Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper

Hjælper søges til scleroseramt veluddannet kvinde.

Jobbet vil være alsidigt. Der vil bl.a. være brug for hjælp til at køre min bil, indkøb, lettere madlavning, rengøring og mindre personlig pleje m.m.
Jeg skal bl.a. køres til træning og andet i bilen.

Jobbet er en deltidsstilling og oplæring vil foregå løbende. Du vil indgå i et fleksibelt team.

Grundlønnen er kr. 128,30 med tillæg for aften, nat og weekend.
Arbejdstider aftales.

Kontakt
Har du spørgsmål eller ønsker du at ansøge, er du velkommen til at sende en e-mail til jette_ea@4syd.dk eller til at ringe på telefon 41 42 95 64 (træffes kun ml. 15-17).
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329810091Phoenix-ccd4167f12018-05-11T08:00:37.800HandicaphjælperHjælper søges til scleroseramt veluddannet kvinde.

Jobbet vil være alsidigt. Der vil bl.a. være brug for hjælp til at køre min bil, indkøb, lettere madlavning, rengøring og mindre personlig pleje m.m.
Jeg skal bl.a. køres til træning og andet i bilen.

Jobbet er en deltidsstilling og oplæring vil foregå løbende. Du vil indgå i et fleksibelt team.

Grundlønnen er kr. 128,30 med tillæg for aften, nat og weekend.
Arbejdstider aftales.

Kontakt
Har du spørgsmål eller ønsker du at ansøge, er du velkommen til at sende en e-mail til jette_ea@4syd.dk eller til at ringe på telefon 41 42 95 64 (træffes kun ml. 15-17).
 
2018-07-10T00:50:51.960 Hjælper søges til scleroseramt veluddannet kvinde.Jobbet vil være alsidigt. Der vil bl.a. være brug for hjælp til at køre min bil, indkøb, lettere madlavning, rengøring og mindre personlig pleje m.m.Jeg skal bl.a. køres til træning og andet i bilen.Jobbet er en deltidsstilling og oplæring vil foregå løbende. Du vil indgå i et fleksibelt team.Grundlønnen er kr. 128,30 med tillæg for aften, nat og weekend.Arbejdstider aftales.KontaktHar du spørgsmål eller ønsker du at ansøge, er du velkommen til at sende en e-mail til jette_ea@4syd.dk eller til at ringe på telefon 41 42 95 64 (træffes kun ml. 15-17).10Phoenixccd4167f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3243811Jette Ea Sørensen11Ravnens Kvt. 8 a2620AlbertslundDKDanmark0jette_ea@4syd.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent569708PhoenixMedium0010https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccd4167fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccd4167fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccd4167f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ccd4167f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/1.jpgEr du den nye Handicaphjælper i Jette Ea Sørensen?12007991Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper77Pleje og omsorg354915669jette_ea@4syd.dkjette_ea@4syd.dkDKDanmarkDKDanmark329976092HandicaphjælperBasic Hjælper søges til scleroseramt veluddannet kvinde.Jobbet vil være alsidigt. Der vil bl.a. være brug for hjælp til at køre min bil, indkøb, lettere madlavning, rengøring og mindre personlig pleje m.m. Jeg skal bl.a. køres til træning og andet i bilen.Jobbet er en deltidsstilling og oplæring vil foregå løbende.Du vil indgå i et fleksibelt team.Træffes kun ml. kl. 15-17Tlf.: 41 42 95 64Mail: jette_ea@4syd.dkHjælper søges til scleroseramt veluddannet kvinde.

Jobbet vil være alsidigt. Der vil bl.a. være brug for hjælp til at køre min bil, indkøb, lettere madlavning, rengøring og mindre personlig pleje m.m. Jeg skal bl.a. køres til træning og andet i bilen.

Jobbet er en deltidsstilling og oplæring vil foregå løbende.
Du vil indgå i et fleksibelt team.

Træffes kun ml. kl. 15-17
Tlf.: 41 42 95 64
Mail: jette_ea@4syd.dk
PrivatpersonAlbertslund2019-03-12T14:00:27.1832019-04-15T00:00:00
329950810Handicaphjælper søges hurtigst muligt - 2 på deltid eller 1 på fuldtid - HvidovreRobot FLEXIBEL L RENEM HJ LPER SØGES Jeg søger 2 deltids eller 1 fuldtids handicaphjælper samt afløser til ferieafløsning til dækning af vagter ved sygdom. ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er fysisk og psykisk robust. Du er en kvinde ca. 30 - 60 år. Du kan handle ansvarligt og resolut i krisesituationer og altid være klar, når du er på vagt. Du skal kunne hovedregning og kunne skrive korrekt dansk efter diktat. Du skal være et tålmodigt og blidt menneske. Jobbet er krævende, men også meget givende og yderst varieret, idet man skal følge med rundt ... Det kan være på hospitaler, til arrangementer, møder, kulturelle oplevelser og den almindelige hverdag. BPA står for Borgerstyret Personlig Assistance dvs. at borgeren styrer selv arbejdet men LOBPA står for arbejdsgiveransvaret. Arbejdet er fortrinsvis i Hvidovre og i Københavnsområdet - i dagvagt, aftenvagt og nattevagt (fra 5 - 24 timers vagt ad gangen). Skriftlig ansøgning med fuldt CV og mobilnummer sendes til optimaltliv@gmail.com. Hvis jeg finder din ansøgning interessant, så kontakter jeg dig pr. telefon i forhold til at komme til samtale. Du vil blive ansat under LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. Se evt. mere på www.lobpa.dk

FLEXIBEL & LÆRENEM HJÆLPER SØGES 

Jeg søger 2 deltids eller 1 fuldtids handicaphjælper samt afløser til ferieafløsning til dækning af vagter ved sygdom.

ARBEJDET KRÆVER MERE HJERNE END MUSKLER.

 • Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære.  
 • Du er ikke-ryger. 
 • Du er fysisk og psykisk robust.   
 • Du er en kvinde ca. 30 - 60 år.   
 • Du kan handle ansvarligt og resolut i krisesituationer og altid være klar, når du er på vagt.   
 • Du skal kunne hovedregning og kunne skrive korrekt dansk efter diktat.   
 • Du skal være et tålmodigt og blidt menneske.   

Jobbet er krævende, men også meget givende og yderst varieret, idet man skal følge med rundt ... Det kan være på hospitaler, til arrangementer, møder, kulturelle oplevelser og den almindelige hverdag.  

BPA står for Borgerstyret Personlig Assistance dvs. at borgeren styrer selv arbejdet men LOBPA står for arbejdsgiveransvaret.

Arbejdet er fortrinsvis i Hvidovre og i Københavnsområdet - i dagvagt, aftenvagt og nattevagt (fra 5 - 24 timers vagt ad gangen).  

Skriftlig ansøgning med fuldt CV og mobilnummer sendes til optimaltliv@gmail.com.

Hvis jeg finder din ansøgning interessant, så kontakter jeg dig pr. telefon i forhold til at komme til samtale.

Du vil blive ansat under LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. Se evt. mere på www.lobpa.dk

LOBPAHvidovre2019-03-06T00:00:002019-03-26T00:00:00
329959971Handicaphjælpere til 30 times stilling søges - Esbjerg ØRobot Jeg er en kvinde på 44 år bosat i Esbjerg og søger to kvindelige hjælpere på minimum 28 år til en 30 timers stilling. Har været kørestolsbruger hele mit liv, men sproget og hovedet fejler ABSOLUT INTET! Du skal fungere som mine arme og ben og indgå i et professionelt team med mig. Det er dog vigtigt for mig at understrege at jeg IKKE har brug for en ny mor, veninde, en omsorgsperson der fejlagtigt tror, at du skal give mig livsindhold og livskvalitet. Alt det skal jeg nok selv sørge for. Jeg sætter dagsordenen, hvilket også kan betyde at du også skal kunne kede dig indimellem. Viser du mig fleksibilitet i forhold til mig, vil jeg gøre det samme. Hos mig kan du selv være medbestemmende til hvor godt vil have det. Jeg søger en til at hjælpe mig med at leve mit liv på mine præmisser! Dine vagter ligger spredte morgen og aften. Ikke nødvendigvis på samme dag. Timerne ligger nødvendigvis heller ikke ens hver dag. Du skal kunne arbejde hverdage og i nogle weekender, ferier samt højtider. Ingen nattevagter. Ansættelse: Hurtigst muligt. Arbejdsopgaverne består blandt andet af: Rengøring Huslige pligter Madlavning Personlig pleje Indkøb Samt ledsagelse ved forskellige aktiviteter Krav til dig: Kørekort B Ordenssans Kendskab til brug af loftlift er et must Præcision i forhold til mødetider rlighed Fleksibilitet At du overholder forpligtelser i forhold til dine vagter Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. www.lobpa.dk Kunne du have lyst til at prøve kræfter med sådan et job, så send en ansøgning omfattende: En beskrivelse af dig selv, hvad du tidligere har lavet, og hvorfor netop dette job er noget for dig. At du vil gøre en forskel er ikke fyldestgørende nok. Da det er mål for de fleste af os i livet. Ansøgningen sendes til: heberg@esenet.dk Samtaler vil blive afholdt løbende. Har du ikke hørt fra mig inden d.31. marts, er stillingen besat til anden side. Ansøgningsfrist: 26. marts 2019.

Jeg er en kvinde på 44 år bosat i Esbjerg og søger to kvindelige hjælpere på minimum 28 år til en 30 timers stilling. Har været kørestolsbruger hele mit liv, men sproget og hovedet fejler ABSOLUT INTET! Du skal fungere som ”mine arme og ben” og indgå i et professionelt team med mig.

Det er dog vigtigt for mig at understrege at jeg IKKE har brug for en ny mor, veninde, en omsorgsperson der fejlagtigt tror, at du skal give mig livsindhold og livskvalitet. Alt det skal jeg nok selv sørge for. Jeg sætter dagsordenen, hvilket også kan betyde at du også skal kunne kede dig indimellem.

Viser du mig fleksibilitet i forhold til mig, vil jeg gøre det samme. Hos mig kan du selv være medbestemmende til hvor godt vil have det. Jeg søger en til at hjælpe mig med at leve mit liv på mine præmisser!

Dine vagter ligger spredte morgen og aften. Ikke nødvendigvis på samme dag. Timerne ligger nødvendigvis heller ikke ens hver dag. Du skal kunne arbejde hverdage og i nogle weekender, ferier samt højtider. Ingen nattevagter.

Ansættelse: Hurtigst muligt. 

Arbejdsopgaverne består blandt andet af:

 • Rengøring
 • Huslige pligter
 • Madlavning
 • Personlig pleje
 • Indkøb
 • Samt ledsagelse ved forskellige aktiviteter 

Krav til dig: 

 • Kørekort B
 • Ordenssans
 • Kendskab til brug af loftlift er et must
 • Præcision i forhold til mødetider
 • Ærlighed
 • Fleksibilitet
 • At du overholder forpligtelser i forhold til dine vagter

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. www.lobpa.dk

Kunne du have lyst til at prøve kræfter med sådan et job, så send en ansøgning omfattende:

En beskrivelse af dig selv, hvad du tidligere har lavet, og hvorfor netop dette job er noget for dig. At du vil gøre en forskel er ikke fyldestgørende nok. Da det er mål for de fleste af os i livet.

Ansøgningen sendes til: heberg@esenet.dk

Samtaler vil blive afholdt løbende. Har du ikke hørt fra mig inden d.31. marts, er stillingen besat til anden side.

Ansøgningsfrist: 26. marts 2019.

LOBPAEsbjerg Ø2019-03-05T00:00:002019-03-26T00:00:00
329967539Jeg søger en afløser - HolstebroRobot Jeg søger en afløser, der kan træde til ved sygdom, ferie med mere. Tiltrædelse snarest muligt. Jeg søger en person: Der er moden, frisk og selvstændigt tænkende. Der er enig i vigtigheden af at kunne se muligheder i stedet for begrænsninger. Der er bevidst om forskellighederne i jobbet. Der er fleksibel, mødekommende og er opmærksom på mine behov. Der er nogenlunde alderssvarende (Jeg er i min bedste alder midt fyrrerne). Jobbet omfatter bl.a.: Opgaver i forbindelse med almindelig husholdning, herunder rengøring. Du skal ledsage mig til de ting, jeg måtte have lyst til fx træning, festival eller en bytur, hvorfor der stilles krav om, at du har alm. kørekort, og er frisk på at køre handicapbil. Jeg er: En mand i sin bedste alder, midt i fyrrerne, bosiddende i Holstebro. Jeg er udadvendt, målrettet, eventyrlysten og har god humor. Jeg har stor livserfaring, og har således arbejdet indenfor mange forskellige fagområder, rejst ud i verden, og meget, meget mere… Jeg forventer at du: Kan deltage i forskellige familieture ferier. Er fleksibel og stabil. Det praktiske: Arbejdet vil primært være i dagtimerne mandag, onsdag og fredag. Ledsagelse under ferieture kan eventuelt også komme på tale. Jeg er ikke ryger og har ingen husdyr. Du vil blive ansat under LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. Se evt. mere på http: www.lobpa.dk Har du have lyst til at prøve kræfter med sådan et job, så send en kort ansøgning omfattende: En beskrivelse af dig selv, Hvad du tidligere har lavet, og hvorfor netop dette job er noget for dig. Ansøgningen sendes til: j.hald.39@gmail.com I tilfælde af spørgsmål kan der ringes på: 50 55 42 32 Samtaler afholdes løbende, har du ikke hørt fra mig inden den 31. marts 2019, er stillingen blevet besat til anden side.

Jeg søger en afløser, der kan træde til ved sygdom, ferie med mere. Tiltrædelse snarest muligt.

Jeg søger en person:

 • Der er moden, frisk og selvstændigt tænkende.
 • Der er enig i vigtigheden af at kunne se muligheder i stedet for begrænsninger.
 • Der er bevidst om forskellighederne i jobbet.
 • Der er fleksibel, mødekommende og er opmærksom på mine behov.
 • Der er nogenlunde alderssvarende (Jeg er i min bedste alder – midt fyrrerne).

Jobbet omfatter bl.a.:

 • Opgaver i forbindelse med almindelig husholdning, herunder rengøring.
 • Du skal ledsage mig til de ting, jeg måtte have lyst til fx træning, festival eller en bytur, hvorfor der stilles krav om, at du har alm. kørekort, og er frisk på at køre handicapbil.

Jeg er:

En mand i sin bedste alder, midt i fyrrerne, bosiddende i Holstebro. Jeg er udadvendt, målrettet, eventyrlysten og har god humor. Jeg har stor livserfaring, og har således arbejdet indenfor mange forskellige fagområder, rejst ud i verden, og meget, meget mere…

Jeg forventer at du:

 • Kan deltage i forskellige familieture/ferier.
 • Er fleksibel og stabil.

Det praktiske:

Arbejdet vil primært være i dagtimerne – mandag, onsdag og fredag. Ledsagelse under ferieture kan eventuelt også komme på tale. Jeg er ikke ryger og har ingen husdyr.

Du vil blive ansat under LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE, FOA og 3F. Se evt. mere på http://www.lobpa.dk

Har du have lyst til at prøve kræfter med sådan et job, så send en kort ansøgning omfattende:

En beskrivelse af dig selv, Hvad du tidligere har lavet, og hvorfor netop dette job er noget for dig.

Ansøgningen sendes til: j.hald.39@gmail.com

I tilfælde af spørgsmål kan der ringes på: 50 55 42 32

Samtaler afholdes løbende, har du ikke hørt fra mig inden den 31. marts 2019, er stillingen blevet besat til anden side.

LOBPAHolstebro2019-02-27T00:00:002019-03-31T00:00:00
329967840Hyggeligt deltidsjob med plads til sang og cykelture hos mentalt udfordret pigeRobot Musikelskende og livsglad pige Du bliver aflaster for en glad teenagepige på 14 år, som elsker at synge og være kreativ. Pigen elsker at give kram, leg i haven og cykelture i lokalområdet omkring Vanløse. Hvis du selv er glad for musik, kreative projekter, og frisk på ture ud af huset - så bliver I helt sikkert et rigtig godt match. Pigen er diagnosticeret med retardering, ADHD og autisme. Hun er på mange måder som en 3-årig i en teenagers krop, så hun skal have hjælp til det meste. Arbejdet består i alt fra hygge på sofaen, cykelture og sang til mere praktisk hjælp med spisning og personlig pleje (bleskift og bad). Da pigen kan være meget impulsstyret, er det en god ide at følge den faste struktur i hjemmet, som du naturligvis vil blive sat ind i. Vagter og løn Vagterne ligger hver tirsdag kl. 15.30-19.30 samt 1 weekend om måneden, hvor du skal arbejde 4 timer om lørdagen og 4 timer om søndagen. Det svarer til i gennemsnit 6 timer om ugen. Du bliver ansat på løntrin 12, som svarer til 131,11 kr. tillæg om aftenen og i weekenden. Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår. Du vil blive ansat i et team af flere dygtige medarbejdere, så du vil altid have mulighed for at bytte en vagt. Vi ser gerne, at du: Ser dig selv i stillingen i minimim et år. Har lyst til at hjælpe en stor, glad pige med alt fra personlig pleje og aftensmad til sang og hygge. Er god til at sætte grænser. Er kærlig, og ikke har noget imod at give knus eller holde i hånden. Ansøgning og kontakt Vi kalder løbende til samtalen, så husk at ansøge allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!Musikelskende og livsglad pige
Du bliver aflaster for en glad teenagepige på 14 år, som elsker at synge og være kreativ. Pigen elsker at give kram, leg i haven og cykelture i lokalområdet omkring Vanløse. Hvis du selv er glad for musik, kreative projekter, og frisk på ture ud af huset - så bliver I helt sikkert et rigtig godt match.

Pigen er diagnosticeret med retardering, ADHD og autisme. Hun er på mange måder som en 3-årig i en teenagers krop, så hun skal have hjælp til det meste.
Arbejdet består i alt fra hygge på sofaen, cykelture og sang til mere praktisk hjælp med spisning og personlig pleje (bleskift og bad).

Da pigen kan være meget impulsstyret, er det en god ide at følge den faste struktur i hjemmet, som du naturligvis vil blive sat ind i.

Vagter og løn

Vagterne ligger hver tirsdag kl. 15.30-19.30 samt 1 weekend om måneden, hvor du skal arbejde 4 timer om lørdagen og 4 timer om søndagen. Det svarer til i gennemsnit 6 timer om ugen.

Du bliver ansat på løntrin 12, som svarer til 131,11 kr. + tillæg om aftenen og i weekenden.
Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår.

Du vil blive ansat i et team af flere dygtige medarbejdere, så du vil altid have mulighed for at bytte en vagt.

Vi ser gerne, at du:
 • Ser dig selv i stillingen i minimim et år.
 • Har lyst til at hjælpe en stor, glad pige med alt fra personlig pleje og aftensmad til sang og hygge.
 • Er god til at sætte grænser.
 • Er kærlig, og ikke har noget imod at give knus eller holde i hånden.

Ansøgning og kontakt
Vi kalder løbende til samtalen, så husk at ansøge allerede i dag.
Vi ser frem til at høre fra dig!

OLIVIA DANMARK A/SHerlev2019-03-12T00:00:002019-03-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Handicaphjælper

Privatperson

Albertslund
Hjælper søges til scleroseramt veluddannet kvinde.Jobbet vil være alsidigt. Der vil bl.a. være brug for hjælp til at køre min bil, indkøb, lettere madlavning, rengøring og mindre personlig pleje m.m. Jeg skal bl.a. køres til træning og andet i bilen...
Indrykket:12. marts 2019
Udløbsdato:15. april 2019

Handicaphjælper søges hurtigst muligt - 2 på deltid eller 1 på fuldtid - Hvidovre

LOBPA

Hvidovre
FLEXIBEL L RENEM HJ LPER SØGES Jeg søger 2 deltids eller 1 fuldtids handicaphjælper samt afløser til ferieafløsning til dækning af vagter ved sygdom. ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved m...
Indrykket:6. marts 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Handicaphjælpere til 30 times stilling søges - Esbjerg Ø

LOBPA

Esbjerg Ø
Jeg er en kvinde på 44 år bosat i Esbjerg og søger to kvindelige hjælpere på minimum 28 år til en 30 timers stilling. Har været kørestolsbruger hele mit liv, men sproget og hovedet fejler ABSOLUT INTET! Du skal fungere som mine arme og ben og indgå ...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Jeg søger en afløser - Holstebro

LOBPA

Holstebro
Jeg søger en afløser, der kan træde til ved sygdom, ferie med mere. Tiltrædelse snarest muligt. Jeg søger en person: Der er moden, frisk og selvstændigt tænkende. Der er enig i vigtigheden af at kunne se muligheder i stedet for begrænsninger. Der er...
Indrykket:27. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Hyggeligt deltidsjob med plads til sang og cykelture hos mentalt udfordret pige

OLIVIA DANMARK A/S

Herlev
Musikelskende og livsglad pige Du bliver aflaster for en glad teenagepige på 14 år, som elsker at synge og være kreativ. Pigen elsker at give kram, leg i haven og cykelture i lokalområdet omkring Vanløse. Hvis du selv er glad for musik, kreative pro...
Indrykket:12. marts 2019
Udløbsdato:30. marts 2019