Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper - Fakse Ladeplads

Handicaphjælper søges snarest

Jeg er en 58-årig humørfyldt kvinde som bor sammen med min udearbejdende mand i Faxe Ladeplads, som der er fin togforbindelse til.
Igennem de sidste 15 år har jeg haft flere blodpropper i hjernen og det gør jeg har behov for personlig hjælp i løbet af dagen. Jeg er kørestolsbruger, men kan med din hjælp forflyttes til sofa, stol og toilet. Jeg har svære kognitive problematikker og derfor svært ved at holde strukturen i hverdagen, samt behov for at igangsætte, afvikle og fastholde mig i aktiviteter.
Bor tæt på skov og strand som jeg nyder meget, men ikke kan komme til uden din hjælp.

Arbejdet vil hovedsagelig bestå af bl.a. personlig hjælp, servicering, rengøring, tøjvask, forberedelse til aftensmad, bagning og ledsagelse til div. aftaler, arrangementer, indkøb af dagligvarer og beklædning.
Arbejdstiden vil primært være i dag-, aften- og weekendtimerne og stillingen er som afløser – dog kan der forekomme en fast vagt om ugen i ny og næ eller i weekender.

Jeg ønsker en handicaphjælper, der kan være åben og fleksibel og indgå i et team med mine andre hjælpere ved bl.a. sygdom og ferie. En person, der udviser ro og har tålmodighed til, at dagen går lidt stille og rolig. Det er en fast stilling + en vikar stilling som ønskes besat snarest.

I denne tid sætter jeg pris på at finde en handicaphjælper, som udviser samfundssind og som er ekstra opmærksom på at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. hygiejne, afstand mm. Dette for at mindske risikoen for at tage sygdom med ind i mit hjem.

Du kan sende en ansøgning på mail bphald@mail.dk – venligst respekter det kun er henvendelse på mail.

LOBPA varetager arbejdsgiverbeføjelserne for denne ordning. Det er alene LOBPA, der er bemyndiget til at ansætte og opsige handicaphjælpere. Du ansættes derfor gennem LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.lobpa.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.