Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper - afløser søges i Maribo.

Jeg er en mand på 33 år, som bor alene i egen andelsbolig i Maribo.

Jeg følger meget med i fodbold, cykling, og div. sports grene,

Jeg sidder i kørestol fordi jeg har muskelsvind (duchennes muskeldystrofi), og er respiratorbruger derfor er jeg afhængig af hjælpere 24 timer i døgnet.

Da jeg også skal meget rundt med egen bil, kræver det at du har B kørekort (normal bil kørekort) Rygning er intet problem det skal bare foregå udendørs.

Jeg søger en handicaphjælper, som afløser. Afløsning ved sygdom, ferie og anden afløsning. der er tale om blandede vagter, henholdsvis nat og dag vagter, af 12 timers længde, vagterne er fra 07:00 til 19:00 og 19:00 til 07:00. I jobbet indgå der personlig pleje, madlavning, rengøring og hjælp til næsten alt. Det er med vågen nattevagt da jeg er respirator bruger og derfor kræver opsyn om natten.

Du vil få oplæring i mit hjem i det første stykke tid. Hvis du ikke er i besiddelse af et respirationsbevis, hvilket jobbet kræver at du har, vil du efter oplæring få det på Respirationscenter Øst i Glostrup. Du vil få løn for deltagelse i kurset og din kørsel dertil dækkes af Respirationscenter Øst.
Du vil blive ansat i LOBPA under Landsoverenskomst for BPA-handicaphjælper-overenskomst

Sidste ansøgnings frist 18. maj, der holdes løbene samtaler.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at e-maile mig på Danny_persson@hotmail.com

Ansøgningen bedes sende til:

 mail: Danny_persson@hotmail.com

Mvh

Danny Persson

4930 Maribo


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her