Guide og rejseleder - her i Danmark (alle sprog) eller i Europa (kun dansk)

Vi ser fremad mod den kommende sæson. Vil du investere lidt af din weekend på jobsøgning? Hvis ja, så vil vi i Guideservice Danmark glæde os til at modtage netop din ansøgning som freelance guide | rejseleder. Vi satser på at få rigtig travlt igen i den kommende sæson.

Opgaver er på freelance vilkår og kan være her i Danmark eller i udlandet - afhængig af dine kvalifikationer og erfaringer. Velegnet som supplement til eksisterende job og for alle med livserfaring, gåpåmod og lyst til at møde videbegærlige gæster.

Vi skal bruge guider | rejseledere til hele verden, men de fleste opgaver er i Europa og i Danmark.

Som rejseleder skal du guide, lede og servicere en gruppe på rejse til et land. Du skal som hovedregel rejse både ud og hjem med gruppen eller bo i landet. En typisk rejse varer 5-8 dage men det varierer meget.

Det er et krav, at du er en god fortæller, taler tydeligt dansk og mindst 1 andet sprog. Engelsk, tysk, italiensk, fransk, spansk er i høj kurs til opgaver i Danmark.

Jobbet er velegnet som supplement til andet job, som ferie- eller seniorjob. Opgavemængde og tidspunkter er du selv med til at styre. Alle opgaver er på honorarbasis og livserfaring er netop godt at have.

Vore rejseledere skal kende deres rejselande så godt, at der ikke er behov for flere ugers forberedelse, før du rejser afsted. Du skal vide noget om både historien, kulturen i landet, de sociale forhold og du skal være opdateret på, hvad der sker i landet.

Du skal være bevidst om at yde god gæsteservice, være god til at håndtere mennesker både når alt går godt og når det går knap så godt. Vi sætter stor pris på rejseledere med erfaring enten fra rundrejser eller som destinationsrejseleder, men har du ikke erfaringen har du mulighed for at deltage på rejselederkursus. 

Vi ønsker ansøgninger udelukkende via ansøgningsformular på hjemmesiden - og først derefter tlf. opkald. Vi er nødt til at økonomisere med tiden på kontoret og beder om din forståelse. Vi ser ansøgningsprocessen som din research af os og glæder os til at modtage din ansøgning. Vi sikrer at alle ansøgere får en opfølgende mail med videre info om procedure, når vi har modtaget ansøgningen rigtigt.

https://www.guideservicedanmark.dk/bliv-freelancer-hos-guideservice-danmark/

OBS

Vi søger ligeledes lokaltboende guider både i Danmark (alle sprog) og ude i verden (dansk) - også her er det et krav, at du har relevant erfaring med at guide turister.

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på en guide og en rejseleder, så har vi lavet forklaringen på hjemmesiden.

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning.

Mette Berrig

Booking Manager


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.