Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper

Jeg mangler en deltidshjælper til mit team af hjælpere. Jobbet kan være mellem 18 og 25 timer om ugen i gennemsnit. Der kan tages hensyn til dine interesser. 

Jeg kan tilbyde et job med en god kombination af daglige rutiner og mere udfordrende opgaver. Vi har en rigtig god stemning i teamet af hjælpere, og alle er indstillet på at hjælpe hinanden. Stillingen kræver ikke særlige kvalifikationer, men det vil være en fordel med erfaring fra lignende jobs. Kørekort er et ufravigeligt krav, ligesom du skal have lyst til at deltage i mine aktiviteter udenfor hjemmet. Rygning er ikke tilladt i arbejdstiden. 

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 64 år og har sygdommen ALS. Jeg har haft sygdommen i rigtig mange år og nyder livet i fulde drag på trods af sygdommens udfordringer. Mine interesser er mangeartede såsom en god koncert, min have, at tage til fodboldkamp eller at mødes med familie og venner enten privat eller på cafe. Jeg har ligeledes en dejlig familie med hustru, børn og børnebørn. Jeg nyder at rejse på ferie en gang om året samt weekendture i Danmark. Det er et krav, at du er indstillet på at tage med på ture i både Danmark og øvrige Europa. Til orientering flyver jeg ikke.

Sygdommen gør, at jeg bruger elektrisk kørestol og respirator. Pga. respiratoren har jeg brug for hjælp døgnet rundt. Vi arbejder med 12-timers vagter, og du vil få både dag- og nattevagter.

Jeg bor i udkanten af Odense. 

Du bedes sende din ansøgning til min mailadresse: boogwickie@mail.tele.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.