Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hæmodialysen udvider - Sygeplejersker søges

Hæmodialyseafsnittet udvider kapaciteten og søger Sygeplejersker.

Vi søger 3 nye kollegaer i faste stillinger 28-37 timer pr. uge med fleksibel ansættelsesdato.

Hæmodialyseafsnittet har regionsfunktion og varetager hæmodialyse for både kroniske og akutte patienter fra hele regionen. Grundet stor patienttilgang af dialysepatienter i hele regionen, er der i Roskilde nu behov for udvidelse af kapaciteten, og derfor har vi brug for dig.

Vi varetager dialyser og plasmaferese på intensiv afdeling og akutstue i egen afsnit for de indlagte, dialyse af den ambulante kroniske dialysepatient, samt oplæring i Limited care gruppe – hvor patienten selv varetager behandlingen. Ligeledes varetages oplæring og ambulant funktion for patienter der selvstændigt varetager hæmodialyse i eget hjem.

Hos os finder du

  • Teamwork kombineret med stor selvstændighed

  • Høj faglig specialiseret kompetence – tilsat en god portion humor

  • Teknisk minded personale med god pædagogisk indsigt

  • Individuelt oplæringsforløb på 4-8 uger efter kompetencer

Din sygeplejerskeprofil

Du skal have mindst to års erfaring som sygeplejerske – Erfaring inden for den akutte patientpleje vægtes højt og dialyseerfaring vil være en gave. Din personlighed skal afspejle høj faglighed, stort overblik, lyst til at udvikle, robusthed, evne og vilje til at arbejde med såvel kroniske som akutte patienter.

Du skal endvidere have flair for teknik, da en stor del af arbejdet indbefatter omgang med diverse IT-systemer og dialysemaskiner.

Hos os kan dagens program hurtigt ændres, da vi har stort akutindtag af patienter, så derfor skal du være fleksibel og omstillingsparat og stadig kunne bevare overblikket.

Arbejdstider

Vi arbejder dag 7.30-15.00 og aften 14.30-21.30 i hverdagene. Om lørdagen har vi åbent i dagstid og om søndagen 11.00-18.00. Du skal påregne 6-8 aftenvagter på fire uger ved 32 timer pr. uge og arbejde ca. hver 3. weekend. Uden for almindelig åbningstid er en sygeplejerske på tilkald fra hjemmet (efter ca. et års oplæring).

Om Medicinsk Afdeling

Medicinsk afdeling, Roskilde har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer. Afdelingen varetager herudover diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for alle tre specialer.

Der sker en løbende udvikling indenfor specialerne både fagligt, forsknings- og aktivitetsmæssigt. For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning.

Organisatorisk

Medicinsk afdelingen består af 40 sengepladser fordelt på to sengeafsnit, ambulatorier i tilknytning til specialerne, samt to Dialyseafsnit i henholdsvis Roskilde og Nykøbing Falster.

Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med Sjællands Universitetshospitals overordnede strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

Indenfor sygeplejen fokuseres på at fremme og styrke et frugtbart forsknings- og udviklingsmiljø i afdelingen. Der er nedsat et sygeplejefagligt udviklingsråd, som bl.a. er rådgivende og ansporende i forhold til udviklingstiltag og karrieremuligheder.

Medicinsk afdeling har udarbejdet en ”Sygeplejefaglig strategi”, som kan rekvireres.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at se vores afdeling, er du meget velkommen til et uforpligtende besøg.

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores afdeling, så ring til afdelingssygeplejerske Lene Steen Kristensen på telefon 4732 2202.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Klinisk udviklingssygeplejerske, Akutafdelingen, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland

Sorø
Akutafdelingen modtager døgnet rundt akutte patienter til skadebehandling, vurdering og indlæggelse. Nogle patienter er i afdelingen i få timer, andre op til ca. 48 timer. Nogle af patienterne kommer på grund af alvorlig sygdom tilskadekomst, andre ...
Indrykket:10. maj 2020

Koordinerende ansvarshavende natsygeplejerske (trisse) til Psykiatrisygehuset i Slagelse

Region Sjælland

Sorø
Kunne du tænke dig at være nøgleperson og fungere som rollemodel og sparringspartner for fem sengeafsnit hvor ikke to dage er ens i tæt samarbejde med afdelingssygeplejerskerne? Vi søger 1. august 2020 eller snarest en sygeplejerske gerne med psykia...
Indrykket:13. maj 2020

Uddannelsesstilling - vi har stadig to ledige pladser

Region Sjælland

Sorø
Om uddannelsesstillingen Du ansættes sammen med andre nyuddannede sygeplejersker, hvor I følges ad i hele forløbet over 3 måneder og 3 specialer. Du kommer til at få en unik mulighed for at opleve patienten i forskellige specialeforløb, som vil bibr...
Indrykket:15. maj 2020

Sygeplejersker til Aktiv Patientstøtte, Det Nære Sundhedsvæsen, Borger- & Specialistrådgivning, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Sorø
Sygeplejersker til Aktiv Patientstøtte i Region Sjælland Er du nysgerrig, kreativ og udadvendt og ser du muligheder fremfor begrænsninger? Kan du skabe og udvikle relationer gennem en telefon? - og har du lyst til at være med til at videreudvikle en...
Indrykket:18. maj 2020

Sygeplejerske med funktion som udviklingsinstruktør til Psykiatrien Vest, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Sorø
Psykiatrien Vest har brug for en faglig stærk sygeplejerske, som kan gå foran i koordinering, udvikling og implementering af Psykiatriens deeskalerende indsatser. Udviklingsinstruktørfunktionen i Psykiatrien Vest er bygget op om to udviklingsinstruk...
Indrykket:18. maj 2020