Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper i Farum - Deltid!

Frisk hjælper søges til fast stilling hos pige på 24 år. Sille er spastiker, benytter elektrisk kørestol og bor i eget rækkehus med have i Farum.

Du vil blive en del af et fast team på i alt 6 hjælpere. Vagterne er faste, hver fredag og nogle mandage. Stillingen er 24 timer pr. uge. efter nærmere aftale, altid fra kl.7:00. Vagternes længde vil være efter nærmere aftale i forhold til hvad du ønsker og efter aftale med de andre hjælpere. Du vil dog blive tilbudt flere vagter løbende ved ferie, sygdom osv. Fleksible hjælpere vægtes meget højt.

Oplæring efter behov og nærmere aftale. Aflønning er løntrin 11 (ufaglært). Ved mere end 3 års erfaring som handiaphjælper vil du blive aflønnet på løntrin 12.

Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring som handicaphjælper, dette er dog ikke et krav, da god kemi vagtes utrolig højt. Det vil ligeledes være attraktivt hvis du er fysioterapeut, ergoterapeut eller lignende. Du skal have kørekort og gerne kunne lave mad.

Send din ansøgning, cv og billede til job@bpasupport.dk og HUSK at skriv "Hjælper i Farum deltid" i emnefeltet, for at komme i betragtning til stillingen. Såfremt du ikke er blevet kontaktet senest 31 maj 2018, må du forvente at stillingen er besat til anden side. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende og der vil være oplæring så snart den rigtige hjælper er fundet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her