Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

håndværker til deltagelse i driftvagt på Gentofte Hospital

Har du en bred indsigt i de tekniske håndværksfag og ønsker at have en dagligdag med alsidige opgaver, hvor du sikrer en høj og sikker kvalitet i det udførte arbejde?

Så er du måske den nye medarbejder, vi søger til at indgå i driftvagten på Gentofte Hospital.

Om os
Center for Ejendomme er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. to mio. kvadratmeter. Sammen skal vi drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices.

Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ”Ventet og Velkommen”, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Der er gode og selvstændige arbejdsvilkår med en spændende og bred kontaktflade til hospitalets ansatte, hvor vi står for og bibringer vores brugere en god serviceoplevelse.

Om stillingen
Drift og Teknik er en del af Center for Ejendomme. Vi er ansvarlige for drift og vedligeholdelse af installationer inden for el, varme, ventilation, trykluft, medicinske gasser, brandsikring, adgangskontrol samt anlæg inden for sterilisation, køkkenmaskiner og vaskeri.

På Gentofte Hospital er vi i Drift og Teknik ca. 40 medarbejdere fordelt på fem sektioner. Du vil være en central del af vores tekniske drift og indgå i et vagtteam, som står for en række faste driftsvagtsopgaver på hospitalet. Dertil kommer en akut-/udkaldsfunktion (kaldes Rådighedsvagt fra hjemmet), som indebærer, at man ved akutte tilfælde er den første mand på stedet.

Du vil få en bred berøringsflade med den samlede driftsorganisation samt alle vores brugere på hospitalet og må forvente at få mange selvstændige ansvarsområder og arbejdsopgaver.

Opgaverne består blandt andet af:

  • akut-/udkaldsfunktion på matriklen med dertilhørende skadesudredning samt tilkald af faglig support
  • overvågning af alarmsystemer
  • daglig betjening af CTS og ABA
  • vedligehold og reparation af matriklens tekniske anlæg
Vagtteamet består af 4 håndværkere i vagt mellem kl. 07 og 22 på hverdage samt rådighedsvagt mellem kl. 22 og 07 samt weekends.

Der vil være en oplæringsperiode ved start, hvor man følger driftens daghold, hvorefter man vil overgå til en rullende vagtplan.

Om dig
Du er serviceorienteret med fokus på, at Center for Ejendomme leverer en god service til glæde for hospitalets ansatte samt brugere. Du har en glad og positiv tilgang til de mange udfordringer, som opstår hver dag, og du er struktureret og vedholdende således, at alle opgaver afsluttes. Dertil er du robust og samarbejdsorienteret med en god evne for kommunikation på alle niveauer.

Der vil være højt tempo i dagligdagen, og dagene ligner ikke hinanden. Derfor er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag med korte frister.

Vi forventer, at du:

  • er villig til at indtræde i vagtordning, der inkluderer aften- samt rådighedsvagt
  • er i besiddelse af kompetencer inden for én eller flere af diverse tekniske håndværksfag, herunder el, gas, vand, ventilation, luft og medicinske gasser, CTS
  • er faglig dygtig, kvalitetsbevidst, kan arbejde selvstændigt samt træffe beslutninger
  • er fleksibel i forhold til en skiftende hverdag med alsidige opgaver
  • kan bevare overblikket og roen i pressede situationer
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Arbejdsstedet er på Gentofte Hospital.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fagleder Kim Christiansen på telefon 29 66 21 36.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt andre relevante dokumenter via vores online rekrutteringssystem.

Der er ansøgningsfrist 28. februar 2020.

Ansættelsesdato efter aftale.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.