Gulvværkfører søges til vores nye værksted i Odense C

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling
Vi forventer at få forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste gulvværkfører. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du må meget gerne have erfaring med ledelse af et moderne autoværksted.

Du er udadvendt og smilende og går ikke på kompromis med høj kundeservice. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver. Du er struktureret og sætter en ære i, at der er styr på værkstedet. Du er engagerende og motiverende og du formår, at få god teamånd frem hos personalet.

Jobbeskrivelse
Du skal primært beskæftige dig med drift af værkstedet og ledelse af mekanikere og pladesmede. Kundeservice. Tilbudsgivning og fakturering. Kvalitetskontrol af arbejdet på værkstedet. Månedsafslutning. Indskrivning samt oprettelse af kunder. Tiltrædelse hurtigst muligt, dog tidligst 01.03.2018.

Du får mere end du forventer
Vi tilbyder gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone. Fordelagtige medarbejderordninger. Løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring og pensionsordning.

Ansøgning
Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk
Mrk. Emnefeltet med stillingsbetegnelse og by.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Søren Rosenbæk (+45) 6116 4200

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen på https://skorstensgaard.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Værkfører/produktionschef til Fyn

JKS A/S

Stillingen Som værkfører i denne spændende glasfibervirksomhed bliver du ansvarlig for at planlægge ugens arbejde under hensyn til produktionsplanerne. Du får ansvaret for en flok medarbejdere, som du skal instruere og vejlede på forskellige niveaue...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Værkfører til BMW & MINI special værksted

Schmiedmann Odense A/S

Odense
Schmiedmann Odense A S søger en værkfører til ledelse af vores BMW & MINI special værksted hvor der udføres reparation service fejlfinding tuning styling af udelukkende BMW & MINI biler! Værkstedet ledes selvstændig af værkføren, og du vil have ansv...