Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handels- / Kontorassistent til produktdata og onlinepræsentation. Kolding

Vi søger en produktdata og onlinepræsentations assistent til at videreudvikle og optimere vores online platforme.

I rollen som TAON’s nye produktdata og onlinepræsentations assistent vil du være en central spiller med ansvaret for den visuelle og kreative del af TAONs online platforme ud mod kunderne på vores webshops, og fagmedier.

Opgaver

Som produktdata og onlinepræsentations assistent vil opgaverne være omkring oprettelse af nye produkter og løsninger på hjemmesiden. Dette indeholder opgaver som

  • oprettelse af masterdata økonomisystem og på hjemmeside.
  • udarbejdelse af produktbeskrivelser og datablade med grafisk præsentation af produkter.
  • skrive forklarende tekster, samt oversættelse af tekster.
  • opsætte produkter så helheden bliver visuelt overskuelig på hjemmesiden. 

Hertil kommer opgaver som vedligeholdelse af produktdata og datablade. Udarbejdelse af flyers og lignende materialer til salgskampagner. Andet som kan optimere salget.

Dagligdagen indeholder mangeartede opgaver i en mindre virksomhed, som sikrer at virksomheden vedvarende kan holde et højt serviceniveau. På sigt vil der også indgå opgaver som er mere direkte forbundet til kunderne, såsom at bistå kunder ved henvendelse og give en god service på telefon

Forventninger

Som person er du en selvstarter, som kan tage initiativ og drives af at skabe gode resultater. Du skal kunne arbejde struktureret og have en god forståelse for internet og kundeoplevelser. Samtidig har du en imødekommende natur, og kan ”smile” i en telefon.

Det ses som en fordel hvis du har en uddannelse indenfor kontor eller handel, men det er ikke noget krav. Erfaring med grafisk arbejde eller webshop bliver vægtet højt. Ligeledes kan erfaring fra andet administrativt arbejde være en fordel. En teknisk forståelse er også en fordel, men ikke noget krav.

Det vil være en fordel at kunne forstå Engelsk og Skandinavisk, da vi henvender os til kunderne internationalt.

TAON Hydraulik er en ingeniørvirksomhed, som sælger hydraulikpumpestationer, løsninger og komponenter. Vores kunder er maskinbyggere, skibsværfter, industrivirksomheder, og mange andre.

Se mere på hjemmesiden taon.dk.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du har mulighed for at være med i en spændende udvikling af virksomheden. Arbejdsstedet er i Kolding

Sådan ansøger du

Ansøgning og CV sendes til: Info@taon.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.