Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gruppeleder til Anlægsafdeling, AFRY Byggeri, Aarhus

Er du en erfaren rådgiver inden for afløbs- og forsyningsopgaver? Og har du samtidig erfaring med personaleledelse? Så har vi en unik karrieremulighed som Gruppeleder i AFRY Byggeri.

”Som en del af ledelsesteamet i anlægsafdelingen, og ansvarlig for vores dygtige anlægsteam i Aarhus, vil du få rig mulighed for at udvikle både dine ledelses- og forretningsmæssige kompetencer.” fortæller Kim Johannessen, Afdelingschef Anlæg

Velkommen til AFRY

Hos AFRY Byggeri vil du få 230 dedikerede kolleger der yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. AFRY Byggeri – der oprindeligt var Midtconsult - har kontorer i Aarhus, Herning og Herlev og er en væsentlig del af AFRY Danmark, der har 550 medarbejdere fordelt på kontorer i hele landet. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Om jobbet

Anlægsafdelingen består af 14 dygtige medarbejdere, hvoraf de 6 af medarbejderne sidder på kontoret i Aarhus. Din rolle som Gruppeleder for teamet i Aarhus vil være bygget op omkring 3 områder: personaleledelse, projektering og salg. Mere konkret skal du:

 • Varetage den daglige ledelse af anlægsteamet i Aarhus herunder bl.a. ressourcestyring, trivsel og medarbejderudvikling
 • Yde faglig sparring til medarbejdere og intern rådgivning i forhold til projekterne samt ekstern rådgivning af vores kunder
 • Tage ansvar for fagprojektledelse af afløbstekniske opgaver og stå for projektering af afløbstekniske anlæg og udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Stå for byggeledelse og fagtilsyn i forbindelse med kloak- og afløbstekniske opgaver
 • Medvirke til salgs-og netværksarbejde i forhold til nye og eksisterende kunder samt bidrage ved tilbudsarbejde

Din profil

Du er først og fremmest en fagligt stærk rådgiver inden for kloak- og afvanding, men har samtidig også erfaring med personaleledelse fra fx en rolle som teamleder/gruppeleder eller projektleder.

Derudover:

 • Er du uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør
 • Har du flere års erfaring med anlægsprojektering fra rådgiver-/entreprenørbranchen eller fra en forsyningsvirksomhed
 • Har du stor menneskelig indsigt, og er troværdig og tillidsvækkende som person
 • Trives du med salgs- og netværksarbejde

Vi tilbyder

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag, hvor du får stor frihed til at udvikle dit team i en virksomhed, hvor vi ser medarbejderne som vores vigtigste ressource, ligesom du får mulighed for at præge den fælles udvikling af anlægsafdelingen i forhold til projekter og kunder.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Kantineordning og en aktiv personaleforening med bl.a. sports- og kulturarrangementer
 • Mulighed for efteruddannelse
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.

Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rette.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.