Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper Hornslet

Personlig hjælper til tetraplegiker i Hornslet – fast stilling fra 1. februar 2018 – samt vikarer Arbejdspladsen ligger i Syddjurs Kommune.

Jeg søger en personlig hjælper til en fast deltidsstilling (på ca. 30 ugentlige timer, fortrinsvis dag-vagter, men også enkelte nattevagter).

Endvidere søger vi et antal personer, som kan fungere som vikarer - ved både dag- og nattevagt.

Arbejdsstart: Snarest muligt.

Arbejdstid:

To-tre ugentlige vagter á 10-11 timer svarende til et gennemsnitligt ugentligt norm-timetal på 30 timer for hver hjælper.

Vagtplanen lægges 6 uger frem.

Mulighed for færre eller fle-re vagter efter aftale.

Den gennemsnitlige timeløn (incl. tillæg) ca. 137 kr.

Uddannelse: Oplæring vil foregå som 2 lønnede vagter, og vil omfatte bl. a. almindelig pleje, lift-ning og hjælp til træning.

Arbejdet består i alm. pleje, I skal være mine arme og ben, og lave det sammen med mig, som jeg normalt ville lave i hus, hjem og have samt ude i verden, køre min bil, og hjælpe mig med det me-ste af en hverdag.

Om natten skal Bi-Pap respirationshjælpen overvåges af en vågen nattevagt. Hjælp til træning vil være en vigtig del af opgaverne.

Om mig selv:

Jeg er en 75-årig mand med inkomplet tetraplegi efter en mislykket operation for en svulst i hjernestammen i 2011. Det ufuldstændige ved min tetraplegi består i, at jeg kan bevæge venstre underarm og selv betjene både min el-kørestol, en gaffel og min computer. Jeg kan tale og mine kognitive funktioner er rimelig intakte. Jeg er tidligere IT-konsulent og interesserer mig for kunst og kultur, især musik.

Ledsagelse til koncerter, rejser, udflugter mv. vil være en del af opgaven. Jeg bor sammen med min kone i et stort landhus i nærheden af Hornslet.

Det er nødvendigt, at du har egen bil, da vi ikke bor i nær-heden af offentlig transport. Jeg forventer, at du:

w er engageret i arbejdet

w er ærlig, moden og ansvarsbevidst

w er åben overfor nye udfordringer

w er loyal og fleksibel (villig til ekstra vagt ved ferie og sygdom)

w er ikke-ryger w kan færdes i hjemmet med respekt for familiens måde at leve på

w forstår og accepterer, hvornår du skal være ’en flue på væggen’

w har kørekort og mod på at køre en invalidebil af typen Ford Transit

w har sans for humor - som er en vigtig ressource i vores måde at tackle situationen på

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har hjælpererfaring eller en uddannelse indenfor soci-al- og sundhedssektoren.

Send en ansøgning på e-mail til l.westenholz@mail.dk. Ansøgningsfrist: d. 15. januar 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Livsglade handicaphjælpere søges i Rødovre (deltid)

DUOS A/S

Livsglade handicaphjælpere M K søges til opstart af lille team. Jeg søger faste hjælpere til mit nye hjælperteam, da jeg i 6 måneder har opholdt mig i udlandet og nu er kommet tilbage til Danmark, hvor jeg er blevet bevilliget en BPA ordning på ny. ...
Indrykket:25. juni 2018
Udløbsdato:21. august 2018

Akutvikar, som handicaphjælper med respiratorbevis RSV eller RCØ til bruger i Munkebo.

First Alliance Danmark IVS

København
Vi søger vikar med respiratorhjælper med RCØbevis til flere brugere til syd Sjælland . First Alliance søger hjælper med gyldigt respiratorbevis fra enten RSV eller RCØ til flere vagter henover sommeren med opstart uge 29. Der tilbydes kørselsgodgøre...
Indrykket:10. juli 2018
Udløbsdato:4. september 2018

Søger kvindelig, frisk og omstillingsparat handicaphjælper på fuld tid fra 1. september 2018

DUOS A/S

København
Søger kvindelig, frisk og omstillingsparat handicaphjælper på fuld tid fra 1. september 2018 Lidt om mig. Jeg hedder Helene, er 25 år og sidder i elektrisk kørestol, fordi jeg har muskelsvind. Jeg er lige blevet bachelor i Medievidenskab på Aarhus U...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:6. september 2018

2 fuldtid og 1 deltids hjælper søges til frisk ung pige på 20 år med CP

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

København
VI TILBYDER: Friske hjælpere fuldtid søges til ung pige Københavns området ? Ungt Team ? Godt arbejdsmiljø ? Flexible kollegaer Skabelon til jobopslag OVERSKRIFT: OMRÅDE: Københavns kommune JOBBESKRIVELSE: Jeg er en pige på 20 år, der netop har færd...
Indrykket:24. juli 2018
Udløbsdato:1. september 2018

Er det dig, der er min nye handicaphjælper?

DUOS A/S

København
Jeg står og mangler en hjælper til en fuldtidsstilling, da en af mine hjælper skal starte på studie. Har du lyst til jobbet, er du meget velkommen til at sende mig en ansøgning. Jeg er en frisk 29-årig kvinde fra Hvidovre, som er uddannet jurist. Mi...
Indrykket:27. juli 2018
Udløbsdato:31. august 2018