Håndværkstaksator søges til vores forsikringsafdeling

Vi udvikler konstant vores forsikringsafdeling, hvilket har medført en markant vækst i afdelingen. Vores vision er, at vi vil være forsikringsbranchens foretrukne leverandør af takserings- og håndværksydelser samt en attraktiv arbejdsplads. Forsikringsafdelingen har eksisteret i 15 år og vi behandler årligt ca. 2300 skader fordelt på hele Sjælland.

Vi udvider nu forsikringsteamet med endnu en håndværkstaksator til vores afdeling i Haslev. Du bliver en del af en afdeling, som lige nu oplever rigtig god vækst og en spændende udvikling. Du skal kunne jonglere med flere bolde i luften, og du forstår vigtigheden af at være en del af et team.

Vi søger en fagligt stærk og kompetent håndværkstaksator, som kan være med til at sikre FLD’s fortsatte udvikling indenfor forsikringsbranchen. Du må gerne være uddannet indenfor VVS-faget, men det er ikke et krav. Du skal være imødekommende og venlig og kunne tage sikker hånd om sager, hvor kunden ofte kan være i en sårbar skadesituation.

Derfor er det også vigtigt, at du bevarer overblikket, udviser overskud og formår at følge dine sager helt til dørs til stor tryghed og glæde for både kunde og forsikringsselskab. Da vi har travlt, er det ligeledes vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dit arbejde og er frisk på at bidrage effektivt til løsning af teamets samlede opgaver.

Vi arbejder til dagligt med Enneagrammet som ledelsesværktøj i FLD, og der er stor fokus på den personlige udvikling og holdsamarbejde. Du vil selv komme på Enneagram kursus indenfor kort tid, så du bliver klædt på til også at kunne navigere i Enneagrammet på en inspirerende måde. Samtidig lærer vi dig bedre at kende, så vi i fællesskab kan arbejde med hinandens stærke og svage sider.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører:
• Rollen som bindeled mellem FLD, forsikringstager og forsikringsselskaberne
• Gennemførelse af alm. håndværks-/bygningstakseringer med fokus på VVS-skader
• Udarbejdelse af tilbud på diverse håndværksopgaver
• Styring af egne håndværkere og underleverandører samt indkøb af materialer til udførelse af opgaverne
• Tilsikre god kvalitet af de udførte opgaver
• Fokus på god kundehåndtering
• Udarbejdelse af faktureringsgrundlag

Din faglige profil:
Vi søger en håndværkstaksator med et par års erfaring med taksering af forsikringsskader. Du må meget gerne have en baggrund og uddannelse indenfor VVS, men det er ikke et krav. Desuden er det vigtigt, at du har humor og let til smil. Du skal ønske at være en del af holdet og bidrage til den samlede teamånd og daglige ping-pong, som er omdrejningspunktet omkring hele FLD kulturen. Vi lever af og er kendt for et højt kundeserviceniveau og høj kvalitet, så det er vigtigt, at du forstår vigtigheden af at levere den optimale kundeoplevelse. Det vil desuden være en fordel, hvis du har en håndværkstaksatoruddannelse fra Forsikringsakademiet.

Vi tilbyder dig:
• Et spændende job i et velkonsolideret firma hvor trivsel, glæde og tillid vægtes højt
• Et attraktivt og selvstændigt job
• Et uformelt miljø med højt til loftet
• Et job med gode udviklingsmuligheder for den rette person
• Gode kollegaer med et stærkt sammenhold
• En virksomhed med mange sociale arrangementer
• Løn efter kvalifikationer
• Pensionsordning

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og der vil løbende kaldes til samtale.

Yderligere oplysninger / ansøgning
Du er velkommen til at kontakte Jonas Larsen, Sektionschef for forsikringsafdelingen, på telefon 3016 0898 eller på mail, jonas@fld.dk, for at høre mere om jobbet samt for indsendelse af ansøgning og CV.

Vi glæder os til at høre fra dig


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.