Handicaphjælper fast vikar søges i Holstebro

OMRÅDE:  Holstebro

JOBBESKRIVELSE:

Mit navn er Stephanie, jeg er 23 år og bor i Holstebro. Jeg har spinal muskelatrofi type 2 (muskelsvind) og sidder derfor i kørestol og har respirator. Til daglig er jeg forfatter, og bruger generelt meget tid på at læse og skrive bøger. Kan blive helt væk i det. Derudover kan jeg godt lide at tage på shopping, gå i biografen, være sammen med vennerne og rejse. Har også 2 katte og en hund.

Jeg har brug for hjælp til alt praktisk som huslige opgaver, personlig pleje og ledsagelse til diverse aktiviteter. Det vil også være dig der skal tage dig af alt i forbindelse med respiratoren. Dette vil du få 60 timers oplæring i, så erfaring er ikke påkrævet men dog en fordel. Du skal være indstillet på at deltage på et respiratorkursus i Skejby, Aarhus. Kurset varer 6 timer.

Jeg søger en vikar uden faste timer, til mit skønne team. Du skal kunne afløse ved sygdom og ferie. Er du fleksibel og passer kemien, vil du komme i betragtning til faste timer, hvis disse bliver ledige.

Oplæringen vil starte hurtigst muligt.

Vagterne er delt op i dag- og nattevagter. Det er alle vågne vagter. Dagvagterne ligger typisk  fra 08.40, nattevagterne ligger typisk fra 22.40. Det er vigtigt, at du kan hjælpe med både dag- og nattevagter.

Jeg ser gerne at du har egen bil så du ikke er afhængig af offentlig transport og deres tider, når du skal på vagt. Af praktiske årsager ser jeg helst at du bor i Holstebro eller omegn.

KVALIFIKATIONER: 

 • Er mellem 24 – 40 (m/k)
 • Har kørekort B og er erfaren bilist. Man skal kunne køre i store byer.
 • Både kan være en del af sociale aktiviteter og samtidig have fornemmelse for hvornår du skal trække dig tilbage. God humor er altid et plus.
 • Er fleksibel og kan hjælpe til ved sygdom og ferie.
 • Er stabil og ansvarsbevidst.
 • Kan tage med på ferie af omkring en uges varighed – selvfølgelig med planlægning i god tid.
 • Kan fungerer i et team.
 • Har i sinde at blive minimum et år, såfremt kemien altså er god

Hvis det lyder som et job for dig, så send mig en ansøgning der fortæller lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være handicaphjælper. Fortæl også gerne lidt om dine fremtidsplaner. Vedhæft billede og CV.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest
 • Afløser uden fast timetal
 • Sidste frist for ansøgning: 20.04.2018
 • Der foretages løbende samtaler

LØN:

Efter den pågældende kommunes takst.

KONTAKT:

Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til e-mail: stephanie@fischer-dk.dk gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til konsulent Per Dübe på 71 99 73 84 i hverdage ml. Kl. 9:00 og 15:00.
Hvis du ikke har hørt noget inden sidste ansøgningsfrist, må du forvente at stillingen er besat til anden side.

HANDICAPFORMIDLINGEN

Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark.
Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA leverandør – og specialist på området.
Vi varetager: Arbejdsgiveransvaret for BPA – §95, og §96, Børneordninger og Administrations ordninger.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen som vikar, eller ønsker tilbud om andre faste stillinger, så kan du selv oprette en profil i vores jobdatabase. Dette gør du via vores hjemmeside www.handicapformidlingen.dk midt på forsiden kan du klikke du på ikonet ” Opret dig som hjælper eller jobsøgende”.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Hjælper søges som afløser hos kvinde med ALS i Horsens

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

OMRÅDE: Horsens JOBBESKRIVELSE: Jeg er en 63-årig kvinde med muskelsvindsygdommen ALS, som på grund af lammelser bevirker, at jeg skal have hjælp til alt i dagligdagen herunder personlig pleje. Jeg søger en moden kvinde som er interesseret i at arbe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Har du lyst til at blive handicaphjælper i Aarhus og omegn?

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenters samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge....
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Fast hjælper 28 timer om ugen og vikar søges til kvinde i Bjæverskov

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

JOBBESKRIVELSE: OMRÅDE: Køge kommune JOBBESKRIVELSE: Kvinde bosiddende ved Køge søger fast hjælper 28 timer ugentligt og vikar uden fast timetal til hendes BPA team Jeg er en frisk kvinde på 44 år med ALS på 7. år Jeg bor sammen med min mand i eget ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Handicaphjælper afløser søges i Herning

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

JOBBESKRIVELSE: Jeg hedder Jakob og bøvler lidt med diagnosen Muskelsvind. Jeg er 31 år, og ellers frisk . Jeg er bruger af min respirator 24 7. Jeg er hjemmeboende i egen lejlighed ved mine forældres hus, mine forældre har en lille hund og jeg har ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Vi søger en personlig hjælper til en 29 årig aktiv mand i Århus

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

OMRÅDE: Århus kommune JOBBESKRIVELSE: Jeg er en frisk ung mand på 29 år, jeg har muskelsvind og er respirator bruger. Jeg arbejder til dagligt med musikproduktion, og er ved at søge ind på journalistuddannelsen. Derudover laver jeg frivilligt arbejd...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018