Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Guider søges til GuideserviceDanmarks guidekorps i Vejle

Guideservice Danmark samarbejder tæt med VisitVejle og skal i den sammenhæng bruge flere guider, der kan guide i og omkring Vejle.

Alle opgaver er på freelance basis, hvor guiden bookes til specifikke opgaver. En god guide er først og fremmest en vidende fortæller. Du skal have grundig viden om Danmarks historie og kultur og specifikt historien i og omkring Vejle.

Din viden skal dække både historie, kultur, design, arkitektur, natur - og i princippet alle andre områder, som turister på besøg i Vejle kunne tænkes at være interesserede i. Du skal helt naturligt interessere dig for den lokale historie i og omkring Vejle og for hvad der sker i byen - både kulturelt og erhvervsmæssigt.

Som guide skal du være en god historiefortæller - gerne både på dansk og et eller flere andre sprog. Guidekorpset i Vejle skal som minimum dække hovedsprogene. Alle sprog er interessante i guidekorpset.

Som guide kommer du til at fortælle den lokale og Danmarks historie m.m. både på byvandringer, i bus, på cykel eller som løbeguide - det afhænger rigtig meget både af, hvad du ved, hvad du kan og hvad gæsten efterspørger. Du skal kunne besvare gæsters spørgsmål når du er på job, derfor skal din viden være bredt funderet.

Opgaver kan ligge både dag og aften, hverdage eller weekender og kan være af en eller flere timers varighed. Derfor er guidejobbet oplagt som supplement til andre jobs eller studie såvel som for efterlønnere og seniorer.

Har du erfaring som guide eller rejseleder send os en ansøgning på denne ansøgningsformular: https://www.guideservicedanmark.dk/bliv-freelancer-hos-guideservice-danmark/

Har du lyst til at arbejde som lokal guide i Vejle og mangler du erfaringerne til det, så tilbyder GuideserviceDanmark i samarbejde med VisitVejle et intensivt guidekursus april/maj 2018.

Tilmelding: https://www.guideservicedanmark.dk/guideuddannelse-af-vejle-guider/

Bonusinfo: Vi skal også bruge flere danske rejseledere, så kan du begge dele, er det kun en fordel.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her