Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HÅRDHUDET POLSTRER SØGES

dahl & juul - Interiør søger en engageret og pokkers dygtig møbelpolstrer.
Ung som gammel, afgørende er at du af egen drift, kan gå til både traditionelle og industrielle opgaver, er indædt håndværker, udviser engagement og har et godt drive.

Vi tilbyder ordnede forhold, en uformel omgangstone og godt arbejdsklima. Endvidere kommer du inden for døren hos en polstrervirksomhed, som hylder det gode håndværk og som ønsker at gøre tingene lidt anderledes.

Vores mange forskellige kunder, både private og erhverv, gør, at hverdagen er fyldt med mange forskellige arbejdsopgaver.
Ud over polstreropgaver forhandler vi et eksklusivt udvalg af danske designmøbler samt vores egen kollektion af boligtilbehør m.m. Dette koncept medfører en afvekslede arbejdsdag, som du bliver en vigtig del af.

Vi har en masse projekter i støbeskeen, som skal løfte virksomheden videre op på vækststigen, og for at dette skal lykkes, mangler vi dig i vores team. Du skal derfor være udpræget teamplayer, for denne udvikling kræver at alle står sammen om det fælles mål.

Ring eller skriv så vi kan finde ud af, om du er den brik, vi mangler bag vores polstrebord. Hvis du giver os dine hænder og dit hoved, lover vi til gengæld at give dig Danmarks absolut lækreste arbejdsomgivelser.

Tiltrædelse: Snarrest
Deltid eller fuldtid vi er fleksible og vil forsøge at strikke det sammen så dine arbejdstider passer til din hverdag.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her