Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grundforløb 2 elever mod Pædagogisk Assistent med hovedforløb til den Pædagogiske assistent uddannelse

Guldborgsund Kommune søger Grundforløb 2 elever mod Pædagogisk Assistent med hovedforløb til den Pædagogiske assistent uddannelse
 
Vil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores nye Grundforløb 2 elev med hovedforløb til den Pædagogiske Assistent uddannelse med start den 03. september 2018.
Grundforløb 2 mod den Pædagogiske Assistent
Grundforløb 2 rettet mod pædagogisk assistent uddannelse varer et halvt år. Her har du fag, der forbereder dig til hovedforløbet til den pædagogiske assistentuddannelse. Du har også grundfagene dansk, samfundsfag, idræt og psykologi, og du bliver certificeret i førstehjælp og elementær brandbekæmpelse. Grundforløb 2 afsluttes med en grundforløbsprøve, som du skal bestå for at kunne starte på hovedforløbet. 
Grundforløb 2 mod Pædagogiske Assistentuddannelse med hovedforløb til den Pædagogiske Assistent uddannelse kvalificerer dig til pædagogisk arbejde med børn og unge, samt borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. 
Grundforløb 2 Uddannelsen varer ca. et halvt år og hovedforløbet mod Pædagogisk Assistent ca. 2 år og 4 måneder og veksler mellem stort set lige dele skole og praktik, i alt ca. 3 år.
Skoleforløbene er på SOSU-skolen i Nykøbing F. og du kommer i praktik på 2 forskellige praktiksteder i Guldborgsund Kommune i løbet af din uddannelse. Praktikken kan finde sted i vuggestue, børnehave, SFO, klub og specialtilbud til borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.
Under uddannelsen lærer du, hvordan du kan være med til at støtte børn og unge i deres trivsel, læring og udvikling. På SOSU-skolen får du undervisning i bl.a. pædagogik og psykologi, i samfund og sundhed, og i at være sammen på en god og udviklende måde. Du lærer også om betydningen af kost og motion, og at arbejde med konflikthåndtering.
 
I praktikken arbejder du med at lære og anvende din faglige teoretiske viden i praksis mod målgruppen. Her afprøver du nogle af de aktiviteter og metoder, som du har forberedt på skolen. Gennem hele praktikforløbet modtager du vejledning af en praktikvejleder. Når du vender tilbage til skolen efter en praktikperiode, arbejder du med at sætte din viden og erfaring i spil i klassen.
 
Vi forventer

 • At hvis du er over 25 år og EUV-elev, har du fået en realkompetencevurdering på en SOSU skole
 • At du tager uddannelsen seriøst, er mødestabil, engageret og bidrager aktivt, både i skole- og i praktikperioder
  Vi tilbyder:
 • Dygtige undervisere og vejledere på SOSU-skolen
 • Dygtige kolleger og faglig sparring i praktikken
 • Faste kontaktpersoner i Guldborgsund Kommune gennem hele uddannelsen
  Løn og Ansættelsesforhold:
  Du bliver ansat 37 timer om ugen. Du får elevløn gennem hele uddannelsen ifølge FOA´s gældende overenskomst for pædagogisk assistent elever. 
   
  Ansøgningsfrist og samtaler:
  Ansøgningsfristen er den 21. maj 2018. Vi lægger vægt på en motiveret ansøgning, hvor du begrunder, hvorfor du gerne vil være Grundforløb 2 elev mod den Pædagogisk Assistent elev samt hovedforløb til den Pædagogiske Assistent uddannelse.
Til ansøgningen vedhæfter du dokumentation for uddannelse.
De bedst kvalificerede ansøgere indkaldes til samtale onsdag den 06. juni 2018 og torsdag d. 07. juni 2018. Alle ansøgere får endeligt svar på,


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her