Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gymnasiekoordinator og studie- og trivselsvejler

Trives du i spændingsfeltet mellem gymnasier, kommende studerende, studerende, fagmiljø og studieadministration? Vil du være med til at udvikle, koordinere og gennemføre rekrutteringsaktiviteter for gymnasier, studieunderstøttende aktiviteter for studerende på Aarhus Universitets tekniske- og naturvidenskabelige uddannelser? Trives du med at arbejde projektorienteret og udfordres du af at arbejde i en politisk styret organisation i konstant forandring?

Studieadministrationen der dækker to fakulteter Faculty of Technical Sciences og Faculty of Natural Sciences søger en gymnasiekoordinator og studie- og trivselsvejleder pr. 1. november 2020 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Dine arbejdsopgaver
Du en del af afdelingen Vejledning og Studieinformation, som er en af 4 afdelinger i studieadministrationen. Vi er 8 fastansatte og 18 studenterstudievejledere. Vores primære opgave er sikre en forventningsafstemt rekruttering af nye studerende og klæde de nuværende studerende på til en vellykket gennemførelse af deres studium. Som studie- og trivselsvejleder har du i gennemsnit 3 vejledningssamtaler om ugen.
Som en del af forventningsafstemningen tilbyder fakulteternes institutter arrangementer og samarbejder med ungdomsuddannelser og grundskoler. Du vil skulle bistå med at koordinere og udvikle fakulteternes gymnasie- og skolerettede aktiviteter sammen med institutter, centre og museer og med relevante gymnasielærere samt de to prodekaner for Uddannelse. Vi lægger stor vægt på samarbejde og videndeling i vores afdeling og forventer, at du har lyst til at arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Sekretariatsbetjening af fakulteternes Rekrutteringsforum
 • Koordineringsopgaver på diverse tværgående projekter fx rekrutteringsarrangementer, indsamling af data fra institutter og forsinkelsesvejledning.
 • Indsamle data og udarbejde årsrapporter for gymnasierettede aktiviteter
 • Personlig vejledning med fokus på den studerendes trivsel og de muligheder, den studerende har for at gennemføre sin uddannelse – herunder regler og rammer.
 • Samarbejde med uddannelsesansvarlige og administrative kolleger
 • Arbejde med evaluering og kvalitetsudvikling af studievejledningen
 • Administrative opgaver i form at vedligeholdelse af hjemmesider, være superbruger af vores bookingsystem, sikre lønudbetalinger til studenteransatte osv.

Vi forventer, at du
 • har en uddannelse på kandidatniveau gerne inden for ingeniør- eller naturvidenskab.
 • har dokumenteret vejledningserfaring
 • har særlig kendskab til og erfaring med at samarbejde med ungdomsuddannelsesinstitutioner
 • har grundig indsigt i de videregående uddannelser, særligt inden for NAT og TECH området på Aarhus Universitet vil være en fordel
 • kan støtte og supervisere dine kollegaer i at afholde møder, arrangementer og vejledningssamtaler online b.la. gennem Zoom
 • arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet
 • kan navigere i en organisation med mange interessenter
 • kan holde fokus og overblik i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver
 • er engageret og god til at skabe relationer, samarbejde og netværk
 • er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.

Vi vægter samarbejde og sparring højt og forventer, at du selvstændigt og opsøgende går ind i tværgående samarbejder, både med kolleger i Nat-Tech Uddannelse, andre afdelinger på Aarhus Universitet og med de faglige miljøer. Vores samarbejde med de faglige miljøer er altafgørende for vores arbejde. Derfor forudsætter vi, at du kan skabe og pleje relationer.
Du er fleksibel, da der nogle gange om året vil være arrangementer og møder om aftenen og evt. i weekender.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Studie- og trivselsvejleder Lærke Færch Ussing, 2261 9885, lfu@au.dk eller Afdelingsleder Eva Kvistgaard Arent, 6020 2681, eka@au.dk.

Tjenestested
Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.