Handicaphjælper i København NV

  • Er du glad for børn og har erfaring i arbejdet med børn?
  • Har du et hjerte der banker for at hjælpe andre?
  • Har du et positivt sind og et stort overskud?
  • Er du ansvarlig og mødestabil?
  • Elsker du leg og sjov?

Måske er det dig vi søger.

Vi skal samle et rigtig godt hjælperteam omkring en borger på 9 år og vi glæder os til at møde netop dig, der kunne svare ja til ovenstående spørgsmål.

Borgeren er en pige på 9 år, der er født med en genfejl, der gør at hun er bagud i sin udvikling.

Borger kravler når hun skal rundt og hun bruger tegn i sin kommunikation.

Hun er hos sin mor hver anden uge og hos sin far hver anden uge. Mor og far bor dog i samme bygning, så mødestedet vil være ens hver uge.

Borger skal have hjælp til det meste og vi skal til at samle et team af 2-4 hjælpere, der kan hjælpe hende både i hverdagene og weekenderne.

 

Om arbejdet

Vi søger hjælpere til morgen vagter hverdage ml. kl. 06.00 og 08.15. Til lørdage fra 08.00-18.30 (evt. fordelt på to personer)

Derudover søger vi hjælpere hver anden uge søndag 08.00-10.00 og hver anden uge hverdagsaftener fra kl. 18.00-19.30

Vagtskema vil blive planlagt med det samlede team - men du skal være indstillet på at have mindst 10 timer pr. uge i gennemsnit fordelt på flere dage.

Hjælpen vil bestå i at varetage bad, vask, toiletbesøg, mad, spisesituationen, påklædning samt andre opgaver relateret til borgers behov. Der vil også være behov for, at man leger med hende samt laver opgaver relateret til hendes fritidsaktiviteter.

Du skal derfor være indstillet på både at blive borgers hjælper og ven.

 

Kvalifikationer

Vi søger personer der er glade for børn og har erfaring fra arbejdet med mindre børn. Du skal være mødestabil og må gerne have erfaring fra lignende job.

Derudover skal du besidde et godt humør og et overskud til et andet menneske der har brug for din hjælp.

Familien er vant til at have hjælpere, da borger har hjemmetrænet i mange år og de lægger vægt på, at gøre hverdagen sjov og hyggelig for både borger og hjælpere.

Vi søger derfor dig, der er indstillet på at bidrage til sjov og ballade og som samtidig kan være ansvarlig og effektiv.

Samtidig ser vi meget gerne, at du er en teamspiller, som træder til og hjælper med vagter, hvis en kollega har brug for at bytte eller bliver syg med kort varsel.

Lyder ovenstående som noget for dig, vil vi være glade for at modtage din ansøgning og dit cv på hr@human-care.nu.

Skriv “Handicaphjælper københavn NV” i emnefeltet. 

Der vil blive afholdt jobsamtaler i uge 6 og der vil være et opstartsmøde hos familien. Da familien holder ferie i februar måneden, vil opstarten af denne ordning være midt marts 2018. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

Handicaphjælper på Nørrebro

HUMAN CARE A/S

Human Care søger handicaphjælpere til en borger på Nørrebro. Hvem er borger? Borger er en pige på 13 år, som lider af spastisk lammelse på baggrund af en hjerneskade efter for tidlig fødsel. Hun har spasticitet i begge arme og ben og er permanent kø...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Handicaphjælper - Hvidovre

LOBPA

FLEXIBEL L RENEM HJ LPER ASSISTENT SØGES Jeg søger enten 1 på fuldtid eller 2 på deltid ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er fysisk og psykisk robust. ...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Hjælper søges til natovervågning af pige med Bi-pap maske/apparat

DUOS A/S

Der er tale om en fuldtidstilling Hos en pige på 11 år. Hjælper søges til natovervågning af pige med Bi-pap maske apparat. Pigen har indimellem vejrtrækningsstop under søvn, hvor apparatet tager over. I vågen tilstand har hun ingen problemer med vej...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Fast hjælper til ung mand i Aarhus V

DUOS A/S

Jobbeskrivelse Hjælper til 23 årig ung mand med muskelsvind søges. Jeg søger en frisk og stabil hjælper. Jeg er respiratorbruger og hvis du har erfaring i dette vil det være perfekt, ellers vil du blive oplært i det. Du skal være mine arme og ben og...
Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Fast deltids hjælper/ vikar

DUOS A/S

Jobbeskrivelse Fast deltids vikar (en dag om ugen fra kl. 08:00 - 16:00) ved sygdom og ferie, søges til ung mand i Tylstrup, Nordjylland. Personlig hjælper til ung mand på 27 år med Spielmeyer-Vogt syndrom. 12 24 timers vagter. Lidt om sygdommen: Sp...