Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper, Højbjerg

Fast handicaphjælper søges hurtigst muligt - 25 timer ugtl.

Vi søger en engageret og moden kvindelig afløser til vores hjælpere til vores datter på 19 år.

Vi er en familie på 4, der bor i hus i det sydlige Aarhus - Højbjerg. 

Vores ældste datter er multihandicappet, svagtseende, mentalt retarderet, og uden talesprog. Hun sidder i kørestol, og har behov for hjælp til alt. Dette til trods, er hun en dejlig glad og kærlig pige, udstyret med et lyst sind, og tillige en der faktisk rigtig gerne vil kontakten, med såvel børn som voksne. Kommunikationen foregår via lyde og kropssprog, og man er sjældent i tvivl om, hvorvidt hun er glad og tilfreds, eller frustreret og utålmodig.

Hjælperens opgaver vil være personlig pleje, omsorg og aktiviteter med Liva. Liva spiser blendet skemad, men har tillige sonde. Der er behov for daglig udspænding af kroppen, for at komme op i ståstativ, for træning og massage m.m. Liva er god til sang- og sanselege, musik, synsstimulation med en Ipad, og små legeting med lyd. Gåture i området, når vejret tillader det, samt en tur til Marselisborg Centerets varmtvandsbassiner i weekenden.

Liva er tilknyttet et aktivitetscenter i Mårslet, men kommer der pt. ikke, grundet Corona.

Vi søger en positiv og engageret kvinde, der er god til at motivere, og som har mod på og interesse for at lære at kommunikere uden et talesprog. Erfaring fra tidligere arbejde, med handicappede børn og unge, er naturligvis en god ting, men ikke noget krav. Det absolut vigtigste er, at du er samvittighedsfuld i dit arbejde, og er i stand til at skabe en god og tillidsfuld kontakt til vores datter. Det forventes at du har kørekort, samt en vis erfaring med at køre bil.

Vores datter er i øget risiko for at udvikle et alvorligt sygdomsforløb, hvis hun smittes med COVID-19, derfor er vi nød til at tage de nødvendige hensyn. Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en pjece ”Gode råd til dig, der er i øget risiko” Denne pjece forventer vi at vores nye hjælper er samarbejdsvillig omkring, og kan efterleve disse råd.

https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Pjece-Gode-raad-til-dig-i-oeget-risiko

Arbejdstiderne vil være skiftende, men på hverdage typisk fra enten 10-19, eller 14-22.30, og i weekenderne gerne fra 10-22. Hvis der er specielle ønsker til vagtplanen er vi meget lydhør. Der vil være ansat flere hjælpere. 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med FOA, Ansættelse sker via en BPA-ordning administreret af LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.lobpa.dk.

Har jobbet din interesse eller, hvis du har spørgsmål, må du gerne sende en mail til: slo@lobpa.dk  og joergenkro@gmail.com

Jobbet er til besættelse snarest


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.