Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hadruplund søger en ny teamleder

Hadruplund er et privat pædagogisk opholdssted for 23 udviklingshæmmede børn,unge og voksne i alderen 16-32 år – beliggende i Odder kommune. Ud over opholdsstedet er der individuelt tilrette lagt skoletilbud for børn, STU for unge og forskellige værksteds tilbud for de voksne beboere. Der er i alt tre boenheder fordelt på to matrikler.

Der arbejdes ud fra Rudolf Steiners helsepædagogik og socialterapi.

Idet en af vores dygtige teamledere skal gå på barsel, søger vi en ny dygtig teamleder der kan træde ind i hendes sted. Stillingen er på 37 timer/ uge.

Der er ikke kun tale om et barselsvikariat, da Hadruplund er i en udvidelses fase.

Som teamleder skal du have en pædagogisk faglig baggrund hvor du har kendskab, viden og har arbejdet med psykisk udviklingshæmmede børn, unge og voksne. Har du uddannelse og erfaring i den antroposofiske tankegang og baggrund er det en fordel, men ikke et absolut krav.

Du bliver en del af et ledelsesudvalg, som samordner og tager stilling til alle ansvarsområder i organisationen. Udvalget består af 8 personer med hvert deres særlige ledelsesmæssige ansvarsområde som mødes hver uge.

Du skal være god til at kommunikere, samarbejde på tværs af institutionen med forskellige faggrupper og teams.

Du skal være indstillet på at stillingen har en delt funktion mellem pædagogiske timer, hvor du er en del af vagtplanen og administrative timer, hvor du indgår som en del af et team.

Du skal kunne have det overordnede ansvar for:

 • Det pædagogiske arbejde udføres med respekt for beboerne og kollegaer.
 • Være medansvarlig i at love, regler og politikker overholdes og respekteres.
 • At hjælpe til med at der er et godt arbejdsmiljø og at der er respekt for den sociale kultur der er på Hadruplund.
 • At være med til at planlægge og sikre at vagtplanerne hænger sammen i samarbejde med vagtplanlæggeren.
 • At udarbejde ferieplaner samt godkende ferie mm.
 • At sikre at den enkelte medarbejders timetal samt regler om arbejdstid overholdes.
 • At være med til at sikre, at der er en god trivsel og et godt samarbejde i teamet.
 • At deltage i ansættelsessamtaler samt i 6 ugers samtaler med ny ansatte.
 • At sikre at nyansatte kommer igennem et godt introforløb
 • At formidle punkter til ledelsesudvalget og til teamet.
 • At organisere og sørge for afholdelse af teammøder.
 • At planlægge og deltage i den årlige ferietur for beboerne
 • At holde øje med de fysiske rammer er velholdte og æstetiske.

Har du empati, indlevelsesevne, er tydelig, kan bygge relationer op, kommunikere på en positiv og tydelig måde, er fleksibel ifm. arbejdstider, kan danne det store overblik og samarbejde på tværs med andre, kan du være den Hadruplund søger.

Da vi bor i en lille landsby mellem Odder og Horsens er de offentlige transportmuligheder begrænsede, så du skal selv kunne komme til og fra arbejde.

Har du lyst til og interesse for et spændende og udfordrende arbejde på et opholdssted for psykisk udviklingshæmmede børn og voksne, hvor der arbejdes ud fra Rudolf Steiners pædagogik, hører vi gerne fra dig.

Du kan læse mere om Hadruplund på vores hjemmeside www.hadruplund.dk .

Der kan tages kontakt til souschef Christa Karlson forstander Mette Jensen for yderligere informationer.

Ansættelsen er fra den 1. maj 2021.

Samtykke erklæring til brug af personlige oplysninger

Følgende databeskyttelseserklæring gælder for de personlige oplysninger, du registrerer i Hadruplund’s ansøgningssystem.

Ved at accepterer betingelserne samtykker du til at:

Hadruplund se. Nr. 21 32 67 71 Hadrupvej 41 & 60 8350 Hundslund, må behandle og gemme din ansøgning i overensstemmelse med nedenstående retningslinjer.

Behandling af oplysninger sker efter reglerne i Databeskyttelsesforordningen artikel 6 og evt. artikel 9, hvis din ansøgning indeholder personfølsomme oplysninger.

Indsamling af personlig data:

Ved ansøgning om en stilling hos Hadruplund, anmoder vi dig om at videregive personlige oplysninger, herunder navn, e-mail adresse, telefonnummer samt en kopi af din ansøgning og CV.

Formål:

Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er, at vurdere dine kvalifikationer i forhold til ledige stillinger hos Hadruplund.

Behandling af personlige oplysninger:

Dine data behandles strengt fortroligt og behandling foretages kun af betroede medarbejdere i Hadruplunds administration, samt de medarbejdere der er en del af ansættelses processen.

Opbevaring, sletning og ændring:

Ved at acceptere betingelserne samtykker du til, at Hadruplund må opbevare din ansøgning i op til 6 måneder fra modtagelsen. Du har altid ret til at få oplyst hvilken data, der behandles af Hadruplund og du er på ethvert tidspunkt berettiget til at tilbagekalde dit samtykke og til at bede oplysninger ændret eller slettet. Du skal rette henvendelse til info@hadruplund.dk .

Du har ligeledes altid ret til at klage til datatilsynet såfremt du mener behandlingen af dine data ikke lever op til den til enhver tid gældende lovgivning. Hvis du ønsker at vi gemmer din ansøgning og dine oplysninger udover 6 måneder fra modtagelse i vores ansøgerarkiv, skal du sende e-mail til info@hadruplund.dk på eget initiativ og med skriftlig samtykke hertil.

Sikkerhed:

Hadruplund tager alle organisatoriske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt i overensstemmelse med formålet beskrevet ovenfor.

Du bedes venligst anføre i din ansøgning at du har læst og accepteret ovenstående.

Ansøgningen sendes via knappen "send ansøgning"

Kontakt person er Mette Jensen tlf. 86 55 08 09


Se mere på vores ansøgersite: https://hadruplund.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.