Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper på Nørrebro

Human Care søger handicaphjælpere til en borger på Nørrebro.

Hvem er borger?

Borger er en pige på 13 år, som lider af spastisk lammelse på baggrund af en hjerneskade efter for tidlig fødsel. Hun har spasticitet i begge arme og ben og er permanent kørestolbruger med ingen gangfunktion. Hun bor sammen med sine forældre og storebror. Hun kan godt tale og sagtens kan vejlede ved behov.

 

Hvad går opgaven ud på?

Borger går i skole i hverdagene og derfor skal have hjælp både om morgenen og aftenen til personlig pleje såsom bad, børste hår, vaske hænder, af- og påklædning, toiletbesøg mm. Borger liftes også én gang dagligt. 

 

Hvordan ser vagtskemaet ud?

Hverdagene

Mandag til fredag: kl. 06.15-07.15.

 

Mandag: kl. 17.00-18.00

Tirsdag: kl. 16.00-17.00

Onsdag: kl. 17.00-18.00

Torsdag: kl. 17.00-18.00

Fredag: kl. 17.30-18.30

 

Weekend

Lørdag til søndag: kl. 09.30-10.30 og kl. 17.00-18.00

 

Kvalifikationer

Vi søger personer der er glade for bør.  Du skal være mødestabil og må gerne have erfaring fra lignende job. Derudover skal du besidde et godt humør og et overskud til et andet menneske der har brug for din hjælp.

Samtidig ser vi meget gerne, at du er en teamspiller, som træder til og hjælper med vagter, hvis en kollega har brug for at bytte eller bliver syg med kort varsel.

Denne ordning starter allerede fra på mandag d. 8. januar 2018 og der vil ca. blive ansat 2-3 hjælpere. Det er derfor vigtigt, at du kan træde til med det samme. Timerne fordeles imellem hjælperne. Hvis du har mulighed for at kunne tage alle vagterne eller de fleste af vagterne kan dette også arrangeres.

Aflønning sker efter gældende regler og efter FOA overenskomsten.

Lyder ovenstående som noget for dig, vil vi være glade for at modtage din ansøgning og dit cv på hr@human-care.nu.

Skriv "Handicaphjælper Nørrebro” i emnefeltet.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her