Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grønnegården søger hænder og sommerferievikar

Vil du gøre en forskel hos vores ældre borgere i Nykøbing Sjælland ved Odsherred kommune? Så læs endelig videre.

Nykøbing Sjællands plejecenteret Grønnegården søger timelønnet med mulighed for at få et sommerferievikariat, til sommeren 2021.
Ligeledes søger vi også sommerferieafløsere med opstart 01.05.2021 til 30.09.2021. Timerne aftaler vi nærmere, så det passer bedst muligt ind i din dagligdag og vores vagter.

Er du udannet SSH, SSA, Sygeplejerskestuderende eller har lyst og interesse i at arbejde med ældre mennesker, der har behov for hjælp til personlig pleje - så hører vi gerne fra dig.

Vores faste medarbejder har været ekstra hårdt presset pga. Corona, og trænger i den grad til en velfortjent sommerferie - derfor har vi hårdt brug for hjælp til at varetage plejen hos vores ældre borgere der bor på vores plejecentre i Nykøbing.

Vi søger medarbejder til både dag, aften og nattevagter. Har du særlige ønsker til mødetid, er vi fleksible, ligesom vi forventer at du også er fleksibel.

Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt, være smilende, mødestabil og være i besiddelse af et godt humør, samt bidrage til vores gode arbejdsmiljø.

Hvis du ikke har den store erfaring i plejen og IT Cura, oplærer vi dig naturligvis, så både du, borgerne og vi kan føle os trygge ved en ansættelse.

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så skynd dig af sende din ansøgning.

Kontakt os gerne for en nærmere snak:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.