Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Guider til (by)rundvisninger i Museum Kolding

Arbejdssted: Museum Kolding.

 

Arbejdstid: Varierende. Vi har særlig brug for guider i weekender, helligdage og ferier, men også på hverdage. Du bestemmer selv hvilke guidede byrundvisninger og andre ture du tager, og du er derfor i høj grad selv med til at bestemme, hvor mange timer du arbejder om ugen. Der er flest guidede ture fra 1. april - 1. oktober.

 

Ansættelsestidspunkt: 1. maj 2021 eller snarest derefter

 

Hvad kan vi tilbyde: Du bliver en del af Kolding Kommunes helt nye museum: Museum Kolding, der består af de tre fyrtårne Verdensarven Christiansfeld, det kommende Oplevelsescenter Skamlingsbanken og Staldgården.

 

Du bliver en del af et eksisterende guideteam, der nu skal udvides. Som guide hos Museum Kolding kommer du til arbejde med et bredt udsnit af Koldings Kommunens fascinerende og mangeartede historie. Efter eget valg kommer du til at have ture om verdensarvsfortællingen i Christiansfeld, historiske og naturhistoriske turer på Skamlingsbanken og byvandringer i Kolding by med fokus på historie, arkitektur og design.

 

Du vil blive klædt på fagligt og få feedback på dine første guidede turer, af museets faglige personale, inden du selv får grupper, du skal guide. Det er Museum Koldings ambition løbende at udvide antallet af guidede ture, og måske har du en unik viden omkring et emne inden for Koldings historie, som vi måske i samarbejde kan udvikle til en ny tur.

 

Funktioner: Du er en vigtig del af Museets ansigt udadtil. Det er dig, der møder vores gæster og turister, og formår at føre dem rundt i både høj sol og regn og rusk.

 

Du skal kunne sætte dig ind i det historiske stof, den pågældende rundvisning omhandler, og følge manuskriptet samt den afsatte tid med din gruppe på op til 20-25 personer.

 

Du skal overordnet kunne henvise gæster videre til områdets butikker, caféer med videre – og i særdeleshed hvad man ellers kan opleve inden for Museum Kolding.

 

Kvalifikationer: 

  • Venlig og imødekommende over for gæster og turister
  • Håndtere en gruppe så alle føler de har fået en god oplevelse – med plads til både spørgsmål og lidt småsnak
  • Dygtig formidler – du behøver ikke mestre alle aldersgrupper – vi har brug for guider, der supplerer hinanden
  • Du skal kunne modtage anvisning af ture via sms eller mail gennem vores digitale bookingsystem. Du vil blive oplært i dette.

 

Hvem er vi: Museum Kolding består af de tre fyrtårne: Verdensarven i Christiansfeld (med udstilling og Butik i Søstrehuset, Oplevelsescenteret på Skamlingsbanken (der åbener i maj) og Staldgården, der i første omgang åbner dørene til en relancering af Zelle ll.

Vi forventer op mod 50.000 gæster i 2021, 1.000 rundvisninger og afholdelse af flere store arrangementer og events året ud.

 

Løn: Du vil blive honoraraflønnet med kr. 450,- pr. rundvisning på op til 1 time og kr. 510,- pr. rundvisning på op til 2 timer. Der vil i et vist omfang være aflønning under din oplæring/forberedelse.

 

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: Kulturarvschef Steen Rosenvinge Lundbye på telefon 21 16 08 60.

Ansøgningsfrist: 5. april 2021

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.