Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper - Smørum

Handicaphjælper til døgnvagter med opstart 1.3.2020 eller hurtigt derefter.

1 Stilling på 18 timer ugentligt.

1 Stilling på 30 timer ugentligt.

 

Jeg er en 51-årig kvinde, der er tetraplegiker, hvilket for mit vedkommende bl.a. betyder at jeg er komplet lammet i ben, krop og hænder, samt delvist lammet i armene og benytter el-kørestol. Jeg er uddannet psykolog, men er ikke længere i lønarbejde. Jeg bor i hus i en lille landsby tæt på Smørum. Haver og blomster interessere mig meget og havearbejde har stor værdi for mig.

 

Mine ønsker til dig som min nye hjælper:

- Du er struktureret og hurtig til at lære rutineprægede opgaver.

- Du har god ordenssans og en høj hygiejnestandard.

- Du kan bevare overblikket i pressede situationer og kan arbejde selvstændigt.

- Du har situationsfornemmelse og er tålmodig.

- Du er fleksibel omkring vagtdage og mødetidspunkt og vil træde til i forbindelse med ferie og sygdom, hos de øvrige hjælpere, så du må regne med at din arbejdstid kan blive mere end henholdsvis 18 og 30 timer ugentligt.

- Du har grønne fingrer. Som minimum skal du kunne tåle at få jord under neglene og være indstillet på at være ude i al slags vejr (og have tøj med til det).

- Du kan tåle hund (Jeg har servicehund).

- Du har et slidt B-kørerkort og skal helst være uafhængig af offentlig transport, da her er dårlige busforbindelser (der er ca. 5 km til Ballerup station).

 

Om jobbet:

- Din faste vagtplan består af minimum henholdsvis tre og seks 24 timers vagter i løbet af 28 dage (vagtstart kl 8.00).

- Arbejdet består blandt andet i al personlig pleje. Jeg har topkateter og stomi, som du gerne må have kendskab til, men det er ikke et must, da der vil være oplæring før jobstart. Derudover flytninger (hjemme har jeg lift), madlavning og ordne alt hvad der følger med, at have hus og have såsom rengøring og vedligehold.

- Jeg skal vendes fast om natten m.m.

- Derudover har jeg brug for, at du kører min kassebil samt ledsager mig ved aktiviteter udenfor hjemmet bl.a. til træning, besøg hos venner og familie, koncerter, skovture m.m.

- Du har lyst til at assisterer mig og arbejde i haven.

- Arbejdet indebærer forskellige fysisk krævende opgaver.

- Jobbet gir en afvekslende dag med skift mellem at arbejde inde og ude.

- Her er hjælperværelse med skrivebord, sofa og wi-fi og plads til din egen mad i køleskabet.

- Jeg bliver din daglige arbejdsleder og LOBPA bliver din arbejdsgiver. Lønnen følger BPA-overenskomsten. Du bliver timelønnet. Der lønnes desværre ikke for særlige kvalifikationer.

 

Hvor det kan lade sig gøre, ønsker jeg at leve mit liv, så meget som muligt, som før jeg fik hjælperordning.

Det er vigtigt, at du har respekt for, at din arbejdsplads er mit private hjem.

 

Jeg ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Ansøgning og CV samt eventuelle spørgsmål til stillingen, sendes til min mail: stillingbpa@gmail.com. Vedlæg dit telefonnummer i ansøgningen, så jeg kan ringe, hvis jeg har spørgsmål. Skriv gerne hurtigt. Ansøgningsfristen er den 14.2. Ansættelsessamtalerne falder løbende. Hvis du ikke har hørt fra mig inden den 29.2. er jobbet besat til anden side.

LOBPA varetager arbejdsgiverbeføjelserne for denne ordning. Det er alene LOBPA, der er bemyndiget til at ansætte og opsige handicaphjælpere. Du ansættes derfor gennem LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.lobpa.dk

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.