Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Håndværkere søges til process-udvikling hos Vestas Manufacturing A/S i Lem

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832385Phoenix-0af83cc112018-06-14T00:00:00Håndværkere søges til process-udvikling hos Vestas Manufacturing A/S i Lem

For Vestas Manufacturing A/S i Lem, søger Manpower lige nu dygtige håndværkere der har lyst til at arbejde med processudvikling. Der er tale om fastansættelse og opstart hurtigst muligt.

Ønskede kvalifikationer
Du er en dygtig håndværker der sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde. Derudover er du løsningsorienteret og vi forventer at du har evnen til at se og udvikle på processer. Det er vigtigt at din fysiske form er god, da du kommer til at gå/stå det meste af dagen. Du skal ligeledes kunne læse/tolke en arbejdstegning, så præcision og kvalitet ligger naturligt i dit DNA. Du taler og skriver dansk, og da der vil være mulighed for rejseaktivitet, vil det være en fordel at du også er god til engelsk. Ufravigeligt er, at du har et epoxycertifikat eller er villig til at et epoxy-kursus inden opstart.

Ønskede egenskaber
Du kommer til at arbejde i en vingeproduktion hvor der er strenge sikkerhedsregler; herunder krav om sikkerhedssko, briller og dragter. Du trives derfor med strenge regler og det vil være en fordel hvis du har arbejdet med 5S og LEAN.

Som person er du kvalitetsbevidst, diciplineret, ansvarlig og tager imod nye udfordringer med et smil. Du er god til at arbejde selvstændig, samtidig med at du er teamorienteret. Du er også flexibel og giver gerne en ekstra hånd med.

Arbejdstiderne er kl. 06:50 til 19:10:

Periode 1: mandag, tirsdag, onsdag + hver 4. søndag

Periode 2: torsdag, fredag, lørdag

Der swippes mellem periode 1 og 2 hver 8. uge

Vi tilbyder
Fastansættelse hos verdens førende vindmølleproducent, ordnede forhold, kantineordning og løn iht. overenskomst. Tillæg og pension efter gældende regler.

Kontaktperson?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte personalekonsulent Carsten Deleuran eller Karsten Mikkelsen på tlf. 7020 1000.

For at komme i betragtning til en af stillingerne, skal du oprette dig på http://www.manpower.dk og uploade dit CV og ansøgning i et dokument. Tryk efterfølgende på søg job ID 1180745. Der vil ligeledes være en test du skal udfylde. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede i dag.

Manpower er verdens førende virksomhed inden for rekruttering, vikar- og HR-service. Vi har været på det danske marked siden 1963 og vi har kontorer i hele Danmark. Vi tilbyder beskæftigelse og karrieremuligheder til både vikarer og fastansatte medarbejdere. Vi løser opgaver inden for flere fagområder og på alle niveauer.

Vi tror på mangfoldighed som en ressource og ønsker, at vores medarbejdere afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordres du til at søge, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

2018-07-27T00:50:32.940 For Vestas Manufacturing A S i Lem, søger Manpower lige nu dygtige håndværkere der har lyst til at arbejde med processudvikling. Der er tale om fastansættelse og opstart hurtigst muligt. Ønskede kvalifikationer Du er en dygtig håndværker der sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde. Derudover er du løsningsorienteret og vi forventer at du har evnen til at se og udvikle på processer. Det er vigtigt at din fysiske form er god, da du kommer til at gå stå det meste af dagen. Du skal ligeledes kunne læse tolke en arbejdstegning, så præcision og kvalitet ligger naturligt i dit DNA. Du taler og skriver dansk, og da der vil være mulighed for rejseaktivitet, vil det være en fordel at du også er god til engelsk. Ufravigeligt er, at du har et epoxycertifikat eller er villig til at et epoxy-kursus inden opstart. Ønskede egenskaber Du kommer til at arbejde i en vingeproduktion hvor der er strenge sikkerhedsregler herunder krav om sikkerhedssko, briller og dragter. Du trives derfor med strenge regler og det vil være en fordel hvis du har arbejdet med 5S og LEAN. Som person er du kvalitetsbevidst, diciplineret, ansvarlig og tager imod nye udfordringer med et smil. Du er god til at arbejde selvstændig, samtidig med at du er teamorienteret. Du er også flexibel og giver gerne en ekstra hånd med. Arbejdstiderne er kl. 06:50 til 19:10: Periode 1: mandag, tirsdag, onsdag hver 4. søndag Periode 2: torsdag, fredag, lørdag Der swippes mellem periode 1 og 2 hver 8. uge Vi tilbyder Fastansættelse hos verdens førende vindmølleproducent, ordnede forhold, kantineordning og løn iht. overenskomst. Tillæg og pension efter gældende regler. Kontaktperson? Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte personalekonsulent Carsten Deleuran eller Karsten Mikkelsen på tlf. 7020 1000. For at komme i betragtning til en af stillingerne, skal du oprette dig på http: www.manpower.dk og uploade dit CV og ansøgning i et dokument. Tryk efterfølgende på søg job ID 1180745. Der vil ligeledes være en test du skal udfylde. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede i dag. Manpower er verdens førende virksomhed inden for rekruttering, vikar- og HR-service. Vi har været på det danske marked siden 1963 og vi har kontorer i hele Danmark. Vi tilbyder beskæftigelse og karrieremuligheder til både vikarer og fastansatte medarbejdere. Vi løser opgaver inden for flere fagområder og på alle niveauer. Vi tror på mangfoldighed som en ressource og ønsker, at vores medarbejdere afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordres du til at søge, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.11Jobnet0af83cc1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-26T00:00:000000https://www.manpower.dk/dnk/jobsogning/job/8d89b4c0-e452-42e9-b469-6c4313d01c57/handv-rkere-s-ges-til-process-udvikling-hos-vestas-manufacturing-a-s-i-lem/?search=h%C3%A5ndv%C3%A6rker0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3286583Manpower ApS Vejle11Nørretorv 13, 2., tv6940Lem StDKDanmark0
Carsten.Deleuran@manpower.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent590452JobNet48407551000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0af83cc1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0af83cc1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0af83cc1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0af83cc1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/12.jpgHos Manpower ApS Vejle søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale712409Håndværker7Håndværk & service355631079CarstenCarsten.Deleuran@manpower.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK