Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Guldborgsund Handicap søger omsorgsmedhjælpere/tilkaldevikarer til Parkvej 35 i Nykøbing F.

Kan du lide at have med mennesker at gøre? Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor der er brug for dit initiativ og din handlekraft i hverdagen? Kan du se dig selv på en arbejdsplads hvor du sammen med borgerne skaber mening i deres hverdag og hvor du samtidig har mulighed for at lære om den pædagogiske hverdag på et botilbud og din egen rolle i det. Så er jobbet som tilkaldevikar i Guldborgsund handicap lige noget for dig.
Parkvej er et botilbud med 24 borgere, som bor i egen lejlighed. Tilbuddet har gode faciliteter og hyggelige fællesarealer. Personalet arbejder tæt sammen i to teams / fire underteams, med afsæt i en fælles faglig tilgang til arbejdet med borgerne.
Vores tilgang er, at vi arbejder med det hele menneske, med udgangspunkt i borgernes individuelle behov og med respekt for borgerens selv- og medbestemmelse. Vi arbejder målrettet med at skabe gode relationer til borgerne, men også med fokus på relationen borgerne imellem, så de får et meningsfuldt liv på Bryggen.
Borgerne, som alle har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser har det til fælles at de i større eller mindre omfang har brug for vores hjælp og støtte i hverdagen. De er afhængige af at vi vil den gode relation til dem hver i sær og at vi også ser på deres muligheder for at indgå i relation med andre. I arbejdet indgår personlig pleje.
Vi søger derfor tilkaldevikarer som er omstillingsparate, fleksible, mødestabile, i godt humør og gode til at skabe relationer. Vi søger dig som vil det her job fordi du kan se mening lære borgerne at kende og fordi du gerne vil bidrage med dine kompetencer og fordi du er nysgerrig på den pædagogiske verden.
Vi forventer at du som tilkaldevikar er indstillet på at arbejde inden for tidsrummet 6.30-23.00 alle ugens dage. Ønsker du nattevagter så er det også en mulighed.
Ansættelsesvilkår: Timelønnet tilkaldevikar.
Arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummet fra 06.30 – 23.00 på hverdage, i weekender og på helligdage.
Mere information: Gruppeleder Helle Rønne på mail:  hrhan@guldborgsund.dk
Ansøgningsfrist: 1.7. 2021.
Samtaler: Afholdes løbende
Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
  Mere om Guldborgsund Kommune: Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om
Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.