Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper

Jeg er en 57 årig mand, der sidder i kørestol. Jeg er stor-ryger og ryger i mit hjem. Så det vil nok være en fordel hvis du er ryger.

Det er vigtigt for mig, at du er:

Ærlig, fleksibel, loyal og har humor. Det er specielt vigtigt, at der er god kemi og at du kan lave alminelig husmands kost.

 

Arbejdsopgaver:

Rengøring

Personligpleje

Madlavning

Tøjvask

Indkøb

Andre almindelige huslige opgaver

Derudover kan ledsagelse til forskellige ærinder også forekomme. 

 

Vagterne er eftermiddags - og aftenvagter (fra kl 15 til kl 19-20). Lørdage er formiddagsvagt kl 10 -13. Arbejdstimer pr. uge er 7-10 timer.

Kørekort: Du skal have kørekort (B) og egen bil. Derudover skal du være villig til at bruge egen bil i jobbet (Almindelig bil).

Kan være et godt studie job.

 

Kun seriøse henvendelser! Ansøgning sendes til: Brian Ole Jensen Kvaglundparken 1,2 lej. 27 6705 Esbjerg Ø eller til mail: boj.erhverv@gmail.com

 

Ledige stillinger: 1


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329721141Phoenix-c2a30dfd12017-12-07T00:00:58.923Handicaphjælper

Jeg er en 57 årig mand, der sidder i kørestol. Jeg er stor-ryger og ryger i mit hjem. Så det vil nok være en fordel hvis du er ryger.

Det er vigtigt for mig, at du er:

Ærlig, fleksibel, loyal og har humor. Det er specielt vigtigt, at der er god kemi og at du kan lave alminelig husmands kost.

 

Arbejdsopgaver:

Rengøring

Personligpleje

Madlavning

Tøjvask

Indkøb

Andre almindelige huslige opgaver

Derudover kan ledsagelse til forskellige ærinder også forekomme. 

 

Vagterne er eftermiddags - og aftenvagter (fra kl 15 til kl 19-20). Lørdage er formiddagsvagt kl 10 -13. Arbejdstimer pr. uge er 7-10 timer.

Kørekort: Du skal have kørekort (B) og egen bil. Derudover skal du være villig til at bruge egen bil i jobbet (Almindelig bil).

Kan være et godt studie job.

 

Kun seriøse henvendelser! Ansøgning sendes til: Brian Ole Jensen Kvaglundparken 1,2 lej. 27 6705 Esbjerg Ø eller til mail: boj.erhverv@gmail.com

 

Ledige stillinger: 1

2018-02-01T02:00:54.470 Jeg er en 57 årig mand, der sidder i kørestol. Jeg er stor-ryger og ryger i mit hjem. Så det vil nok være en fordel hvis du er ryger. Det er vigtigt for mig, at du er: rlig, fleksibel, loyal og har humor. Det er specielt vigtigt, at der er god kemi og at du kan lave alminelig husmands kost. Arbejdsopgaver: Rengøring Personligpleje Madlavning Tøjvask Indkøb Andre almindelige huslige opgaver Derudover kan ledsagelse til forskellige ærinder også forekomme. Vagterne er eftermiddags - og aftenvagter (fra kl 15 til kl 19-20). Lørdage er formiddagsvagt kl 10 -13. Arbejdstimer pr. uge er 7-10 timer. Kørekort: Du skal have kørekort (B) og egen bil. Derudover skal du være villig til at bruge egen bil i jobbet (Almindelig bil). Kan være et godt studie job. Kun seriøse henvendelser! Ansøgning sendes til: Brian Ole Jensen Kvaglundparken 1,2 lej. 27 6705 Esbjerg Ø eller til mail: boj.erhverv@gmail.com Ledige stillinger: 111Jobnetc2a30dfd100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-01-31T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3038483Brian Ole Jensen11Kvaglundparken 16705Esbjerg ØDKDanmarkORS/blank.png155.493790108.48611620
boj.erhverv@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent497681JobNet44547971000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2a30dfdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2a30dfdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2a30dfd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2a30dfd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/1.jpgMed et job indenfor Sundhed bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Handicaphjælper lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg351556870boj.erhverv@gmail.comboj.erhverv@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329921004Handicaphjælper til 30 times stilling søges - Esbjerg ØRobot Jeg er en kvinde på 44 år bosat i Esbjerg og søger en kvindelig hjælper på minimum 28 år til en 30 timers vikarstilling. Har været kørestolsbruger hele mit liv, men sproget og hovedet fejler ABSOLUT INTET! Du skal fungere som mine arme og ben og indgå i et professionelt team med mig. Det er dog vigtigt for mig at understrege at jeg IKKE har brug for en ny mor, veninde, en omsorgsperson der fejlagtigt tror, at du skal give mig livsindhold og livskvalitet. Alt det skal jeg nok selv sørge for. Jeg sætter dagsordenen, hvilket også kan betyde at du også skal kunne kede dig indimellem. Viser du mig fleksibilitet i forhold til mig, vil jeg gøre det samme. Hos mig kan du selv være medbestemmende til hvor godt vil have det. Jeg søger en til at hjælpe mig med at leve mit liv på mine præmisser! Dine vagter ligger spredte morgen og aften. Ikke nødvendigvis på samme dag. Timerne ligger nødvendigvis heller ikke ens hver dag. Du skal kunne arbejde hverdage og i nogle weekender, ferier samt højtider. Ingen nattevagter. Ansættelse: Hurtigst muligt. Arbejdsopgaverne består blandt andet af: Rengøring Huslige pligter Madlavning Personlig pleje Indkøb Samt ledsagelse ved forskellige aktiviteter Krav til dig: Kørekort B Ordenssans Kendskab til brug af loftlift Præcision i forhold til mødetider rlighed Fleksibilitet At du overholder forpligtelser i forhold til dine vagter Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. www.lobpa.dk Kunne du have lyst til at prøve kræfter med sådan et job, så send en ansøgning omfattende: En beskrivelse af dig selv, Hvad du tidligere har lavet, og hvorfor netop dette job er noget for dig. At du vil gøre en forskel er ikke fyldestgørende nok. Da det er mål for de fleste af os i livet. Ansøgningen sendes til: heberg@esenet.dk Samtaler vil blive afholdt løbende. Ansøgningsfrist: 15. december 2018.

Jeg er en kvinde på 44 år bosat i Esbjerg og søger en kvindelig hjælper på minimum 28 år til en 30 timers vikarstilling. Har været kørestolsbruger hele mit liv, men sproget og hovedet fejler ABSOLUT INTET! Du skal fungere som ”mine arme og ben” og indgå i et professionelt team med mig.

Det er dog vigtigt for mig at understrege at jeg IKKE har brug for en ny mor, veninde, en omsorgsperson der fejlagtigt tror, at du skal give mig livsindhold og livskvalitet. Alt det skal jeg nok selv sørge for. Jeg sætter dagsordenen, hvilket også kan betyde at du også skal kunne kede dig indimellem.

Viser du mig fleksibilitet i forhold til mig, vil jeg gøre det samme. Hos mig kan du selv være medbestemmende til hvor godt vil have det. Jeg søger en til at hjælpe mig med at leve mit liv på mine præmisser!

Dine vagter ligger spredte morgen og aften. Ikke nødvendigvis på samme dag. Timerne ligger nødvendigvis heller ikke ens hver dag. Du skal kunne arbejde hverdage og i nogle weekender, ferier samt højtider. Ingen nattevagter.

Ansættelse: Hurtigst muligt. 

Arbejdsopgaverne består blandt andet af:

 • Rengøring
 • Huslige pligter
 • Madlavning
 • Personlig pleje
 • Indkøb
 • Samt ledsagelse ved forskellige aktiviteter 

Krav til dig: 

 • Kørekort B
 • Ordenssans
 • Kendskab til brug af loftlift
 • Præcision i forhold til mødetider
 • Ærlighed
 • Fleksibilitet
 • At du overholder forpligtelser i forhold til dine vagter

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. www.lobpa.dk

Kunne du have lyst til at prøve kræfter med sådan et job, så send en ansøgning omfattende:

En beskrivelse af dig selv, Hvad du tidligere har lavet, og hvorfor netop dette job er noget for dig. At du vil gøre en forskel er ikke fyldestgørende nok. Da det er mål for de fleste af os i livet.

Ansøgningen sendes til: heberg@esenet.dk

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgningsfrist: 15. december 2018.

LOBPA2018-12-03T00:00:002018-12-15T00:00:00
329914863Handicaphjælper søges fast stilling i HaderslevRobot Jobbet 49-årig mand søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren sidder i kørestol efter ulykke og er lam fra brystet og ned. Han har delvis funktion i armene. Borgeren bor i handicapvenligt hus med hans labrador. Profil Hjælperen, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som kræves til denne type jobs. Ansøgeren skal være stabil, fleksibel og kunne arbejde selvstændigt. Hjælperen skal være tryg ved hunde, da borgerens hund er en stor del af hans hverdag. Borgeren lægger vægt på en hjælper med en positiv tilgang til jobbet og at hjælperen har let til smil. Arbejdstid Der er tale om en fast stilling med 2-3 faste døgnvagter pr. måned. Arbejdstiderne ligger fra kl. 09.00 kl. 09.00. Der vil være mulighed for flere timer i forbindelse med ferie og sygdom. Der er planlagt vagt d. 31.12.18 fra kl. 09.00-09.00. Opgaver Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver: Personlig pleje Ledsagelse ud af huset Daglige praktiske opgaver Borgerens bopæl Borgeren bor i Haderslev, Haderslev Kommune. Løn Lønnen er på 123,89 kr. t. diverse tillæg. Ansættelseskrav Ved ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort. Ansøgningsfrist Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængig af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet. Ansøgning Borgeren har en BPA ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borger er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet, skal du sende en ansøgning og sende den direkte til borgeren: starup2@hotmail.com Vedhæft gerne et billede, CV og udtagelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Jobbet
49-årig mand søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren sidder i kørestol efter ulykke og er lam fra brystet og ned. Han har delvis funktion i armene. Borgeren bor i handicapvenligt hus med hans labrador.  

Profil
Hjælperen, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som kræves til denne type jobs. Ansøgeren skal være stabil, fleksibel og kunne arbejde selvstændigt. Hjælperen skal være tryg ved hunde, da borgerens hund er en stor del af hans hverdag. Borgeren lægger vægt på en hjælper med en positiv tilgang til jobbet og at hjælperen har let til smil.

Arbejdstid
Der er tale om en fast stilling med 2-3 faste døgnvagter pr. måned. Arbejdstiderne ligger fra kl. 09.00 – kl. 09.00. Der vil være mulighed for flere timer i forbindelse med ferie og sygdom. Der er planlagt vagt d. 31.12.18 fra kl. 09.00-09.00.

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

 • Personlig pleje
 • Ledsagelse ud af huset
 • Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Haderslev, Haderslev Kommune.

Løn
Lønnen er på 123,89 kr./t. + diverse tillæg. 

Ansættelseskrav
Ved ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængig af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borger er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet, skal du sende en ansøgning og sende den direkte til borgeren: starup2@hotmail.com

Vedhæft gerne et billede, CV og udtagelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

FOCUS PEOPLE A/S2018-11-26T00:00:002019-01-19T00:00:00
329922687Personlig hjælper - afløser søges i EsbjergRobot Jeg søger en afløser fra midten af januar 2019 til 2-3 formiddage om ugen fra kl 7.30-11.30, samt hele dage ved sygdom og ferie til afløsning af mine to faste hjælpere. Hvem er jeg? Jeg er en kvinde på 54 år, som har atypisk parkinson MSA og er delvis kørestolsbruger. Jeg er glad og positiv med en god humor. Jeg bor sammen med min mand og mine to store drenge i et hus i Hjerting i Esbjerg. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: - Hjælp til personlig pleje. - Hjælp til RIK (Dette vil man blive oplært i). - Hjælp til telefonopkald. - Tøjvask. - Indkøb. - Forberede aftensmad. - Ledsagelse til læge, sygehus, træning mm. Krav til dig: - Samme køn som mig. - Mellem 30-55 år. - Positiv. - God humor. - Pligtopfyldende og mødestabil. - Skal kunne træde til med kort varsel, hvis der er sygdom. Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af BPA-handicaphjælper overenskomst, indgået mellem DE, FOA og 3F. www.lobpa.dk Hvis dette har fanget din interesse, så send en ansøgning til mig på lrn@rybners.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv. Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet, er du også velkommen til at skrive til lrn@rybners.dk. Der vil løbende være samtaler, og hvis du ikke har hørt noget inden d. 1. januar2019, vil stillingen være besat til anden side. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg søger en afløser fra midten af januar 2019 til 2-3 formiddage om ugen fra kl 7.30-11.30, samt hele dage ved sygdom og ferie til afløsning af mine to faste hjælpere. 
 
Hvem er jeg? 
Jeg er en kvinde på 54 år, som har atypisk parkinson MSA og er delvis kørestolsbruger. 
Jeg er glad og positiv med en god humor. Jeg bor sammen med min mand og mine to store drenge i et hus i Hjerting i Esbjerg. 
 
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være: 
 
- Hjælp til personlig pleje. 
- Hjælp til RIK (Dette vil man blive oplært i). 
- Hjælp til telefonopkald.
- Tøjvask.
- Indkøb. 
- Forberede aftensmad. 
- Ledsagelse til læge, sygehus, træning mm. 
 
Krav til dig: 
 
- Samme køn som mig. 
- Mellem 30-55 år. 
- Positiv.
- God humor. 
- Pligtopfyldende og mødestabil. 
- Skal kunne træde til med kort varsel, hvis der er sygdom.
 

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af BPA-handicaphjælper overenskomst, indgået mellem DE, FOA og 3F. www.lobpa.dk


Hvis dette har fanget din interesse, så send en ansøgning til mig på lrn@rybners.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv. 

Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet, er du også velkommen til at skrive til lrn@rybners.dk.

Der vil løbende være samtaler, og hvis du ikke har hørt noget inden d. 1. januar2019, vil stillingen være besat til anden side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

LOBPAEsbjerg2018-12-04T00:00:002018-12-27T00:00:00
329924053Fast afløser søges til 22-årig kvinde i Skærbæk, Tønder KommuneRobot JobbetVi søger en fast afløser til en 22-årig paraplegiker (rygmarvsskade) efter et trafikuheld. Kvinden har som følge heraf kognitive udfordringer og skal have hjælp til personlig pleje hver morgen. Hendes adfærdsmønster ligner ADHD, men hun er ikke udredt. ProfilVi søger en robust medarbejder, som kan møde kvinden med en anerkendende, professionel, stabil og faglig tilgang. Ansøgeren må gerne have erfaring fra lignende opgaver. Du skal gerne have en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse. Arbejdstid Der er tale om et afløserjob med en fast vagt pr. uge. Den faste vagt vil ligge på en hverdag efter ansøgerens ønske. Derudover vil der være mulighed for ekstra timer i forbindelse med ferie og sygdom. Arbejdstiden er fra kl. 7.30-13.00 alle årets dage. Borgerens bopæl Borgeren bor i Skærbæk, Tønder Kommune. Opgaver Hjælp til personlig pleje Lettere rengøringsopgaver Evt. ledsagelse. Løn Lønnen gives efter gældende vikaroverenskomst. AnsættelseskravVed ansættelse skal de ansatte kunne forevise en straffeattest. AnsøgningsfristHurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil de rette kandidater er fundet. AnsøgningHvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet
Vi søger en fast afløser til en 22-årig paraplegiker (rygmarvsskade) efter et trafikuheld. Kvinden har som følge heraf kognitive udfordringer og skal have hjælp til personlig pleje hver morgen. Hendes adfærdsmønster ligner ADHD, men hun er ikke udredt.

Profil
Vi søger en robust medarbejder, som kan møde kvinden med en anerkendende, professionel, stabil og faglig tilgang. Ansøgeren må gerne have erfaring fra lignende opgaver. Du skal gerne have en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse.

Arbejdstid
Der er tale om et afløserjob med en fast vagt pr. uge. Den faste vagt vil ligge på en hverdag efter ansøgerens ønske. Derudover vil der være mulighed for ekstra timer i forbindelse med ferie og sygdom. Arbejdstiden er fra kl. 7.30-13.00 alle årets dage.

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Skærbæk, Tønder Kommune.

Opgaver

 • Hjælp til personlig pleje
 • Lettere rengøringsopgaver
 • Evt. ledsagelse.

Løn
Lønnen gives efter gældende vikaroverenskomst.

Ansættelseskrav
Ved ansættelse skal de ansatte kunne forevise en straffeattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil de rette kandidater er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

FOCUS PEOPLE A/STønder2018-12-06T00:00:002019-01-31T00:00:00
329919775Social - og sundhedsassistent i aftenvagt til ÅparkenBasic Åparken Ældrecenter i Holsted Område Vest søger en Social og sundhedsassistent til fast aftenvagts- stilling på 30 timer pr.1. februar 2019, eller efter aftale. Har du lyst til at arbejde på et plejecenter, hvor der er højt til loftet og plads til dine ideer, så søger vi en SSA på 30 timer, til vores ude inde område, fortrinsvis i aftenvagt og med weekendvagt hver 2 uge. Åparken er et ældrecenter med 15 plejeboliger og 29 ældreboliger. Derudover har vi 3 midlertidige stuer og et ude distrikt. Vi lægger vægt på glade borgere som føler sig inddraget og tager aktiv del i deres egen hverdag, så de og deres pårørende oplever at personalet er engagerede og har et højt fagligt niveau. Vi tilbyder: Gode kolleger med høj faglighed og et godt humør En arbejdsplads i stor udvikling, hvor der er plads til forskellighed og hvor der dagligt er nye udfordringer Et afvekslende job, hvor du både arbejder inde på centret og ude i distriktet Stor mulighed for faglig og personlig udvikling, i en tid med mange nye tiltag En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø God introduktion og individuel oplæring En arbejdsplads, hvor du vil få en nærværende leder, der lægger stor vægt på at give alle medarbejdere indflydelse på arbejdsdagen Vi forventer: At du har overblik og situationsfornemmelse og kan bevare roen At du har et godt humør og et positivt livssyn At du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar Har blik for værdien af tværfaglighed og fagligt fællesskab At du er stabil og fleksibel, og har viden og erfaring med sundhedsfaglig dokumentation At du har kørekort Er du nysgerrig så kontakt centerleder Helle Sørensen på telefon - 7996 6830 eller 3017 1250. Du kan også finde oplysninger om Åparken på: www.vejen.dk omraadevest. Så er du uddannet social- og sundhedsassistent og brænder du for arbejdet med ældre borgere, så har vi jobbet til dig. Send din ansøgning så vi har den senest d. 21. december 2018, samtaler afholdes d. 27. december 2018. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, og ved ansættelse udbedes straffeattest. Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen send ansøgning . Vigtigt: søg venligst via Vejen Kommunes hjemmeside. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Åparken Ældrecenter i Holsted Område Vest søger en Social og sundhedsassistent til fast aftenvagts- stilling på 30 timer pr.1. februar 2019, eller efter aftale.  
 
Har du lyst til at arbejde på et plejecenter, hvor der er højt til loftet og plads til dine ideer, så søger vi en SSA på 30 timer, til vores ude/inde område, fortrinsvis i aftenvagt og med weekendvagt hver 2 uge.  
 
Åparken er et ældrecenter med 15 plejeboliger og 29 ældreboliger. Derudover har vi 3 midlertidige stuer og et ude distrikt.  
Vi lægger vægt på glade borgere som føler sig inddraget og tager aktiv del i deres egen hverdag, så de og deres pårørende oplever at personalet er engagerede og har et højt fagligt niveau.   
 
Vi tilbyder: 
 • Gode kolleger med høj faglighed og et godt humør   
 • En arbejdsplads i stor udvikling, hvor der er plads til forskellighed og hvor der dagligt er nye udfordringer   
 • Et afvekslende job, hvor du både arbejder inde på centret og ude i distriktet   
 • Stor mulighed for faglig og personlig udvikling, i en tid med mange nye tiltag   
 • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø   
 • God introduktion og individuel oplæring   
 • En arbejdsplads, hvor du vil få en nærværende leder, der lægger stor vægt på at give alle medarbejdere indflydelse på arbejdsdagen 
Vi forventer: 
 • At du har overblik og situationsfornemmelse og kan bevare roen   
 • At du har et godt humør og et positivt livssyn   
 • At du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar   
 • Har blik for værdien af tværfaglighed og fagligt fællesskab  
 • At du er stabil og fleksibel, og har viden og erfaring med sundhedsfaglig dokumentation  
 • At du har kørekort   

Er du nysgerrig så kontakt centerleder Helle Sørensen på telefon - 7996 6830 eller 3017 1250. 

Du kan også finde oplysninger om Åparken på: www.vejen.dk/omraadevest. 
 
Så er du uddannet social- og sundhedsassistent og brænder du for arbejdet med ældre borgere, så har vi jobbet til dig.  
 
Send din ansøgning så vi har den senest d. 21. december 2018, samtaler afholdes d. 27. december 2018. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, og ved ansættelse udbedes straffeattest. 
 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Vigtigt: søg venligst via Vejen Kommunes hjemmeside. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
ORS/Small/46c48979_logo.pngÅparkenEsbjerg2018-11-29T11:00:56.3002018-12-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Handicaphjælper til 30 times stilling søges - Esbjerg Ø

LOBPA

Jeg er en kvinde på 44 år bosat i Esbjerg og søger en kvindelig hjælper på minimum 28 år til en 30 timers vikarstilling. Har været kørestolsbruger hele mit liv, men sproget og hovedet fejler ABSOLUT INTET! Du skal fungere som mine arme og ben og ind...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Handicaphjælper søges fast stilling i Haderslev

FOCUS PEOPLE A/S

Jobbet 49-årig mand søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren sidder i kørestol efter ulykke og er lam fra brystet og ned. Han har delvis funktion i armene. Borgeren bor i handicapvenligt hus med hans labrador. Profil Hjælpe...
Indrykket:26. november 2018
Udløbsdato:19. januar 2019

Personlig hjælper - afløser søges i Esbjerg

LOBPA

Esbjerg
Jeg søger en afløser fra midten af januar 2019 til 2-3 formiddage om ugen fra kl 7.30-11.30, samt hele dage ved sygdom og ferie til afløsning af mine to faste hjælpere. Hvem er jeg? Jeg er en kvinde på 54 år, som har atypisk parkinson MSA og er delv...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:27. december 2018

Fast afløser søges til 22-årig kvinde i Skærbæk, Tønder Kommune

FOCUS PEOPLE A/S

Tønder
JobbetVi søger en fast afløser til en 22-årig paraplegiker (rygmarvsskade) efter et trafikuheld. Kvinden har som følge heraf kognitive udfordringer og skal have hjælp til personlig pleje hver morgen. Hendes adfærdsmønster ligner ADHD, men hun er ikk...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Social - og sundhedsassistent i aftenvagt til Åparken

Åparken

Esbjerg
Åparken Ældrecenter i Holsted Område Vest søger en Social og sundhedsassistent til fast aftenvagts- stilling på 30 timer pr.1. februar 2019, eller efter aftale. Har du lyst til at arbejde på et plejecenter, hvor der er højt til loftet og plads til d...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:21. december 2018