Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Håndmand til opgave i Solrød


Vores kunde er et Entreprenørfirma, beliggende i Køge, med ca. 15 ansatte. Virksomheden er under stadig udvikling, og arbejder med alt, indenfor kabel- og kloakarbejde, forsikring skader, samt mange andre entreprenøropgaver, for private bygherrer, offentlige institutioner og foreninger, i Køge og omegn. Kunden ligger vægt på kvalitet, god rådgivning og service. Mester forventer, at det faglige er på plads, at du er motiveret og engageret. Er du den rette, er der mulighed, for længerevarende samarbejde.


Jobbeskrivelse
Du kommer til at hjælpe med forskellige arbejdsopgaver på pladsen, som alle er fysisk betonet.


Vi forventer
Måske har du erfaring som håndmand inden for entreprenør faget, det er dog ikke et krav.
At du er i stand til at overholde komme- og gåtider, deadlines og aftaler, kan arbejde selvstændigt, men også er i stand til at indgå i forskellige teams.


Arbejdstid
Mandag til torsdag 06.00 til 14.00 fredag 06.00 til 13.30.


Opstart
Hurtigst muligt.


Løn
God løn, samt pension & feriepenge i henhold til overenskomst.


Du og os
Hos System Vikar vægter vi samarbejde højt. Vi ønsker at indgå længerevarende relationer med vores kollegaer og vores målsætning er i sidste ende at hjælpe dig med at finde det rigtige job hos den rigtige mester. Derfor lægger vi vægt på, at du er åben og ærlig omkring dine kompetencer, samt ønsker for fremtiden. Til gengæld gør vi alt hvad vi kan for at holde dig beskæftiget med projekter du syntes er interessante og relevante i forhold til dine kompetencer og jobønsker. Vi ansætter kun medarbejdere med danske uddannelser og danske svendebreve. Vil du hører mere om dine muligheder i System Vikar, så kontakt os endelig.


Ansøgning
Søg jobbet via linket: http://www.sv1.sysvikar.consendo.com/, oplys jobkode RIL28086
Det er kun muligt at søge jobbet via dette link. Ansøgninger på anden vis vil ikke komme i betragtning.
Har du spørgsmål vedrørende jobsøgning, kontakt os på 36 36 01 36 mandag til fredag i tidsrummet 08.30 til 15.30.

Vi ser frem til at høre fra dig !


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her