Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gymnasielærer i Design til Tradium Teknisk Gymnasium

Brænder du for at formidle din faglige viden i design til vores engagerede HTX-elever?
Så er du måske én af vore nye kolleger i Randers.

Til Tradium Teknisk Gymnasium søger vi en gymnasielærer til at undervise i faget design.
Der er tale om en fastansættelse svarende til en fuldtidsstilling.Undervisning i design
Vi søger en faglig dygtig og engageret underviser med kompetence til at undervise i design og gerne også i andre af gymnasiets fag.

I hverdagen skal du arbejde sammen med de øvrige engagerede undervisere tilrettelægge og gennemføre en lærerig og virkelighedsnær undervisning. Du formår at opsøge den nyeste viden til dig og dine kolleger, så undervisning med eksempler og samarbejde med Tradiums interessenter og netværk bliver mest mulig aktuel og lærerig.

Du skal primært undervise elever på HTX-uddannelsen, men der kan i mindre omfang være undervisning af andre af Tradiums elever på de gymnasiale uddannelser.


Din profil
Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse eller tilsvarende niveau (jf. de ministerielle kvalifikationskrav for undervisere i gymnasiet).

Udover at du er fagligt dygtig, skal du være en god formidler og besidde generel viden om læring i en pædagogisk organisation. Bestået pædagogikum er en fordel, men ikke et krav.

Du skal have lyst til at motivere og inspirere unge mennesker til at engagere sig i dit fag, og du skal derfor være åben og i stand til at indgå i dialog med de unge.

Vi lægger desuden vægt på, at du har lyst til at engagere dig i skolens faglige og sociale aktiviteter og er en naturlig rollemodel for eleverne. Du evner naturligt at arbejde i teams om en række faglige og pædagogiske projekter på tværs af faglige grænser og afdelinger.

Fleksibilitet, kreativitet og evne til at se nye muligheder er nøgleord for stillingen.


Vi tilbyder dig
Et dynamisk og miljø blandt gode kollegaer, hvor du selv er med til at udfylde rammerne for jobbet og din fremtidige faglige og personlige udvikling.

På Tradium Tekniske Gymnasium får du sammenlagt ca. 35 imødekommende og engagerede kolleger.

Vi er en arbejdsplads, hvor både elev- og underviserengagement prioriteres højt. Vi ønsker at være en arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser hverdagens udfordringer.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området.


Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rektor Mads Pedersen, mobilnr. 20827027.

Er du interesseret i stillingen, så sender du blot en motiveret ansøgning, dit CV og relevante eksamenspapirer via linket til højre.

Ansøgningsfristen er den 18. december 2020 - og vi forventer at afholde samtaler den 21. og 22. december 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.


Om Tradium
Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er en UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 420 medarbejdere og underviser 2800 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.
e mere om os på Facebook,
www.tradium.dk, og vore pejlemærker her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.