Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gummigedsfører søges til genvindingsvirksomhed i Brøndby

Er du en erfaren gummigedsfører som søger et arbejde med frihed under ansvar og hvor personligt engagement er gennemgående i hele organisationen? Så er det måske dig vi søger til vores kundes afdeling i Brøndby.

Virksomheden har i over 60 år arbejdet med genvinding af bl.a. jern og metal, plast og papir. De er eksperter i deres branche og vejleder gerne deres kunder om alt fra genvinding til affaldsminimering. Deres mål er at skabe bæredygtige miljøløsninger, som bidrager til at løse FN’s bæredygtighedsmål. Virksomhedens medarbejdere uddannes i korrekt håndtering af det affald de arbejder med og der sættes stort fokus på medarbejdernes sikkerhed. Samarbejde og engagement er blandt nøgleordene, og ledelsen opmuntrer til initiativ og styrke hos deres medarbejdere.

På deres plads i Brøndby, genvindes papir og pap. Deres aftaler er skræddersyet til at matche deres kunders præcise behov, og virksomheden kører selv ud til deres kunder og indsamler papiraffaldet. Derefter transporteres det til din nye arbejdsplads – deres afdeling i Brøndby, hvor det sorteres, sammenpresses og leveres til papirfabrikker.

Dine arbejdsopgaver

Du kommer til at arbejde i pladsens papirhal, hvor papiret sorteres. Dit job bliver at køre det sorterede papir hen på et bånd, hvorefter det presses sammen. Du skal herefter køre det sammenpressede papir ud til de biler som kører det videre til papirfabrikkerne.

Du kommer til at arbejde kl. 07:00-15:00 mandag til fredag. Der er tale om et vikariat på 3 måneder med efterfølgende fastansættelse.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Hvem er du?

Virksomheden sætter pris på at deres medarbejdere er initiativrige, motiverede og arbejdsomme. Du trives på en arbejdsplads hvor du en del af tiden er ude i den frie luft samt elsker at arbejde selvstændigt i et tæt team. Derudover ser vi gerne at du:

  • Har kørekort B eller traktor kørekort
  • Har erfaring med at køre gummiged
  • Har en høj arbejdsmoral og et stort engagement
  • Er selvstændig og ærekær
  • Er en fleksibel og hjælpsom kollega
  • Taler dansk

Ansøgning

Hvis du vil være virksomhedens nye gummigedsfører, så kan du oprette en profil på vores hjemmeside: https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/ hvor vi vil bede dig uploade dit CV samt ansøgning. Du kan også sende os dit CV samt din ansøgning på mail: truck@profilmatch.dk og mærk den ”Gummiged Brøndby”.

Hvis du inviteres til en samtale, vil du blive bedt om at fremvise en kopi af din straffeattest.

Du er velkommen til at kontakte os på 56 66 06 86, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her