Grundforløb 2 elever med hovedforløb til den pædagogiske assistentuddannelse

Lolland Kommune søger Grundforløb 2 elever med hovedforløb til den Pædagogiske assistent uddannelse.
Grundforløb 2 er et forberedende forløb, der klæder dig på til at søge ind på hovedforløbet til pædagogisk assistent elev.
 
Vil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores nye Grundforløb 2 elev til den Pædagogiske Assistent uddannelse med start d. 5. september 2018.
 
Grundforløb 2 målrettet Pædagogisk assistent uddannelse styrker dine personlige og faglige kompetencer til at blive optaget på hovedforløbet. Uddannelsen varer et halvt år.
Du har grundfagene: Dansk, samfundsfag, idræt og psykologi og du bliver certificeret i førstehjælp og elementær brandbekæmpelse.
Forløbet afsluttes med en grundforløbsprøve, som du skal bestå for at kunne starte på hovedforløbet.
 
Den pædagogiske assistent uddannelse kvalificerer dig til pædagogisk arbejde med børn og unge, samt borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.
 
Vi forventer:
 

  • At du tager uddannelsen seriøst, er mødestabil, engageret og bidrager aktivt i uddannelsen.
 
Vi tilbyder:
 
  • Dygtige undervisere og vejledere på SOSU skolen
  • Faste kontaktpersoner i Lolland Kommune gennem hele uddannelsen
 
Løn og ansættelsesforhold:
Du bliver ansat 37 timer pr. uge, med start den 3. september 2018. Du får elevløn gennem hele uddannelsen iflg. FOA´s gældende overenskomst for pædagogisk assistent elever.

Ansøgningsfrist og samtaler:
Ansøgningsfristen er d. 21.maj 18. Vi afholder samtaler d. 31.maj og d. 04.juni 18
Alle ansøgere får endeligt svar på, om vi kan tilbyde en elevplads, senest i slutningen af juni 2018.
Vi lægger vægt på en motiveret ansøgning, hvor du begrunder, hvorfor du gerne vil være pædagogisk assistent elev. Vedhæft venligst uddannelsesbeviser, udtalelser fra tidligere ansættelser og anden relevant dokumentation.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagogisk assistentelever

PAU-elever

Guldborgsund
Pædagogisk assistentelever (PAU) til Lolland KommuneVil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores nye pædagogisk assistentelever med start den 6. august 2018. Den pædagogiske assistentuddan...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Pædagog med høj faglighed og gode samarbejdsevner

Guldborgsund Handicap

Guldborgsund
Guldborgsund Handicap varetager de fleste af Guldborgsund Kommunes tilbud til borgere med handicap (herunder botilbud, socialpædagogisk bistand, aktivitet og samvær samt beskyttet beskæftigelse). Der er ansat ca. 300 faste medarbejdere.Om stillingen...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Pædagog eller medarbejder med anden relevant uddannelse søges til Krogsbølleparken 2

Center for Handicap

Har du mod på at udfordre din faglighed, er du psykisk robust, og kan du arbejde struktureret og detaljeorienteret? Kan du på en anerkendende og respektfuld måde sætte dig ind i borgernes livsverden og møde dem i nuet? Er du medarbejderen, der ser m...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Pædagog til døgnbolig på Kullekærvej i Vordingborg - Autismecenter Storstrøm

Vordingborg Kommune - Kullekærvej

Vordingborg
Autismecenter Storstrøm søger pædagog 37 timer ugentligt til bolig på Kullekærvej i Vordingborg hurtigst muligt. Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Uddannede pædagog søges til fast stilling hos Fællesskabet Fanefjord Fond

FÆLLESSKABET FANEFJORD FOND

Fællesskabet Fanefjord Fond er en socialpædagogisk fond, der udvikler og tilbyder en lang række socialpædagogiske tilbud rettet mod anbragte børn og unge i alderen 12-18 år med sociale, emotionelle og eller indlæringsmæssige udfordringer i forskelli...
Indrykket:27. februar 2018
Udløbsdato:24. april 2018