Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Håndværkere søges til nathold til Formbyg hos Vestas Manufacturing A/S i Lem

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329827494Phoenix-83ac3c6612018-06-07T00:00:00Håndværkere søges til nathold til Formbyg hos Vestas Manufacturing A/S i Lem

For Vestas Manufacturing A/S i Lem søger Manpower lige nu håndværkere til 12 timers nathold i formbyg, med opstart hurtigst muligt.

Ønskede kvalifikationer
Du er formentlig uddannet håndværker; tømrer, snedker, smed, eller en tilsvarende håndværksmæssig uddannelse.

Vi forventer at du er i god fysisk form, da du kommer til at gå/stå det meste af dagen. Du skal ligeledes kunne læse/tolke en arbejdstegning, så præcision og kvalitet ligger i dit DNA.

Du taler og skriver dansk og hvis du også kan tale Engelsk vil det være en fordel. Derudover skal du have et Epoxybevis.

Ønskede egenskaber
Du kommer til at arbejde i en vingeproduktion hvor der er strenge sikkerhedsregler; herunder krav om sikkerhedssko, briller og dragter. Du trives derfor med strenge regler og det vil være en fordel hvis du har arbejdet med 5S og LEAN.

Som person er du kvalitetsbevidst, diciplineret, ansvarlig og tager imod nye udfordringer med et smil. Du er god til at arbejde selvstændig, samtidig med at du er teamorienteret. Du er også flexibel og giver gerne en ekstra hånd med.

Arbejdstiderne er kl. 18:50 til 07:05:

Periode 1: mandag, tirsdag, onsdag + hver 4. søndag

Periode 2: torsdag, fredag, lørdag

Der swippes mellem periode 1 og 2 hver 8. uge

Vi tilbyder
En stilling hos verdens førende vindmølleproducent, ordnede forhold, kantineordning og løn iht. overenskomst. Tillæg og pension efter gældende regler.

Kontaktperson?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte personalekonsulent Carsten Deleuran eller Karsten Mikkelsen på tlf. 7020 1000.

For at komme i betragtning til en af stillingerne, skal du oprette dig på http://www.manpower.dk og uploade dit CV og ansøgning i et dokument. Tryk efterfølgende på søg job ID 1179435. Der vil ligeledes være en test du skal udfylde. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede i dag.
Send din ansøgning allerede i dag - da vi løbende indkalder til samtale.


Manpower er verdens førende virksomhed inden for rekruttering, vikar- og HR-service. Vi har været på det danske marked siden 1963 og vi har kontorer i hele Danmark. Vi tilbyder beskæftigelse og karrieremuligheder til både vikarer og fastansatte medarbejdere. Vi løser opgaver inden for flere fagområder og på alle niveauer.

Vi tror på mangfoldighed som en ressource og ønsker, at vores medarbejdere afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordres du til at søge, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

2018-07-19T00:50:29.013 For Vestas Manufacturing A S i Lem søger Manpower lige nu håndværkere til 12 timers nathold i formbyg, med opstart hurtigst muligt. Ønskede kvalifikationer Du er formentlig uddannet håndværker tømrer, snedker, smed, eller en tilsvarende håndværksmæssig uddannelse. Vi forventer at du er i god fysisk form, da du kommer til at gå stå det meste af dagen. Du skal ligeledes kunne læse tolke en arbejdstegning, så præcision og kvalitet ligger i dit DNA. Du taler og skriver dansk og hvis du også kan tale Engelsk vil det være en fordel. Derudover skal du have et Epoxybevis. Ønskede egenskaber Du kommer til at arbejde i en vingeproduktion hvor der er strenge sikkerhedsregler herunder krav om sikkerhedssko, briller og dragter. Du trives derfor med strenge regler og det vil være en fordel hvis du har arbejdet med 5S og LEAN. Som person er du kvalitetsbevidst, diciplineret, ansvarlig og tager imod nye udfordringer med et smil. Du er god til at arbejde selvstændig, samtidig med at du er teamorienteret. Du er også flexibel og giver gerne en ekstra hånd med. Arbejdstiderne er kl. 18:50 til 07:05: Periode 1: mandag, tirsdag, onsdag hver 4. søndag Periode 2: torsdag, fredag, lørdag Der swippes mellem periode 1 og 2 hver 8. uge Vi tilbyder En stilling hos verdens førende vindmølleproducent, ordnede forhold, kantineordning og løn iht. overenskomst. Tillæg og pension efter gældende regler. Kontaktperson? Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte personalekonsulent Carsten Deleuran eller Karsten Mikkelsen på tlf. 7020 1000. For at komme i betragtning til en af stillingerne, skal du oprette dig på http: www.manpower.dk og uploade dit CV og ansøgning i et dokument. Tryk efterfølgende på søg job ID 1179435. Der vil ligeledes være en test du skal udfylde. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede i dag. Send din ansøgning allerede i dag - da vi løbende indkalder til samtale. Manpower er verdens førende virksomhed inden for rekruttering, vikar- og HR-service. Vi har været på det danske marked siden 1963 og vi har kontorer i hele Danmark. Vi tilbyder beskæftigelse og karrieremuligheder til både vikarer og fastansatte medarbejdere. Vi løser opgaver inden for flere fagområder og på alle niveauer. Vi tror på mangfoldighed som en ressource og ønsker, at vores medarbejdere afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordres du til at søge, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.11Jobnet83ac3c66100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-18T00:00:000000https://www.manpower.dk/dnk/jobsogning/job/b17f8e59-faf1-446e-ad7e-7cbb0f4912b9/handv-rkere-s-ges-til-nathold-til-formbyg-hos-vestas-manufacturing-a-s-i-lem/0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3281092Manpower ApS Vejle116940Lem StDKDanmark0
Carsten.Deleuran@manpower.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent585644JobNet48362391000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83ac3c66https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=83ac3c66https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83ac3c66&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83ac3c66&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/3.jpgMed et job indenfor Håndværk & service bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Håndværker lige noget for dig.9006001Dansk3Læse/ tale712409Håndværker7Håndværk & service355489530CarstenCarsten.Deleuran@manpower.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK