter

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer.

Spørgsmål kan stilles til pædagogisk leder Jette Blixt på 2058 5741.

Søg via linket senest onsdag den 14. december 2022
Vi holder samtaler i uge 51.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.