Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Guldborgsund Kommune, Center for Tandpleje søger tandlæge


Hvis Du være vil en del af teamet i en udviklingsorienteret tandplejecenter, så skal Du søge stillingen i Guldborgsund Kommune. Stillingen er på 35 timer med ansættelse fra 1. september 2018 eller snarest derefter; stillingen vil kunne deles mellem flere tandlæger. Nyuddannede tandlæger er velkomne til at søge stillingen – grib chancen – I kan få ret til ”selvstændig virke” her i Center for Tandpleje!
 
Vi kan tilbyde:

  • En centraliseret arbejdsplads i løbende udvikling med moderne klinikforhold, engagerede kolleger, og muligheder for faglig kompetence udvikling.
 
Vi søger en tandlæge som:
  • Har en anerkendende tilgang til patienterne: ”Vi er til for dig”, og som brænder for arbejdet med børn, unge, handicappede og ældre patienter.
  • Har lyst til at bidrage positivt til vores tandpleje med engagement, kvalitet og høj faglighed, idet Center for Tandpleje arbejder efter Den Danske Kvalitetsmodel
  • Trives i en stor organisation
  • Vil være ambassadør for Center for Tandpleje i Gudborgsund kommune
Center for Tandpleje er organisatorisk placeret under Center for Familie og Forebyggelse. Vi varetager tandplejetilbuddet for ca. 11.000 børn og unge. Ca. 100 patienter i omsorgstandplejen, og 120 patienter i specialtandplejen, og 250 patienter i Storstrøms Fængsel.
 
Center for Tandpleje har 35 ansatte, der er samlet på en stor centralklinik i Nykøbing F., kun 5 minutters gang fra tog- og rutebilstationen. Klinikken består af 18 topmoderne klinikker, mobil tandlægebus, 3 D-røntgen og en narkose-/omsorgs-/specialtandpleje-/kirurgi klinik med lift og alt i udstyr.
 
Den forebyggende indsats har høj prioritet og med vores tandlægebus tilbydes opsøgende profylaksetilbud på skoler og plejecentre.
 
Løn og ansættelse:
  • Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og regler om ny løn.
 
Flere oplysninger:
  • Yderligere oplysninger fås hos overtandlæge Henning Tønning på tlf. 25180918.
  • Ansøgningsfrist er den 6. august 2018, og ansættelsessamtaler finder sted den 13. august.
  • Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online: Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV.
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her