Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper - Hedehusene, syd - Vikarer

Jeg er en kvinde på 59 år, der søger kvindelig handicaphjælper. Jeg er pr. definition en glad person, som - på trods af en kroniske sygdom - har et positivt sind og ønsker, at bruge mit liv på noget, der giver mening.

Jeg har to børn på hhv. 23 og 24 år. Begge er udeboende.

Den ugentlige arbejdstid kan variere og ligger i tidsrummet kl. 8-16, med mulighed for vikartimer aften og weekend. Du indgår i et meget velfungerende og stabilt team af hjælpere, når der opstå behov for afløsning ved faste hjælperes sygdom og ferie.

Jeg har brug for assistance til en række praktiske ting, så som personlig pleje, påklædning, ledsagelse ved aktiviteter ud af huset, indkøb, madlavning, rengøring - alt, hvad der indgår i den daglige husholdning.

Du vil blive ansat i LOBPA og aflønnet i henhold til overenskomsten indgået mellem DE og FOA/3F. Du kan finde overenskomsten på www.lobpa.dk .

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning, som skal indeholde en beskrivelse af din joberfaring og din motivation for at søge jobbet til:

jennykristensen@msn.com senest den 9. februar 2018

Har du ikke hørt fra mig inden den 23. februar 2018, er stillingen besat til anden side.

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her