Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hæmodialysen søger sygeplejerske til barselsvikariat.

Vi søger ny kollega til Barselsvikariat fra 1. Marts 2021 - 31.Maj 2022, 32-37 timer pr. uge.

Hæmodialyseafsnittet har regionsfunktion og varetager hæmodialyse for både kroniske og akutte patienter fra hele regionen. Vi er ca. 35 sygeplejersker der varetager behandlingen for ca. 85 kroniske dialyse patienter. Vores kerneopgave er, at varetage hæmodialyse til den kroniske dialysepatient, oplæring af patienter til vores "Limited Care gruppe", som varetager så meget af deres behandling som muligt selv, optræning til hjemmedialyse og ambulant funktion til denne patientgruppe.

Vi varetager endvidere akutte dialyser og plasmaferese for indlagte patienter på SUH - enten på egen akutstue i dialyseafdelingen, eller på B72 (nefrologisk senge afsnit) eller på intensiv afdelingen.

Vi har delt både patienter og sygeplejersker op i grupper for at tilstræbe mere kontinuitet for patienter og personale og dermed bedre patientforløb.

Hos os finder du

 • Teamwork kombineret med stor selvstændighed

 • Høj faglig specialiseret kompetence – tilsat en god portion humor

 • Teknisk minded personale med god pædagogisk indsigt

 • Individuelt oplæringsforløb på 6-8 uger med mentor ordning

 • Faglig udvikling i form af ugentlig undervisning, sparring med sygeplejerske med specialist funktion, undervisning af leverandør af dialysemaskine, nefrologisk grundkursus inden for 1. års ansættelse, samt årlig skills-træning

  Din sygeplejerskeprofil

  Du skal have mindst 1 års erfaring som sygeplejerske – Erfaring inden for den akutte patientpleje vægtes højt og dialyseerfaring vil være en gave. Din personlighed skal afspejle høj faglighed, stort overblik, lyst til at udvikle, robusthed, evne og vilje til at arbejde med såvel kroniske som akutte patienter.

  Du skal endvidere have flair for teknik, da en stor del af arbejdet indbefatter omgang med diverse IT-systemer og dialysemaskiner.

  Hos os kan dagens program hurtigt ændres, da vi har stort akutindtag af patienter, så derfor skal du være fleksibel og omstillingsparat og stadig kunne bevare overblikket.

  Arbejdstider

  Vi arbejder dag 7.30-15.00 og aften 14.30-21.30 i hverdagene. Om lørdagen har vi åbent i dagstid og om søndagen 11.00-18.00. Du skal påregne 6-8 aftenvagter på fire uger ved 32 timer pr. uge og arbejde gennemsnitligt hver 3. weekend. Uden for almindelig åbningstid er en sygeplejerske på rådighedsvagt fra hjemmet (efter ca. et års oplæring).

  Om Medicinsk Afdeling

  Medicinsk afdeling, Roskilde har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer. Afdelingen varetager herudover diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for alle tre specialer.

  Der sker en løbende udvikling indenfor specialerne både fagligt, forsknings- og aktivitetsmæssigt. For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning.

  Organisatorisk

  Medicinsk afdelingen består af 50 sengepladser fordelt på 3 sengeafsnit (nefrologisk, lungemedicinsk og infektionsmedicinsk), ambulatorier i tilknytning til specialerne, samt to dialyseafsnit i henholdsvis Roskilde og Nykøbing Falster.

  Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med Sjællands Universitetshospitals overordnede strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

  Indenfor sygeplejen fokuseres på at fremme og styrke et frugtbart forsknings- og udviklingsmiljø i afdelingen. Der er nedsat et sygeplejefagligt udviklingsråd, som bl.a. er rådgivende og ansporende i forhold til udviklingstiltag og karrieremuligheder.

  Medicinsk afdeling har udarbejdet en ”Sygeplejefaglig strategi”, som kan rekvireres.

  Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

  Har du lyst til at se vores afdeling, er du meget velkommen til et uforpligtende besøg.

  Vi afholder samtaler og ansætter løbende.

  Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores afdeling, så ring til afdelingssygeplejerske Lene Steen Kristensen på telefon 47 32 21 40.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.