Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges:

Vi søger 2 handicaphjælpere til ung mand på 34 år. Vores borger har sclerose, han bor i Odense sammen med sin hustru og 3 børn.

 

Den ledige stilling er på ca. 24-28 timer med opstart hurtigst muligt. Du vil blive en del af et team på ialt 6 hjælpere.

Vagterne vil være 8 timers vagter fordelt på både dagvagter, aftenvagter og nattevagter, samt weekendvagter. Arbejde på helligdage, må påregnes. Det forventes at teamet dækker hinanden ind under ferie og sygdom, så der i perioder kan forekomme merarbejde.

Vagterne går fra kl. 7.00-15.00 + 15.00-23.00 + 23.00-7.00. Omkring sommerferien vil vagterne formentlig blive ændret til 12 timers vagter fra ca. 7-19 og 19-7.

Arbejdsopgaverne består i:

- overvågning af tracheostomi, samt sug og pleje af denne

- sugning

- manuel ventilation

- personlig pleje

- forflytning

- give sondekost

- Ledsage på ture ud af huset. Handicapbilen køres af hjælper, det er derfor nødvendigt, at du har kørekort og er villig til at køre handicapbilen.

- Lettere rengøring af hjælperværelset.

 

Vi søger en fleksibel hjælper som er mødestabil og loyal og vil have lysten og evnen til at indgå i et team omkring vores borger.

 

Det vil være en fordel med erfaring indenfor området, men er ikke et krav. Kørekort et krav, da der vil være transport af borger i handicap bus.

 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst fra FOA for handicaphjælpere.

 

Har ovenstående din interesse så send en ansøgning til randi@danskecare.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her