Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper Nykøbing F

Hjælper søges!  (I første omgang til et vikariat, som på sigt kan blive en fast stilling)  

Jeg søger en hjælper til mit hjælperteam, som kan indgå i 12-timers dag- og nattevagter fra henholdsvis kl. 07 - 19 og kl. 19 - 07 (vågne nattevagter). Der vil primært være tale om vagter, der skal dækkes ved sygdom, ferie og hvis de andre hjælpere har brug for at tage fri.  

Jeg er en 33-årig mand, der bor i egen lejlighed i Nykøbing F. Jeg har muskelsvind (Duchennes Muskeldystrofi), sidder i el-kørestol og har respirator (Philips Trilogy 100). Det betyder, at jeg skal have hjælp til alt fysisk inklusiv personlig pleje - madlavning og rengøring er også en del af jobbet.  

Jeg er musik- og filminteresseret, og jeg går meget til koncerter og i biografen.  

Da jeg skal en del rundt i egen bil, for bl.a. at handle, kræver det, at du har kørekort.    

Du vil blive oplært i 5 følgevagter på hver 12 timer. Der er tale om 3 dagvagter og 2 nattevagter (60 timer i alt). Oplæringen foregår i mit hjem, og du skal efterfølgende på et 1-dags respiratorkursus på Respirationscenter Øst på Glostrup hospital.  

Du kommer ikke til at tage selvstændige vagter, før du og jeg synes, du er klar til det.  

Du bliver ansat i LOBPA, der administrerer min hjælperordning. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til Overenskomsten for handicaphjælpere mellem FOA/3F og DE.        

Ansøgningen bedes sendt til teamleders mail: annettesteen@outlook.dk       


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her