Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælp i Brønshøj

Læser du til Sosu hjælper/assistent eller sygeplejerske, og har brug for erfaring og en lille ekstra indtægt, eller blot et job der giver mening, så vil dette job være noget for dig.

Vi har brug for en hjælper til 15-årig handicappet pige som har haft en hjernesvulst og nu er gangbesværet og lettere hjerneskadet. Hun har brug for hjælp til bad, af- og påklædning 1 time om morgenen fra 6.00 til 7.00 samt hjælp til nattøj, natble, tandbørstning og sengelægning, 1 time om aftenen fra 20.00 - 21.00.

Der skal dannes et hjælperhold da vagterne ligger dagligt mandag til fredag og hver 2. weekend. Denne ordning starter pr. 2. april 2018 så det er yderst vigtigt, at du kan træde til fra starten.

 

Lyder ovenstående interessant for dig, send dit cv og din ansøgning til HR@human-care.nu og skriv "Handicaphjælper i Brønshøj" i emnefeltet. 

Spørgsmål og henvendelser kan rettes til kontaktpersonen Helle Gerner Rasmussen på tlf. 24888657.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329785354Phoenix-5bf3afc712018-03-28T00:00:00Handicaphjælp i Brønshøj

Læser du til Sosu hjælper/assistent eller sygeplejerske, og har brug for erfaring og en lille ekstra indtægt, eller blot et job der giver mening, så vil dette job være noget for dig.

Vi har brug for en hjælper til 15-årig handicappet pige som har haft en hjernesvulst og nu er gangbesværet og lettere hjerneskadet. Hun har brug for hjælp til bad, af- og påklædning 1 time om morgenen fra 6.00 til 7.00 samt hjælp til nattøj, natble, tandbørstning og sengelægning, 1 time om aftenen fra 20.00 - 21.00.

Der skal dannes et hjælperhold da vagterne ligger dagligt mandag til fredag og hver 2. weekend. Denne ordning starter pr. 2. april 2018 så det er yderst vigtigt, at du kan træde til fra starten.

 

Lyder ovenstående interessant for dig, send dit cv og din ansøgning til HR@human-care.nu og skriv "Handicaphjælper i Brønshøj" i emnefeltet. 

Spørgsmål og henvendelser kan rettes til kontaktpersonen Helle Gerner Rasmussen på tlf. 24888657.

2018-05-24T00:51:23.230 Læser du til Sosu hjælper assistent eller sygeplejerske, og har brug for erfaring og en lille ekstra indtægt, eller blot et job der giver mening, så vil dette job være noget for dig. Vi har brug for en hjælper til 15-årig handicappet pige som har haft en hjernesvulst og nu er gangbesværet og lettere hjerneskadet. Hun har brug for hjælp til bad, af- og påklædning 1 time om morgenen fra 6.00 til 7.00 samt hjælp til nattøj, natble, tandbørstning og sengelægning, 1 time om aftenen fra 20.00 - 21.00. Der skal dannes et hjælperhold da vagterne ligger dagligt mandag til fredag og hver 2. weekend. Denne ordning starter pr. 2. april 2018 så det er yderst vigtigt, at du kan træde til fra starten. Lyder ovenstående interessant for dig, send dit cv og din ansøgning til HR@human-care.nu og skriv Handicaphjælper i Brønshøj i emnefeltet. Spørgsmål og henvendelser kan rettes til kontaktpersonen Helle Gerner Rasmussen på tlf. 24888657.11Jobnet5bf3afc7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-23T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHvidovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3199534HUMAN CARE A/S11Hvidovrevej 350A2650HvidovreDKDanmark0
HR@human-care.nuDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent547529JobNet48026331000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5bf3afc7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5bf3afc7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5bf3afc7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5bf3afc7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Sundhed/3.jpgEr du omsorgsfuld og empatisk? Hvis ja, er du den helt rette til et job som Handicaphjælper hos HUMAN CARE A/S.12007991Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed354010648Helle Gerner RasmussenHR@human-care.nuDKDanmarkDKDanmark329950810Handicaphjælper søges hurtigst muligt - 2 på deltid eller 1 på fuldtid - HvidovreRobot FLEXIBEL L RENEM HJ LPER SØGES Jeg søger 2 deltids eller 1 fuldtids handicaphjælper samt afløser til ferieafløsning til dækning af vagter ved sygdom. ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er fysisk og psykisk robust. Du er en kvinde ca. 30 - 60 år. Du kan handle ansvarligt og resolut i krisesituationer og altid være klar, når du er på vagt. Du skal kunne hovedregning og kunne skrive korrekt dansk efter diktat. Du skal være et tålmodigt og blidt menneske. Jobbet er krævende, men også meget givende og yderst varieret, idet man skal følge med rundt ... Det kan være på hospitaler, til arrangementer, møder, kulturelle oplevelser og den almindelige hverdag. BPA står for Borgerstyret Personlig Assistance dvs. at borgeren styrer selv arbejdet men LOBPA står for arbejdsgiveransvaret. Arbejdet er fortrinsvis i Hvidovre og i Københavnsområdet - i dagvagt, aftenvagt og nattevagt (fra 5 - 24 timers vagt ad gangen). Skriftlig ansøgning med fuldt CV og mobilnummer sendes til optimaltliv@gmail.com. Hvis jeg finder din ansøgning interessant, så kontakter jeg dig pr. telefon i forhold til at komme til samtale. Du vil blive ansat under LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. Se evt. mere på www.lobpa.dk

FLEXIBEL & LÆRENEM HJÆLPER SØGES 

Jeg søger 2 deltids eller 1 fuldtids handicaphjælper samt afløser til ferieafløsning til dækning af vagter ved sygdom.

ARBEJDET KRÆVER MERE HJERNE END MUSKLER.

 • Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære.  
 • Du er ikke-ryger. 
 • Du er fysisk og psykisk robust.   
 • Du er en kvinde ca. 30 - 60 år.   
 • Du kan handle ansvarligt og resolut i krisesituationer og altid være klar, når du er på vagt.   
 • Du skal kunne hovedregning og kunne skrive korrekt dansk efter diktat.   
 • Du skal være et tålmodigt og blidt menneske.   

Jobbet er krævende, men også meget givende og yderst varieret, idet man skal følge med rundt ... Det kan være på hospitaler, til arrangementer, møder, kulturelle oplevelser og den almindelige hverdag.  

BPA står for Borgerstyret Personlig Assistance dvs. at borgeren styrer selv arbejdet men LOBPA står for arbejdsgiveransvaret.

Arbejdet er fortrinsvis i Hvidovre og i Københavnsområdet - i dagvagt, aftenvagt og nattevagt (fra 5 - 24 timers vagt ad gangen).  

Skriftlig ansøgning med fuldt CV og mobilnummer sendes til optimaltliv@gmail.com.

Hvis jeg finder din ansøgning interessant, så kontakter jeg dig pr. telefon i forhold til at komme til samtale.

Du vil blive ansat under LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. Se evt. mere på www.lobpa.dk

LOBPAHvidovre2019-01-29T00:00:002019-03-26T00:00:00
329959567Mand på 56, kørestolsbruger, søger erfaren hjælper til ansættelse snarest - HvidovreRobot Jeg er aktiv, udadvendt og arbejder et par om ugen hjemmefra. Jeg bor i eget hus i Hvidovre sammen med min kone, datter og hund. Jeg har den 4. december 2017 fået dianossen ALS. ALS er en fremadskridende sygdom, som nedbryder kroppens muskler. Efterhånden som musklerne bliver svagere, er de blevet sværere for mig at tale, spise og trække vejret. Jeg har brug for massiv hjælp i hverdagen, for at mit liv hænger sammen. Det er her at du kommer ind i billedet. Jeg har brug for hjælp dagligt. For at få min dagligdag til at fungere, må du i stort omfang være min ledsager, jeg skal have hjælp til personlig pleje, forflytninger, indkøb, praktiske opgaver i form af letter hushjælp. Der vil være behov for ledsagelse støtte, når jeg skal til behandling eller arrangementer uden for huset, men det aftaler vi nærmere, så det kan passe med det liv, jeg gerne vil leve. Jeg har min egen handicapbil, som kræver alm. kørekort, det er vigtigt at du kan køre en stor handicapbil. Du vil blive oplært i de arbejdsopgaver der er kommer - jeg viser dig hvad og hvordan, og så hjælper vi hinanden. Har du lyst til sammen med mig og mine andre hjælpere - at få min dagligdag til hænge sammen? Jeg søger en erfaren hjælper, som kan indgå i en gensidig respektfuld god kollegial relation. At modtage hjælp alle vågne timer, er meget indgribende i min og min families liv. Din hjælp og vores samarbejde er afgørende for, at jeg kan få en god og ligeværdig hverdag. Jeg har en hund (labrador) så det er vigtigt du ikke er allergisk for hunde. Hvor det kan lade sig gøre, ønsker jeg at leve mit liv, så meget som muligt, som før jeg blev syg og fik hjælperordning. Stillingen er gennemsnitligt minimum på 30 timer ugentligt, fordelt på 18 timers vagter over en 3 ugers rulleplan. Det forventes at du er fleksibel og har mulighed for at dække vagter i forbindelse med sygdom og ferie. Det vigtigste for mig er, at der er en god kemi imellem os. Jeg ønsker et samarbejde med en person, som har situationsfornemmelse, er ikke ryger, har kørekort og et godt humør. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til BPA-handicaphjælper-overenskomsten mellem FOA 3F og DE. LOBPA varetager arbejdsgiverrollen. Jeg afholder ansættelsessamtaler løbende. Hvis du har lyst til at mødes, så smid en mail til kimjnissen@gmail.com, og skriv lidt om dig selv. Alder, erfaringer, interesser etc. så vender jeg tilbage. Jeg glæder mig til at møde dig. De venligste hilsener Kim Nissen

Jeg er aktiv, udadvendt og arbejder et par om ugen hjemmefra. Jeg bor i eget hus i Hvidovre sammen med min kone, datter og hund.

Jeg har den 4. december 2017 fået dianossen ALS.

ALS er en fremadskridende sygdom, som nedbryder kroppens muskler. Efterhånden som musklerne bliver svagere, er de blevet sværere for mig at tale, spise og trække vejret. Jeg har brug for massiv hjælp i hverdagen, for at mit liv hænger sammen. Det er her at du kommer ind i billedet.

Jeg har brug for hjælp dagligt. For at få min dagligdag til at fungere, må du i stort omfang være min ledsager, jeg skal have hjælp til personlig pleje, forflytninger, indkøb, praktiske opgaver i form af letter hushjælp.

Der vil være behov for ledsagelse/støtte, når jeg skal til behandling eller arrangementer uden for huset, men det aftaler vi nærmere, så det kan passe med det liv, jeg gerne vil leve. Jeg har min egen handicapbil, som kræver alm. kørekort, det er vigtigt at du kan køre en stor handicapbil.

Du vil blive oplært i de arbejdsopgaver der er/kommer - jeg viser dig hvad og hvordan, og så hjælper vi hinanden. Har du lyst til – sammen med mig og mine andre hjælpere - at få min dagligdag til hænge sammen?

Jeg søger en erfaren hjælper, som kan indgå i en gensidig respektfuld god kollegial relation. At modtage hjælp alle vågne timer, er meget indgribende i min og min families liv. Din hjælp og vores samarbejde er afgørende for, at jeg kan få en god og ligeværdig hverdag. Jeg har en hund (labrador) så det er vigtigt du ikke er allergisk for hunde.

Hvor det kan lade sig gøre, ønsker jeg at leve mit liv, så meget som muligt, som før jeg blev syg og fik hjælperordning.

Stillingen er gennemsnitligt minimum på 30 timer ugentligt, fordelt på 18 timers vagter over en 3 ugers rulleplan. Det forventes at du er fleksibel og har mulighed for at dække vagter i forbindelse med sygdom og ferie. Det vigtigste for mig er, at der er en god kemi imellem os. Jeg ønsker et samarbejde med en person, som har situationsfornemmelse, er ikke ryger, har kørekort og et godt humør. 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til BPA-handicaphjælper-overenskomsten mellem FOA/3F og DE. LOBPA varetager arbejdsgiverrollen.

Jeg afholder ansættelsessamtaler løbende.

Hvis du har lyst til at mødes, så smid en mail til kimjnissen@gmail.com, og skriv lidt om dig selv. Alder, erfaringer, interesser etc.  så vender jeg tilbage.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

De venligste hilsener

Kim Nissen

LOBPAHvidovre2019-02-12T00:00:002019-03-17T00:00:00
329937136Handicaphjælper - Det perfekte Studiejob - 1 til 2 vagter af 25 timer pr mdr.Robot Er du en glad Handicaphjælper? Vi søger en handicaphjælper med et stort medmenneskeligt overskud samt en fleksibel hverdag. Vi skal finde en hjælper, som kan tage over efter en sød kvindelig studerende, som har taget ca 1-2 vagter pr. mdr. Men hun er nu færdig med sit studie, og hun skal nu videre med sin karriere. Derfor vil vi gerne i kontakt med dig :-) Så kan du tage n måske to vagter pr. mdr. af 25 timer pr gang, hvor af mindst en af vagterne bliver om lørdagen? Om dig: Du er glad, stabil, psykisk stærk, professionel og har en god fysik. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med FORFLYTNING via loftlift, resten kan vi lære dig. Dernæst er det blot personligheden som tæller, at du har den rette indstilling til borgeren og jobbet. Derudover skal du have en hverdag, hvor du nu og da kan sige ja til en ekstravagt eller en vikarvagt af 12 eller 25 timers varighed hos borgeren - både i hverdagene og weekenderne. Du kan fremvise en straffeattest (straffeattest skal forevises ved ansættelse). Arbejdstiden og sted: Længden af vagterne er typisk på 25 timer. Det kan både være hverdage eller weekender. (Hvis du er studerende, vil vi forsøge at lægge dem i weekenderne.) Det er hos en mandlige borgere på 52 år med sclerose. Borgeren har løbende behov for hjælp i løbet af dagen og har flere hjælpemidler. Teamet er selvsupplerende i forbindelse med sygdom. Ansættelsesforhold: Du bliver ansat gennem De PersonligeHjælpere ApS men arbejder i borgerens private hjem. Du kan læse mere om De Personlige Hjælpere ApS på vores hjemmeside: http: www.depersonligehjaelpere.dk Interesseret? Gå ind på vores hjemmeside og opret dig i vores cv database. Skriv at det er annonce nummer: J2x25t I bunden af skemaet er der mulighed for at skrive lidt ekstra om dig selv eller du kan vedhæfte en ansøgning. Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt.

Er du en glad Handicaphjælper?

Vi søger en handicaphjælper med et stort medmenneskeligt overskud samt en fleksibel hverdag.

Vi skal finde en hjælper, som kan tage over efter en sød kvindelig studerende, som har taget ca 1-2 vagter pr. mdr. Men hun er nu færdig med sit studie, og hun skal nu videre med sin karriere. Derfor vil vi gerne i kontakt med dig :-)

Så kan du tage én måske to vagter pr. mdr. af 25 timer pr gang, hvor af mindst en af vagterne bliver om lørdagen?

Om dig:

Du er glad, stabil, psykisk stærk, professionel og har en god fysik.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med FORFLYTNING via loftlift, resten kan vi lære dig. Dernæst er det blot personligheden som tæller, at du har den rette indstilling til borgeren og jobbet.

Derudover skal du have en hverdag, hvor du nu og da kan sige ja til en ekstravagt eller en vikarvagt af 12 eller 25 timers varighed hos borgeren - både i hverdagene og weekenderne.

Du kan fremvise en straffeattest (straffeattest skal forevises ved ansættelse).

Arbejdstiden og sted:

Længden af vagterne er typisk på 25 timer. Det kan både være hverdage eller weekender. (Hvis du er studerende, vil vi forsøge at lægge dem i weekenderne.)

Det er hos en mandlige borgere på 52 år med sclerose. Borgeren har løbende behov for hjælp i løbet af dagen og har flere hjælpemidler.

Teamet er selvsupplerende i forbindelse med sygdom.

Ansættelsesforhold:

Du bliver ansat gennem De PersonligeHjælpere ApS men arbejder i borgerens private hjem. Du kan læse mere om De Personlige Hjælpere ApS på vores hjemmeside: http://www.depersonligehjaelpere.dk

Interesseret?

Gå ind på vores hjemmeside og opret dig i vores cv database. Skriv at det er annonce nummer: J2x25t

I bunden af skemaet er der mulighed for at skrive lidt ekstra om dig selv eller du kan vedhæfte en ansøgning.

Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt.        

DE PERSONLIGE HJÆLPERE ApSAlbertslund2019-01-07T00:00:002019-03-03T00:00:00
329950431Handicaphjælper søges til 62-årig mand i Solrød StrandRobot Om jobbet: Vi søger en handicaphjælper som bliver en del af et velfungerende team. Du skal være med til at skabe rammerne for en god hverdag for en 62-årig mand. Han har ALS og har hjemme respirator. Han har derfor behov for respiratorisk overvågning samt behov for let praktisk hjælp og lettere personlig pleje. Den personlige pleje sker i samarbejde med den kommunale hjemmepleje. Vagter: Vi kan tilbyde fast 2-3 vagt om ugen - primært dagvagter. Vagterne er á 12 timers varighed i tidsrummet kl. 08:00 - 20:15og kl. 20:00 - 08:15. Du bliver del af et velfungerende hold som er selvdækkende - det vil sige at du skal dække ind når dine kollegaer afholder ferie og er syge. Vi tilbyder: Vi tilbyder oplæring i de respiratoriske opgaver. Oplæringen foregår som sidemandsoplæring i hjemmet. Som afslutning vil du skulle på RCØ og få autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper. Ordnede forhold med løn, pension og øvrige ansættelsesforhold efter overenskomst Ansvars- og arbejdsskadeforsikring Teamsamarbejde og deltagelse i personalemøder Du vil have en fast kontaktperson på vores kontor, som vil være ansvarlig for din trivsel i din ansættelse. Vi søger: Fleksibilitet ved ferie og sygdom Kørekort Ikke-ryger Der er kat i hjemmet. Jobstart: snarest muligt - Jobsamtaler finder sted løbende. Søg stillingen her: https: www.formidlingen.dk ledige-jobs.aspx?id 87644

Om jobbet:

Vi søger en handicaphjælper som bliver en del af et velfungerende team. Du skal være med til at skabe rammerne for en god hverdag for en 62-årig mand. Han har ALS og har hjemme respirator. Han har derfor behov for respiratorisk overvågning samt behov for let praktisk hjælp og lettere personlig pleje.

Den personlige pleje sker i samarbejde med den kommunale hjemmepleje.

Vagter:

Vi kan tilbyde fast 2-3 vagt om ugen - primært dagvagter. Vagterne er á 12 timers varighed i tidsrummet kl. 08:00 - 20:15og kl. 20:00 - 08:15. Du bliver del af et velfungerende hold som er selvdækkende - det vil sige at du skal dække ind når dine kollegaer afholder ferie og er syge.

Vi tilbyder:

 • Vi tilbyder oplæring i de respiratoriske opgaver. Oplæringen foregår som sidemandsoplæring i hjemmet. Som afslutning vil du skulle på RCØ og få autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.
 • Ordnede forhold med løn, pension og øvrige ansættelsesforhold efter overenskomst
 • Ansvars- og arbejdsskadeforsikring
 • Teamsamarbejde og deltagelse i personalemøder Du vil have en fast kontaktperson på vores kontor, som vil være ansvarlig for din trivsel i din ansættelse.

 Vi søger:

 • Fleksibilitet ved ferie og sygdom
 • Kørekort
 • Ikke-ryger

Der er kat i hjemmet.

Jobstart: snarest muligt - Jobsamtaler finder sted løbende.

Søg stillingen her: https://www.formidlingen.dk/ledige-jobs.aspx?id=87644 ;

 

DUOS A/SKøbenhavn SV2019-01-29T00:00:002019-02-22T00:00:00
329950446Afløsere søges til "ung af sind" kvinde med muskelsvind i TårnbyRobot JOBBESKRIVELSE: 45-årig erhvervsaktiv kvinde med en travl og afvekslende hverdag, søger 1-2 faste vikarer uden fast timeantal. Som vikar afløser skal du kunne træde til ved sygdom og ferie mv. Da en af mine hjælpere skal på en længerevarende rejse, vil der være ca. 6-7 ledige vagter pr. måned i perioden 1. april 30. juni 2019 (25-30 timer pr. uge). Herefter vil du blive tilknyttet som fast vikar, med mulighed for eventuel fastansættelse. Du vil indgå i et godt og velfungerende hjælperteam med 4 andre hjælpere. Der er fast 4 ugers rul og vagterne er både hverdage og weekender. Du skal være indstillet på, at dine vagter også kan være juleaften og nytårsaften. Der er tale om længere vagter og mødetiden er: Mandag-fredag: kl. 07:00 Lørdag-søndag: kl. 09:00 Dog kan der være ændringer i forbindelse med ferier weekendophold, helligdage eller pga. arrangementer på mit arbejde. Da mine hjælpere skal dække hinanden ved sygdom og ferie m.m., skal du være fleksibel og samarbejde med mine andre hjælpere om at få vagterne dækket. Derfor er det vigtigt, at du har baglandet i orden, især hvis du har små børn.?Der skal dækkes vagter 365 dage om året. Jeg har muskelsvind og er kørestolsbruger. Bopælen er i egen lejlighed i Tårnby, hvor jeg nyder at bo i et ryddeligt, rent og pænt hjem. Jeg er et struktureret menneske og jeg trives bedst med orden. Jeg har et aktivt liv, hvor jeg bl.a. bruger tid på mine venner, biografture, koncerter (alt fra Marie Key til Metallica) og meget andet. Desuden går jeg op i at holde min krop ved lige med forskellige former for træning, samt sund og varieret kost. Det er vigtigt for mig, at fremtræde pæn og præsentabel. Som person er jeg positiv og livsglad. Jeg siger tingene lige ud og jeg lægger stor vægt på at kemien er til stede i samarbejdet mellem mine hjælpere og mig. Min arbejdsplads har adresse i indre København. Arbejdet består i: personlig pleje, almindelige huslige rengøringsopgaver, madlavning, tøjvask, hjælp til træning, køre min bil, ledsagelse til arbejde, træning, shopping, familie vennebesøg, fester, koncerter, byture og andre sociale aktiviteter.?Herudover at tage med på weekend- og ferieophold samt praktiske opgaver i forbindelse med mit arbejde. Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. OM DIG: Du er selvstændig, fleksibel og mødestabil samt indstillet på at kunne træde til med kort varsel. Du er indstillet på at yde praktisk hjælp i mange forskellige afskygninger. Du har en god ordenssans og en praktisk sans for huslige pligter, herunder oprydning og rengøring og kan sætte dig selv i gang. Du er robust og stabil, såvel fysisk som psykisk. Du er indstillet på at tage med på weekend- og ferieophold (alt fra 2 dage til 14 dages varighed). Du har kørekort til alm. personbil og er en rutineret bilist. Du må gerne have erfaring med at køre kassebil minibus jeg har en Mercedes Sprinter og være tryg ved at køre bil i indre København, da meget af kørslen foregår i indre København. Du skal ledsage mig til mine forskellige aktiviteter og derfor have en god fornemmelse for, hvornår du er på og hvornår du skal trække dig tilbage. Du er god til at underholde dig selv i de perioder, jeg ikke har brug for hjælp. Du er bl.a. med, når jeg er på arbejde. Som person er du glad, positiv og engageret i dit arbejde. Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst, pålidelig og har en god situationsfornemmelse. Du har en god portion humor, men kan også være seriøs, når det kræves. Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send mig et par ord om dig selv hurtigst muligt. KVALIFIKATIONER: Kørekort Ikke-ryger Fleksibel PRAKTISKE INFORMATIONER: Startdato: 01.04.2019 (også gerne før) Vikar, med mulighed for fastansættelse på et senere tidspunkt Sidste frist for ansøgning: 01.03.2019 Samtaler afholdes løbende Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet LØN: Som handicaphjælper aflønnes du efter den pågældende kommunes takst. I Tårnby kommune er grundlønnen pr. 01.01.2019 131,13 kr. eller 133,41 kr. ved minimum tre års anciennitet*. Derudover gives der tidstillæg aften, nat og weekender: http: handicapformidlingen.dk takstblad-handicaphjaelpere *Fra 01.01.2009 KONTAKT: Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til e-mail: sivipsen@hotmail.com gerne med et billede af dig selv. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til konsulent Simon Winther på e-mail: simon@handicapformidlingen.dk. Ved spørgsmål oplys medlemsnummer: 200131 Hvis du ikke har hørt noget inden sidste ansøgningsfrist, må du forvente at stillingen er besat til anden side. HANDICAPFORMIDLINGEN: Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA leverandør og specialist på området. Vi varetager: Arbejdsgiveransvaret for BPA §95, og §96, Børneordninger og Administrations ordninger. Læs mere på vores hjemmeside: http: www.handicapformidlingen.dk Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen som vikar, eller ønsker tilbud om andre faste stillinger, så kan du selv oprette en profil i vores jobdatabase. Dette gør du via vores hjemmeside http: www.handicapformidlingen.dk midt på forsiden kan du klikke du på ikonet Opret dig som hjælper eller jobsøgende .

JOBBESKRIVELSE:
45-årig erhvervsaktiv kvinde med en travl og afvekslende hverdag, søger 1-2 faste vikarer uden fast timeantal. Som vikar/afløser skal du kunne træde til ved sygdom og ferie mv.
Da en af mine hjælpere skal på en længerevarende rejse, vil der være ca. 6-7 ledige vagter pr. måned i perioden 1. april – 30. juni 2019 (25-30 timer pr. uge). Herefter vil du blive tilknyttet som fast vikar, med mulighed for eventuel fastansættelse.
Du vil indgå i et godt og velfungerende hjælperteam med 4 andre hjælpere. Der er fast 4 ugers rul og vagterne er både hverdage og weekender. Du skal være indstillet på, at dine vagter også kan være juleaften og nytårsaften.
Der er tale om længere vagter og mødetiden er:
Mandag-fredag: kl. 07:00
Lørdag-søndag: kl. 09:00
Dog kan der være ændringer i forbindelse med ferier/weekendophold, helligdage eller pga. arrangementer på mit arbejde.
Da mine hjælpere skal dække hinanden ved sygdom og ferie m.m., skal du være fleksibel og samarbejde med mine andre hjælpere om at få vagterne dækket. Derfor er det vigtigt, at du har baglandet i orden, især hvis du har små børn.?Der skal dækkes vagter 365 dage om året.
Jeg har muskelsvind og er kørestolsbruger.
Bopælen er i egen lejlighed i Tårnby, hvor jeg nyder at bo i et ryddeligt, rent og pænt hjem. Jeg er et struktureret menneske og jeg trives bedst med orden. Jeg har et aktivt liv, hvor jeg bl.a. bruger tid på mine venner, biografture, koncerter (alt fra Marie Key til Metallica) og meget andet. Desuden går jeg op i at holde min krop ved lige med forskellige former for træning, samt sund og varieret kost. Det er vigtigt for mig, at fremtræde pæn og præsentabel.
Som person er jeg positiv og livsglad. Jeg siger tingene lige ud og jeg lægger stor vægt på at kemien er til stede i samarbejdet mellem mine hjælpere og mig.
Min arbejdsplads har adresse i indre København.
Arbejdet består i: personlig pleje, almindelige huslige rengøringsopgaver, madlavning, tøjvask, hjælp til træning, køre min bil, ledsagelse til arbejde, træning, shopping, familie/vennebesøg, fester, koncerter, byture og andre sociale aktiviteter.?Herudover at tage med på weekend- og ferieophold samt praktiske opgaver i forbindelse med mit arbejde.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

OM DIG:
Du er selvstændig, fleksibel og mødestabil samt indstillet på at kunne træde til med kort varsel. Du er indstillet på at yde praktisk hjælp i mange forskellige afskygninger. Du har en god ordenssans og en praktisk sans for huslige pligter, herunder oprydning og rengøring og kan sætte dig selv i gang. Du er robust og stabil, såvel fysisk som psykisk. Du er indstillet på at tage med på weekend- og ferieophold (alt fra 2 dage til 14 dages varighed). Du har kørekort til alm. personbil og er en rutineret bilist. Du må gerne have erfaring med at køre kassebil/minibus – jeg har en Mercedes Sprinter – og være tryg ved at køre bil i indre København, da meget af kørslen foregår i indre København. Du skal ledsage mig til mine forskellige aktiviteter og derfor have en god fornemmelse for, hvornår du er på og hvornår du skal trække dig tilbage. Du er god til at underholde dig selv i de perioder, jeg ikke har brug for hjælp. Du er bl.a. med, når jeg er på arbejde.
Som person er du glad, positiv og engageret i dit arbejde. Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst, pålidelig og har en god situationsfornemmelse. Du har en god portion humor, men kan også være seriøs, når det kræves.
Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send mig et par ord om dig selv hurtigst muligt.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort
 • Ikke-ryger
 • Fleksibel

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 01.04.2019 (også gerne før)
 • Vikar, med mulighed for fastansættelse på et senere tidspunkt
 • Sidste frist for ansøgning: 01.03.2019
 • Samtaler afholdes løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet

LØN:
Som handicaphjælper aflønnes du efter den pågældende kommunes takst.
I Tårnby kommune er grundlønnen pr. 01.01.2019 131,13 kr. eller 133,41 kr. ved minimum tre års anciennitet*.
Derudover gives der tidstillæg aften, nat og weekender: http://handicapformidlingen.dk/takstblad-handicaphjaelpere/
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til e-mail: sivipsen@hotmail.com gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til konsulent Simon Winther på e-mail: simon@handicapformidlingen.dk.
Ved spørgsmål oplys medlemsnummer: 200131
Hvis du ikke har hørt noget inden sidste ansøgningsfrist, må du forvente at stillingen er besat til anden side.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark.
Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA leverandør – og specialist på området.
Vi varetager: Arbejdsgiveransvaret for BPA – §95, og §96, Børneordninger og Administrations ordninger.
Læs mere på vores hjemmeside: http://www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen som vikar, eller ønsker tilbud om andre faste stillinger, så kan du selv oprette en profil i vores jobdatabase. Dette gør du via vores hjemmeside http://www.handicapformidlingen.dk midt på forsiden kan du klikke du på ikonet ”Opret dig som hjælper eller jobsøgende”.

HANDICAPFORMIDLINGEN ApSKastrup2019-01-29T00:00:002019-03-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Handicaphjælper søges hurtigst muligt - 2 på deltid eller 1 på fuldtid - Hvidovre

LOBPA

Hvidovre
FLEXIBEL L RENEM HJ LPER SØGES Jeg søger 2 deltids eller 1 fuldtids handicaphjælper samt afløser til ferieafløsning til dækning af vagter ved sygdom. ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved m...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Mand på 56, kørestolsbruger, søger erfaren hjælper til ansættelse snarest - Hvidovre

LOBPA

Hvidovre
Jeg er aktiv, udadvendt og arbejder et par om ugen hjemmefra. Jeg bor i eget hus i Hvidovre sammen med min kone, datter og hund. Jeg har den 4. december 2017 fået dianossen ALS. ALS er en fremadskridende sygdom, som nedbryder kroppens muskler. Efter...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:17. marts 2019

Handicaphjælper - Det perfekte Studiejob - 1 til 2 vagter af 25 timer pr mdr.

DE PERSONLIGE HJÆLPERE ApS

Albertslund
Er du en glad Handicaphjælper? Vi søger en handicaphjælper med et stort medmenneskeligt overskud samt en fleksibel hverdag. Vi skal finde en hjælper, som kan tage over efter en sød kvindelig studerende, som har taget ca 1-2 vagter pr. mdr. Men hun e...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:3. marts 2019

Handicaphjælper søges til 62-årig mand i Solrød Strand

DUOS A/S

København SV
Om jobbet: Vi søger en handicaphjælper som bliver en del af et velfungerende team. Du skal være med til at skabe rammerne for en god hverdag for en 62-årig mand. Han har ALS og har hjemme respirator. Han har derfor behov for respiratorisk overvågnin...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Afløsere søges til "ung af sind" kvinde med muskelsvind i Tårnby

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Kastrup
JOBBESKRIVELSE: 45-årig erhvervsaktiv kvinde med en travl og afvekslende hverdag, søger 1-2 faste vikarer uden fast timeantal. Som vikar afløser skal du kunne træde til ved sygdom og ferie mv. Da en af mine hjælpere skal på en længerevarende rejse, ...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019