Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper

… midt i Østhimmerland

Jeg søger en ansvarsbevidst handicaphjælper. Jeg har pt 2 gode personlige hjælpere, og søger en kollega til dem. Der er tale om en stilling på 37 timer/uge med mulighed for enkelte yderligere vikar-vagter.  Der er primært tale om 24 timers vagter.

Jeg er en kvinde på 63 år, som er ramt af gigt og en række andre lidelser. Jeg er kørestolsbruger. Foruden jeg selv består husstanden af min mand. Jeg har ikke lønarbejde, men er beskæftiget med frivilligt arbejde nogle af ugens dage. Jeg bor i Aalborg kommune. Desuden er jeg hensynsfuld ryger. Jeg har hund.

Du skal hjælpe med min personlige pleje, samt bistå med praktiske opgaver såsom vask, rengøring, madlavning og indkøb og være min ledsager ved møder og andre aktiviteter.

Jeg har brug for at du:

  • Kan og vil kommunikere med mig.
  • Har ordenssans, er praktisk anlagt og kan arbejde selvstændigt.
  • Forstår den vanskelige balance, at have overblik og ”byde ind” med hjælp, med forståelse og respekt for mine grænser, vaner og normer.
  • Kan arbejde effektivt - også når vi har travlt.
  • Møder udfordringer med gå-på-mod og et smil.
  • Er lydhør og tåler positiv kritik for derigennem at lære mine behov at kende!
  • Har en god psyke og fysik.

Du skal have kørekort (B), være rutineret bag rattet og fremvise din straffeattest. Du oplæres i pleje - forudgående erfaring er ingen betingelse, men er naturligvis et plus. Jeg foretrækker at ansætte en moden kvinde.

Alle mine nuværende personlige hjælpere og jeg selv er testet negative for Corona-virus. Da jeg tilhører den udsatte gruppe hvad angår smitte forventer jeg, at du udviser (og har udvist) rettidig omhu mht. at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Du vil blive ansat i firmaet FairCare, som administrerer løn og arbejdsgiveransvar.
Løn efter Aalborg kommunes retningslinjer, løntrin 11,1 Pt. 130,60 kr. + tillæg for aften, nat og weekend.

Send en motiveret ansøgning til mig på uva235@gmail.com med dit cv og foto. Begrund hvorfor du søger jobbet som handicaphjælper og beskriv også hvordan du tackler at have et andet menneske så tæt på som det er tilfældet i dette job. Send også gerne en mail hvis du vil høre nærmere om jobbet.


Ansøgningsfrist:  Hurtigst muligt.
Hvis du ikke har hørt fra mig inden d. 21. september, er stillingen besat til anden side.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.