Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gulvværkfører søges til vores nye værksted i Odense C

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling
Vi forventer at få forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste gulvværkfører. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du må meget gerne have erfaring med ledelse af et moderne autoværksted.

Du er udadvendt og smilende og går ikke på kompromis med høj kundeservice. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver. Du er struktureret og sætter en ære i, at der er styr på værkstedet. Du er engagerende og motiverende og du formår, at få god teamånd frem hos personalet.

Jobbeskrivelse
Du skal primært beskæftige dig med drift af værkstedet og ledelse af mekanikere og pladesmede. Kundeservice. Tilbudsgivning og fakturering. Kvalitetskontrol af arbejdet på værkstedet. Månedsafslutning. Indskrivning samt oprettelse af kunder. Tiltrædelse hurtigst muligt, dog tidligst 01.03.2018.

Du får mere end du forventer
Vi tilbyder gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone. Fordelagtige medarbejderordninger. Løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring og pensionsordning.

Ansøgning
Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk
Mrk. Emnefeltet med stillingsbetegnelse og by.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Søren Rosenbæk (+45) 6116 4200

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen på https://skorstensgaard.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her